CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 23.5.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
23.5.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Loki Da Trixta (us/nyc) (hip hop)
 
Tesla Crew (rap)
 
BeatSolčy
 
Flowe
 
DJ Backman (hip hop)
 
Hosté odjinud (hip hop)
 
Buran Buran Live Band, DJ Watra, MC


Další díl Freestyle Mondays bude ve znamení narozeninové oslavy moderátora MCho Metoděje a rezidentní vokalistky Flowe. Těšit se můžete na doprovod živé kapely v podání Buran Buran live band a hosty Tesla crew,Hosté odjinud a speciálního hosta z New Yorku,kterým bude Loki Da Trixta.

Více info čtěte v Novinkách

















INTERPRETI

Tesla Crew

Styly: rap

Tesla crew je kapela o nemalém počtu členů: Bohuš DLM, Mry-Marty, Séba, Matta Hari, DJ Hlava,DJ Back, Flowie alias Bára Lišková, BeatSolčy,Postr,Blaabal,BeatMasta Daz.....V kapele se setkala starší a mladší generace, zkušení MCs s těmi méně zkušenějšími, no zkrátka všichni společně makáme na společných peckách,společné show,pilujeme, dáváme koncerty a makáme na tom, aby to bylo lepší a lepší a pro posluchače i zábavnější....

V naší show se potkává beatbox,rap,zpěv a samozřejmě DJing. Většina členů Tesla crew dává přednost old schoolu, ale na tak velké kapele je dobré,že se setká mnoho vlivů......Co jiného dodat, doražte se na nás někam podívat nebo třeba dorazíme my do vašeho města......

zdroj: bandzone.cz/teslacrew

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


DJ Backman

Styly: hip hop


27 letý DJ, jehož jméno není příliš známo, hraje již šestým rokem, pochází z Louna a již 3 roky žije v Praze. Jeho hlavní záliba je v technickém DJingu, takže se můžete tešit na skretchování a jiné triky, zkrátka na to, co ke správnému a klasickému hip hopovému hraní patří.J e DJskou oporou undergroundové pražské partičky Tesla crew a jako jeden z mála Djs hraje striktně z vinylů. Začal hrát hip hop,ale po letech našel pestrost a možnosti hudby obecně, takže dnes ho můžete slyšet mixovat všechny možné styly. Působí i jako battle DJ a má rovněž několikaletou zkušenost jako MC, avšak Djing je jeho láskou u které zakotvil a zůstává u ní.





Hosté odjinud

Styly: hip hop

http://bandzone.cz/hosteodjinud

Kapela z Ostravy, jejímiž členy jsou Kos a DJ Česki, kteří společně s Tesla crew působí pod labelem Reprostudio a spolupracují na projektu Repromanifest. Hosté Odjinud jsou zástupcem underground čistého a klasického hip hopu.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO