CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 30.9.2011

Live Concert

Datum akce:
30.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Marpo (rap)
 
MC Wohnout
 
live band
 
Jackpot
 
DJ ACME (Inside Crew)

Více info v Novinkách

INTERPRETI

Marpo

Styly: rap

Ota “Marpo“ Petřina se narodil roku 1985. S rapem začal ve třinácti letech. Tehdy měl mikrofon za pár korun, nahrával si na magnetofon a koncerty hrál jen pro pár lidí. V tomto období Marpo vydal tři neoficiální CD v angličtině –  Lyrical Heavy Weight, Verbal Expression Vol.1 a Verbal Expression Vol. 2.
O několik let později založil Marpo spolu s MC Wohnoutem, Oerem, Shareemem a  DJ Paickem kapelu Charakter. Skupina postupně prošla personálními změnami, až se sestava ustálila na trojici Marpo, Wohnout a Dj Paick.
To už se nacházíme v roce, kdy dochází k setkání s Gipsym z kapely Syndrom  Snopp, který Marpovi vyprodukoval desku PŮVOD UMĚNÍ. Té se prodalo okolo 1000  kusů. Na desce hostovali např.: Outhere z New Jersey, Gipsy, Hugo Toxxx nebo  MC Wohnout.
Půl roku po svém debutu se Marpo zúčastnil největšího rap battlu v historii CZ rapu – RAP FIGHT VOL. 1 o 50 000 Kč. Zde Marpo spolu s Tafrobem vyhráli a zároveň porazili MC´s jako jsou Phat, Čistychov nebo Gipsy. Proběhlo druhé kolo  a Marpo se účastnil finále Whos The King Final Rap Fight o 100 000,- Czk, kde Marpo s velkým předstihem zhruba o 150 hlasů zvítězil nad Tafrobem a  Zverinou.
Dva měsíce po finále vydává Marpo desku MARPOKALYPSA, kterou opět produkoval  Gipsy. Jako hosté se na desce objevili Outhere (New Jersey – NJ), Drift (NJ), Skandoe (Californie) a Hard Target (FL). Z CZ/SK se na desce podíleli MC  Wohnout, Gipsy a DZK (Slovensko). Po jejím vydání se rozpadá Charakter a z  původních pěti členů tak zbylo jen duo Marpo & Wohnout. Během turné k desce, ke kterému si Marpo pozval americkou Black Ops (Hard Target a Chief) byla nahrána  mixtape s názvem BANG VOL.1, která vychází v únoru. V tu samou dobu Marpo  vyhrává cenu TV ÓČKO v kategorii hip-hop z rok 2006.
V téhož roku podepisuje smlouvu s Universal Music. Následuje turné k Bang Mixtape. Sestava se oproti předchozí šńůře rozrostla o finského producenta  Kfieda.
Na podzim Marpo zakládá vlastní label Musiclovers  (http://www.musiclovers.cz).
Koncem října vychází deska RAPSTAR (prodej 3000 ks). O hlavní produkci se  postaral Kfied, o mastering Gipsy. Album se pokřtilo v pražském Roxy a v roce  2008 následuje turné a koncerty společně s DJ Acmem a kytaristou 4Pym.
V roce 2010 odjel Marpo do Tampy na Floridu, aby natočil novou desku s názvem  Knockout. V dubnu vychází nová deska s prvním singlem Já, sám a moje druhý já  (video zde : http://www.youtube.com/watch?v=2qP8B44AH8o) . Do toho bubnuje ve  skupině Chinaski a věnuje se thajskému boxu, v němž je vicemistr republiky. Je také vítězem cen óčka za rok 2010 v kategorii HipHop Artist ....

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO