CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)


Kategorie: Djs
Styly: , house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO