CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 16.9.2011

RADIO 1 Embassy - Live Concert

Datum akce:
16.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Red Velvet (indie acoustic)
 
Ondřej Galuška

16.9. se v rámci celého klubu odehraje pravidelná akce Radia 1 - Radio 1 Embassy. Program bude nabitý - za djským pultem se vystřídají Kryštof K (hledejte na baru), Pauls B., Telka, Otis, Zdeněk Hnyk a Martin Krojidlo.

Původně avizovaní američtí Knox bohužel zrušili značnou část turné, tudíž se omlouváme, ale zatím je u nás neuvidíte. Nezoufejte však, místo nich zahraje speciální projekt Ondřeje Galušky - kytaristy, pozounisty, zpěváka a spoluautora písní skupiny Eggnoise. O další živé vystoupení se pak postará projekt Red Velvet, který  vznikl v lednu 2011 v Praze, kdy spolu začali skládat kytariska Blanka Maderová a bubeník Viktor Schramek. Kapela hraje v  současnosti v šestičlenném složení s kontrabasem a perkusemi (a občas i jako electro-trio). Více info o kapelách najdete u Akce



INTERPRETI

Red Velvet

Styly: indie acoustic

Projekt Red Velvet vznikl v lednu 2011 v Praze, kdy spolu začali skládat kytariska Blanka Maderová a bubeník Viktor Schramek. Předtím hráli v kapele Reskata, točili s výborným kytaristou Hiramem Bullockem a koncertovali v Čechách i Evropě. K duu se poté přidala Camila de Oliveira (nyní N.O.H.A). Tu na jaře 2011 nahradila zpěvačka Sisa Fehérová. Sisa vyhrála cenu za nejlepší sólový výkon v soutěži Jazz Talent roku 2009 v pražském Jazz Docku a projekt posunula více do soulu. Kapela hraje v šestičlenném složení s kontrabasem a perkusemi (a občas i jako electro-trio). Připravuje se album ve Faust Records.

zdroj: bandzone.cz/redvelvet

Ondřej Galuška

Ondřej Galuška je kytaristou, pozounistou, zpěvákem a spoluautorem písní skupiny Eggnoise, s níž nahrál tři alba. Se svým sólovým programem vystupoval mimo jiné s Lenkou Dusilovou a s Vladimírem Mišíkem. Podílel se na nahrávkách The Tchendos, Oldřicha Janoty a skupiny Květy. V současné době připravuje sólovou desku s producentem Vladimírem Pechou.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO