CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 8.11.2013

SMASH UP

Datum akce:
8.11.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
(rock-soul)
 
HIFFI & JACOB (Skyline djs) (electro)
 
QOTA DJanes (electrotrash)

SMASH UP je rezidentní nocí dvojky Hiffi & Jacob ze Skyline. Listopadový díl bude obohacený o nadějnou pražskou kapelu Monna, která představí naživo nový singl 13 Minutes a další materiál na chystanou desku. Mejdan podpoří svým setem taky holky z QOTA DJanes. To bude 8.listopad v klubu Chapeau Rouge!

Až v rádiích zaslechnete nový singl s názvem 13 Minutes kapely Monna, zbystřete. Nejedná se totiž o žádnou zámořskou produkci, ale o oživení domácího hudebního rybníku, který to tolik potřebuje. Jednotliví členové mají bohatou hudební minulost i současnost vycházející z různých žánrů. Společně tak vnáší do jejich nové tvorby pod vlajkou Monna rozmanitý a zároveň osobitý podhled na věc. Sama kapela popisuje na sociálních sítích svou hudbu jako energickou a rozmanitou, drsnou a citlivou, jednoduchou a složitou. Při poslechu jejich první skladby 13 Minutes vás napadne, že se vlastně nemýlí. A co si pod tím vším představit? Možná i díky charakteristickému hlasu zpěvačky Dany Yousifové se celkový projev skupiny dotýká takových ikon jako jsou např. Guano Apes či Paramore. Nicméně místo prostého napodobování jsou spíše tečnou jejich oběžné dráhy.

Hiffi & Jacob
nejsou na klubové scéně žádnými nováčky. Zatímco Hiffi je za mašinkami, MC Jacob za mikrofonem. Jejich rezidentní víkendová noc v Chapeau Rouge je již několik let prověřeným mejdanem, kalba až do rána zaručena! Letos se svými domovskými Skyline vydali už šestou řadovou desku nesoucí název Fairytapes, v rámci podzimního turné se zastaví taky 19.11. na brněnské Flédě a 11.12. v pražském Lucerna Music Baru. Kromě koncertů s kapelou brázdí tuzemské kluby a servírují pořádnej electro/dubstep/drum´n´bass vodvaz. Za pultem je v Chapeau Rouge vystřídá i holčičí dvojice QOTA DJanes.

8. listopad bude v Chapeau Rouge stát rozhodně za to!

Fb event: https://www.facebook.com/events/1421718298055640/?fref=ts

INTERPRETI

HIFFI & JACOB (Skyline djs)

Styly: electro

Jeden projekt, tým dvou, jeden za mašinkami, druhý za mikrofonem – Hiffi a Jacob rozhodně nejsou na taneční scéně žádnými nováčky.

Jako členové SKYLINE, přední české elektronické kapely, absolvovali za dlouhé roky stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců s Čech i ze zahraničí – MC Jacoba lze zaslouženě nazvat ostříleným party veteránem, pravidelně doprovázejícího především drum'n'bassové DJs na české scéně (Suki, Katcha, Bassbeast crew), spolupracoval ovšem i s některými respektovanými zahraničními jmény (Roni Size, DJ Muffler, MC Det, Dynamite, pokud jmenujeme alespoň pár z nich), zatímco Hiffihoproducentské kvality ho dovedly do různých oblastí – počínaje produkcí alb (nejen Skyline), a konče výrobou znělek pro známou českou televizní stanici.
Sdílejíc stejnou vášeň pro elektronickou hudbu, Hiffi a MC Jacob jsou tady, aby vám ukázali pořádný electro breakbeat odvaz.

Mixtape:
http://www.vimeo.com/20676521

Videa:
http://www.youtube.com/user/HIFFIANDJACOB

Více na:
www.myspace.com/hiffiandjacob
http://www.facebook.com/pages/HIFFI-MC-Jacob/133018744117
www.skylineweb.cz


QOTA DJanes

Styly: electrotrash

Pod zkratkou QOTA se skrývá poetický název Queens Of The Absolut. Tahle dívčí DJská dvojka se rozhodla zapojit mezi úspěšné pražské párty s vlastní rezidentní nocí.

Hlavní impuls přišel už na podzim 2010, kdy jejich kámoš pořádal narozeninovou párty v pražském klubu Rock Café. Vystoupení se setkalo s nečekaným úspěchem a holky začaly pomalu spřádat další plány.

V následujícím roce vyrazily jako support The Linings, se kterými odjely několik koncertů. Před létem 2011 si QOTA DJS zahrály na pražském Majálesu a na podzim měly velkou čest postarat se o afterparty vybraných koncertů kapely Vypsané FiXa.

Od března 2012 startují QOTA DJS rezidentní noc ve vyhlášeném pražském klubu Chapeau Rouge. První díl téhle párty pod názvem SOURCE OF NOISE se odehraje už 1. března. Holky v ten večer promění undergroundovou část klubu k obrazu svému. Chybět nebudou svítící lahve s vodkou, masky a především parádní hudební set. "Hrajeme toho spoustu: od Skrillexe, přes Enter Shikari a Dipla, až třeba k Robyn. Někdy pouštíme i na přání. Teda pokud vaším přáním nejsou Kabáti, Nightwork nebo techno", dodávají holky.

www.facebook.com/qotadjs, onesheet.com/qotadjs/


promo photos: Pavel Mužák


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO