CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 31.8.2013

Sub-Marine Afterparty

Datum akce:
31.8.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Claire Morgan (au)
 
Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records) (house/techno/electronic)
 
DJ Roman Rai (house/techno/electronic)
 
DJ dMIT.RY (ru/Neo Violence) (bassline)
 
DJ Ol-Wiz
 
DJ Ralph Kosmos (Endless Illusion)

31.8.2013
SUB-MARINE AFTER PARTY ☼
Chapeau Rouge (3 patra)

Djs:
CLAIRE MORGAN (Haul Music, Australia)
Dmitry & Ol-Wizz (Neoviolence)
DJ Schwa (Shades of Gray)
Ralph Kosmos (Endless Illusion)
Roman Rai (Roxy Prague)
Fatty M (Roxy Prague)
Shaddowbox Djs (2K, Sweg, M4Y4, Honey, Anakin)
+ Special international guest!

Po Sub-Marine Boat Party se bude pokračovat velkou třípatrovou afterparty v pražském klubu Chapeau Rouge. Jako hlavní host přijala pozvání hudební producentka s vinylovou úchylkou Claire Morgan.Claire vystupuje jako rezidentní djka v těch nejlepších australských klubech. Dodnes pravidelně vystupuje ve městech Brisbane, Sydney a Melbourne. A ať už se jedná o mejdany v klubech, na lodích nebo na outdoorových festivalech, Claire s sebou vždy vozí svůj jedinečný výběr desek, ve kterém nechybí house music, disco, funk, acid a techno. V roce 2012 svoje působiště rozšířila o Berlín, kde teď s malými přestávkami žije.
Během své kariéry hrála po boku těch největších jmen taneční scény z celého světa, jako jsou Sven Väth, Joris Voorn, Derrick May, Miss Kittin, Efdenim, Aril Brikha, Audion/Matthew Dear, DBX a Mathew Jonson. Její tracky si oblíbily takové osobnosti, jako například Ripperton.
Když se Claire zrovna nevěnuje hraní a surfování, skládá hudbu k filmům a k televizním pořadům. Claire se může pochlubit širokým záběrem zahrnujícím vše od ambientní elektronické hudby po kompozice pro celé orchestry. Za pultem ji podpoří Dmitry & Ol-Wizz, Dj Schwa, Ralph Kosmos, Roman Rai a Fatty M.

Ve spodní části klubu se můžete tešit na zlomený mejdan pod taktovkou Shadowbox Crew. Během večera se za mixážním pultem prostřídají DJové 2K, Sweg, M4Y4, Honey a Anakin. O živý doprovod se postará Chris Vern, který předvede svůj um na trubku. Pokud máte rádi drum’n’bass ve všech jeho podobách, tak neváhejte a přijďte s námi oslavit konec léta na Sub-marine Afterparty do vyhlášeného pražského podniku Chapeau Rouge.

Těšíme se na vás!



Akci podporuje Club Mate, Chapeau Rouge a Beef records.

www.chapeaurouge.com
www.beefrecords.net


Více informací naleznete na facebooku:
http://www.facebook.com/events/472805686148420

INTERPRETI

Claire Morgan (au)

Claire Morgan, hudební producentka s vinylovou úchylkou, strávila posledních deset let hraním po celém východním pobřeží Austrálie.

Z rodného Brisbane Claire zamířila nejprve na jih do rušného Sydney a později do Melbourne, kde jako rezidentni djka vystupuje v těch nejlepších klubech. Claire mezi Brisbane, Sydney a Melbourne dodnes pravidelně vystupuje. A ať už se jedná o mejdany v klubech, na lodích nebo na outdoorových festivalech, Claire s sebou vždy vozí svůj jedinečný mix hudby, ve kterém nechybí house music, disco, funk, acid a techno. Roku 2012 svoje působiště ještě rozšiřuje o Berlín, kde ted s malými přestávkami žije.

Během své kariéry hrála po boku těch největších jmen taneční scény z celého světa, jako například Derrick May, Miss Kittin, Efdenim, Aril Brikha, Joris Voorn, Sven Vath, Audion/Matthew Dear, DBX a Mathew Jonson a její tracky si oblíbily takové osobnosti, jako například Ripperton.

Když se Claire zrovna nevěnuje hraní a surfování, skládá hudbu k filmům a k televizním pořadům. Claire se může pochlubit širokým záběrem, zahrnujícím vše od ambientní elektronické hudby po kompozice pro celé orchestry.

http://soundcloud.com/claire-morgan


www.facebook.com/djclairemorgan


Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)

Styly: house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net

DJ Roman Rai

Styly: house/techno/electronic

Roman Rai začal s djingem v roce 96 v kladenském klubu 19.

Z počátku inklinoval k deephouseovým labelům jako byli například Pagan Records či Glasgow Underground. Záhy získal residenci na nejúspěšnější noci kladenské devatenáctky jménem Boomerang, která trvala skoro dva roky. Brzy poté se však jeho pole působnosti přesouvá do Prahy a to především do klubu Roxy kde po čase získává residenci na dlouhou dobu nejúspěšnější klubové noci Zen / podle ankety Czech Music Dance Awards/. Dnes Roman inklinuje k velmi rozmanitým setům, od deep hypno music až po pozitivní melodie a funky rytmy.

V dnešní době je Roman znám především také jako producent. Má za sebou takové počiny jako oficiální remixy pro americkou grammy oceněné duo Deep Forest, či legendárního britského dje Dannyho Howelse. Remixoval také taková jména progresivní scény jako Sultan, Moussa Clarke, Vibrasphere, Add2Basket atd. Jeho originální produkce vychází především na labelu Solstice, který vlastní společně s kamarádem djem Bo.Danem. Mimo to vyšli jeho tracky na labelech Tribal Vision /Czech Republic /, Existence /Canada/, Vibrating Balance /Australia/, Millenium /Germany/, Groovezone /Japan/ Sickwatona /Argentina/, Dumb /Sweden/. Oblíbenost jeho tunnes u známých světových djs jenom dokazuje přítomnost Romanova tracku Thinking of Suzanne v prémiovém Essential Mixu z Music Konference v Miami v setu dje Omida 16b, či častý výskyt jeho tracků v setech top 100 světových dj jmen. Jeho kompletní tvorbu každý může poslechnout na stránkách www.beatport.com

soundcloud.com/roman-rai 

www.instagram.com/rai.roman
 

DJ dMIT.RY (ru/Neo Violence)

Styly: bassline


dMIT.RY, původem z Ruska, se už čtvrtým rokem pohybuje na české klubové taneční scéně - ať už jako DJ, nebo pořadatel. Dříve spolupracoval například s časopisem XMAG, málem se namočil do Vice, něco málo psal i pro Rave.cz, či již mrtvý Electrodjs.cz. Jeho kariéra začala naprosto neplánovaně, dá se říct z hecu (více si přečtěte na www.myspace.com/dmitrij, nebo na www.facebook.com/dj.dmit.ry). Hned odstartoval mejdan zvaný Heatbeats, který si rychle našel své publikum a měl tu čest mězi svými hosty přivítat taková mezinárodní jména jako Hostage, The Bulgarian, Pola-Riot či Gash DJs. Sám se velmi brzo dostal i na zahraniční party, jako například release do Vídně na release nite prvního alba Boys Noize. Jeho mixy jsou pravidelně zveřejnovány na různých světoznámých blogách a lidé často netrpělivě čekají, kdy se objeví další a co na něm předvede. Stejně tak jsou zvědaví při každém jeho dj vystoupení, jelikož nikdy nevědí, v jakém stylu se ponese - bude to baile funk, bassline/fidget house, electro, nebo snad dubstep??? Momentálně se snaží rozběhnout svou "novou" noc Neo Violence (www.facebook.com/neo.violence) v klubu Central Station, která by se časem měla stát něčím víc, než jen pravidelnou party. Už teď si tam odehráli svá skvělá vystoupení takové kapacity jako Kanji Kinetic, nebo polská senzace PL Funky. Mimo jiné se podílí s kolegou Felixem na spolupořádání pražské noci Plastique Goes Elastique v Radosti FX. Krom djingu se začal též věnovat vlastní produkci. Stay tuned!!!

www.facebook.com/dj.dmit.ry
www.myspace.com/dmitrij
soundcloud.com/dmit-ry/mixed-without-underwear-by-dmit-ry
www.mediafire.com/


DJ Ol-Wiz

Ol-Wiz - dj a začínajíci producent se pohybuje na hudební scéně už pár let. Stylu jeho hraní dominuje různorodost, která je ovlivněna housem, post dubstepem a hlavně technem. Ol-Wiz rád svým projevem navozuje různorodé emoce a hudbu, kterou prezentuje považuje za komunikační prostředek útočící na smysly posluchače. V současné době si jej můžete poslechnout v nejrůznějších barech a klubbarech v Praze jako jsou Groove Bar, CROSS klub Cafe Neustadt Chapeau Rouge Roxy a další. Nejčastěji je k vidění v seskupení djs kolem Labelu Neo Violence a Endless Illusion .Od ledna 2014 se stává produkčním pro hudebně nejstylovější bar v Praze Groove Bar a společně s dMIT.RYm tvoří hlavní residenty.

soundcloud.com/ol-wiz


www.facebook.com/DJOL.WIZ/






Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO