CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 18.9.2009

COLORFUL HOUSE

Datum akce:
18.9.2009

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Dan Cooley (Radio 1) (house)
 
DJ Madman (house)
 
DJ Rescue (pure rhythm) (house)

Deset večer start...po páté ráno konec.

Zbytek příběhu pátečního večera si doplníte na místě samiJ

 

22:00 – 01:30         Dan Cooley

01:30 – 03:30         Madman

03:30 – 05:30         Rescue

INTERPRETI

DJ Dan Cooley (Radio 1)

Styly: house

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek.

S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky

nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a Radost FX.
Kölsch, Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag.

Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz

V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

www.djset.cz/dan-cooley

www.myspace.com/djdancooley


 

DJ Madman

Styly: house


DJ Rescue (pure rhythm)

Styly: house

Dj Rescue vstupuje na českou klubovou scénu roku 1999, kdy po prezentaci svého prvého dema dostává rezidentní noc v klubu Cz Beat, kterou pojmenovává Baysound Night. Hudba, která ho tolik uchvátila, byla silným podnětem k tomu, že se dále rozvíjela jeho djská dráha. Potenciál byl tak velký, že již během prvních dvou let hraje na parties spolu s legendárním djem Trávou. Spolu s Trávou a Loutkou, také později roku 2004 odstartovává jejich rezidentní old school mejdan Mixer. Počátkem jste jej mohli vídat v klubech typu Houseboat Bukanýr, Karlovy Lázně, Ultramarin, Studio 54, Club 39 a též v legendárním klubu Roxy.

Roku 2000 se stává členem Pure Rhythm sound systemu. Toto seskupení má nyní za sebou řadu úspěšných akcí, počínaje hraním v chill outu Roxy až po rezidentní večer v klubu Roxy s názvem Pure Rhythm session, ale také hostovali mnohokrát na velmi oblíbených pondělních akcích uváděné pod hlavičkou Free Mondays. Jednou z posledních aktivit této skupiny je open air Bordel, pořádaný na hradě Borotín, který měl letos již několikáté pokračování.

Jedním z nejdůležitějších okamžiků dohledání se sebe sama, se pro Rescuea stala party konaná roku 2001 u Proboštských jezer, kde vystupoval The End sound system (Layo & Bushwacka & Mr. C), kteří se od té doby pro něj stali jedni z neuznávanějších djs a to se též odráží v jeho tvorbě dodnes. Rescue svými pulzujícími rytmickými zvuky tech-house music, doplněné atmosférickými prvky s náznakem break beatu vyvolává v lidech touhu tancovat. Nastoluje tak jedinečnou atmosféru burcující euforie s možností dokonalého odreagování. Nejde však jen o neosobité kopírování, Rescue dává do hraní veškeré své zaujetí a energii a proto jsou jeho vystoupení tak jedinečná.

Mnohokrát byl také hostem v radiových pořadech Vinyl Vibration na Kiss FM, Dance Extravaganza na Evropě 2 a v internetových pořadech Radia Akropolis a Radia Jelení. Kromě toho hostoval i na parties klubu Roxy …. Futuresoundz, Mixer, Climax, Mix, Nightphunk a také v klubech Radost Fx, Mecca, Bang Bang, Duplex, Akropolis a další.

Od roku 2002 také pracoval v tehdy nově otevřeném vinyl shopu Fosny.cz, o který se staral po další dva roky. Dále se věnuje výrobě originálních modelů oblečení a spoluzakládá značku Pure Rhythm wear CO. a Starford.

soundcloud.com/dj-rescue 

www.facebook.com/djrescuepurerhythm

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO