CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 31.1.2013

Source of Noise/Live Concert

Datum akce:
31.1.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Kittchen (industrial folk)
 
Mardosha (tata bojs)
 
QOTA DJanes (electrotrash)
 
Wlado (The Linings)

Poslední lednový den se uskuteční další mejdan ze série Source Of Noise, ten se odehraje už tradičně v prostorách klubu Chapeau Rouge Underground. Kromě holek z QOTA se tentokrát můžete těšit na live vystoupení Kittchena a speciální set Mardošy z Tata Bojs.

Měsíc leden a s ním už devátý díl Source Of Noise a lehké shrnutí uplynulého roku. Kdo tenhle seriál sleduje pravidelně každý měsíc, ten určitě ví, že v minulém roce na téhle akci coby djs vystoupili členové Toxique, Skyline, A Banquet, Mandrage nebo Vypsané Fixy. Z kapel jste mohli vidět naživo třeba Wild Tides, Peter Pan Complex a The Linings. Co mejdan, to parádní zábava, propocená trika a slušný bolehlav následující den. Rok 2013 půjde ještě dál.

Prvním hostem 31.1., který vystoupí live, bude freak-folkový Kittchen. Výrazná muzikální osobnost, čerpající inspiraci v kuchyňském prostředí, z něhož právě různé nástroje používá pro svou tvorbu. V polovině roku 2011 vydal svoji - kritiky velmi uznávanou prvotinu- Menu, za kterou si vysloužil nominaci na hudební cenu Vinyla.

Dalším parádním hostem je Mardoša. Baskytarista a zakládající člen Tata Bojs. Při koncertech skáče dva metry vysoko, a ve čtvrtek namíchá takový set, že se ani nestihnete zastavit na baru. Mardoša si v Chapeau Rouge už několikrát zahrál v rámci noci Clash! residentů The Fakes, nejvíc mu ale můžeme za poslední dobou závidět prosincové hraní společně s Jamesem Murphym z LCD Soudsystem.

31.1. se v Chapeau Rouge startuje ve 22:00. Čtvrtek je malej pátek, tak doražte - těšíme se na vás!

Fb událost: www.facebook.com/events/246447792154436/permalink/248719211927294/

INTERPRETI

Mardosha (tata bojs)


MARDOŠA (Tata Boys)
http://www.tatabojs.cz
O tancujícím basákovi kapely Tata Bojs se málo ví, že dokáže publikum
roztančit i jako DJ...přijďte se přesvědčit!


QOTA DJanes

Styly: electrotrash

Pod zkratkou QOTA se skrývá poetický název Queens Of The Absolut. Tahle dívčí DJská dvojka se rozhodla zapojit mezi úspěšné pražské párty s vlastní rezidentní nocí.

Hlavní impuls přišel už na podzim 2010, kdy jejich kámoš pořádal narozeninovou párty v pražském klubu Rock Café. Vystoupení se setkalo s nečekaným úspěchem a holky začaly pomalu spřádat další plány.

V následujícím roce vyrazily jako support The Linings, se kterými odjely několik koncertů. Před létem 2011 si QOTA DJS zahrály na pražském Majálesu a na podzim měly velkou čest postarat se o afterparty vybraných koncertů kapely Vypsané FiXa.

Od března 2012 startují QOTA DJS rezidentní noc ve vyhlášeném pražském klubu Chapeau Rouge. První díl téhle párty pod názvem SOURCE OF NOISE se odehraje už 1. března. Holky v ten večer promění undergroundovou část klubu k obrazu svému. Chybět nebudou svítící lahve s vodkou, masky a především parádní hudební set. "Hrajeme toho spoustu: od Skrillexe, přes Enter Shikari a Dipla, až třeba k Robyn. Někdy pouštíme i na přání. Teda pokud vaším přáním nejsou Kabáti, Nightwork nebo techno", dodávají holky.

www.facebook.com/qotadjs, onesheet.com/qotadjs/


promo photos: Pavel Mužák


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO