CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 17.9.2011

CREATIVE

Datum akce:
17.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Deepchild (aus) (house)
 
DJ Miquel
 
DJ Adam Cloud (house, minimal)
 
DJ Pete Walk (house)
 
DJ Subgate (minimal)
 
DJ Marty Fish (house)
 
DJ Nkyp

Zářijové vydání Creative party bude opět ve velkém stylu!
V sobotu 17.9. se můžete těšit na dalšího exkluzivního hosta, který okoření svým osobitým setem tento event.

Deepchild za své působení na světové elektronické scéně procestoval téměř celý svět od Tokya přes Prahu, Berlin, Londýn, Vancouver až po Kuala Lumpur.Svými jedinečnými sety supportoval takové umělce jako je Richie Hawtin, Green Velvet, Sebo K, M.A.N.D.Y. nebo Jesse Rose na eventech, mezi které patří například srbský festival Exit, Tribal Sessions v Leedsu nebo festival Sonar v Barceloně. Na svém kontě má Deepchild nespočet originálních releasů pro labely jako jsou Trapez, Resopal, Schallware, remix pro legendární New Order nebo Booka Shade, deeper cuts pro Affin a Kaato, techhousové zbraně pro Beefrecords, Om a Anabatic Records.Jeho producentský a djský um je uznáván světovými ikonami jako je Troy Pierce, Matthias Tanzman nebo Jimpster a 17.9. v Chapeau rouge budete moci posoudit Deepchildovy kvality i VY!

Mimo tohoto australského umělce se můžete těšit na východočeského barda a zástupce agentury MOSP - Miquela, jehož tracky spatřily světlo světa na labelech jako jsou Dirty Stuff, Elemental nebo Ying Yang, oblíbenou djskou dvojici Adama Clouda a Peta Walka, kteří jsou součástí projektu Proud M, Finidiho, Marty Fishe a samozřejmě rezidenty celého eventu Subgatea a Nkypa.

INTERPRETI

DJ Deepchild (aus)

Styly: house, elektro

Trapez - Sydney/Berlin

Deepchild za své působení na světové elektronické scéně procestoval téměř celý svět od Tokya přes Prahu, Berlin, Londýn, Vancouver až po Kuala Lumpur.Svými jedinečnými sety supportoval takové umělce jako je Richie Hawtin, Green Velvet, Sebo K, M.A.N.D.Y. nebo Jesse Rose na eventech, mezi které patří například srbský festival Exit, Tribal Sessions v Leedsu nebo festival Sonar v Barceloně. Na svém kontě má Deepchild nespočet originálních releasů pro labely jako jsou Trapez, Resopal, Schallware, remix pro legendární New Order nebo Booka Shade, deeper cuts pro Affin a Kaato, techhousové zbraně pro Beefrecords, Om a Anabatic Records.Jeho producentský a djský um je uznáván světovými ikonami jako je Troy Pierce, Matthias Tanzman nebo Jimpster

www.myspace.com/deepchile

DJ Miquel

Královehradecký DJ Miquel (vlastním jménem Michal Strouhal) se k hraní dostal v roce 1995. Ze začátku to byly jen diskotéky, ale už během roku 1996 se dostalo i na první ryze taneční akce, kde hrál trance a house. Jeho DJské začátky jsou spojeny především s Pardubickým L-Klubem a s klubem DISCO 2001 v Hradci Králové (klub dnes funguje pouze jako diskotéka). Stal se také jednou třetinou projektu Balistix, se kterým vystoupil např. na prvním Summer Of Love (1997). Jejich hard trance se docela chytil, o čemž svědčí hodně koncertů které poté v letech 97 - 99 odehráli a vydané album u dnes již neexistujícího Virtual Labelu.

Miquel si ale takto ve trojici na své nepřišel a tak hrál častěji jako DJ v klubech po celé ČR. Začal dělat vlastní muziku a v 99 roce nakonec z Balistix odešel, aby se vydal vlastní cestou. Od té doby je pevně spojen hlavně s techno music.V období nástupu desítek mladých jmen Miquel jako jeden z prvních u nás založil vlastní techno label LICKER a vydal 4 desky, které sklidily hodně solidní ohlasy. Jednou z nich byla i první deska DJe Orbitha (Sonnenmachine) která obsadila 5 místo jako singl roku v anketě Dance Awards 2002. Label Licker se v té samé anketě umístil na 4 místě. Miquelova hudba se objevila i na vinylu u TechEx rec. a na různých českých CD kompilacích a to i na kompilacích předních českých magazínů X-Mag a Bassline. Zatím poslední vydané tracky ve stylu progressive pochází z roku 2008, vydal je u labelu Elemental a k dostání jsou na beatport.com.

Miquel také občas pořádá své vlastní akce, mezi ty větší patří např. párty LOG IN, která proběhla v pardubickém L-klubu v čele s Chrisem Liebingem (2002) a rok poté s Hardcellem. Dnes se raději přiklání k menším akcím v klubu Event - Hradec Králové, kde má svou vlastní noc pod názvem GROOVE a nebo pořádá různé klubové noci v dalších klubech převážně po východních čechách.

Do roku 2006 jste Miquela mohli slyšet hrát převážně techno, postupem času se ale nachází i ve stylech house, electro a progressive.

Jeho sety byly ke slyšení na festivalech Sunrising, Summer Of Love, Cosmic Trip, Hangars 2002, Planet Roxy, na legendárních brněnských Garage, na pražské Evolution atd. Mezi významější zahraniční DJs, po jejichž boku si mohl zahrát, patří např. duo Space DJz, Paul van Dyk, Marco Zaffarano, Corvin Dalek, Oliver Ho, Scan X, Regis, Chris Liebing, Hardcell, CJ Bolland, Monika Cruse a mnoho dalších

zdroj: www.miquel.cz/

DJ Pete Walk

Styly: house


DJ Subgate

Styly: minimal, techno

Dj Subgate vlastním jménem Ondřej Beránek odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním technosoundem. Díky talentu se za relativně krátkou dobu prosadil především na severu Čech, kde se stal rezidentem dnes již legendárního libereckého klubu Liquid a vystoupil na řadě prestižních parties v tomto regionu.
V roce 2003 ho pod svá křídla přijala agilní agentura Dynamic line známá pořádáním prestižního letního festivalu s originálním konceptem Shotgun Euro. Rok 2004 byl pro Subgatea dalším krokem vpřed. Se svým recordbagem objíždí větší i menší kluby po celé České republice, je hostem několika rádiových pořadů, stává se spolupořadatelem festivalu Shotgun Euro a jeho nejsilnějším zážitkem je vystoupení po boku amerického dje a producenta Donella Knoxe v ostravském Fabricu.
V roce 2005 přechází jako dj pod bookingovou agenturu Encorebooking a je součástí dnes již zaniklého dvoučlenného projektu Subrez, s kterým vystupoval ve speciální 4 decks show. Tento rok je pro Subgatea zásadním v jeho vnímání hudby, kdy se aktivně seznamuje s minimal technem a jeho doposud prezentovaný sound se výrazně mění a vyvíjí.

V nadcházejícím roce se díky flexibilitě objevuje jeho jméno na lineupech jak minimalových parties, tak akcích zaměřených na techno. Na sklonku roku vystoupuje na prestižním třídenním halovém festivalu 901 electronicbeats.

S rokem 2007 přichází další důležitá etapa jeho kariéry. Je pohlcen novou vlnou electro a progressive housu. Vystupuje řadě pražských klubů jako jsou například Le Clan, Bukanýr nebo Pekelnej bar, kde se stává rezidentem úspěšné party Creative. Tentýž rok přijímá nabídku vystoupení na seriálu akcí Vodafone fér klub na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde vystupuje po boku Lexy & K Paul nebo Xpress2 a podílí se také na produkci těchto akcí. Jeho jméno se objevuje na lineupech Warm up parties k legendárnímu domácímu festivalu Cosmic Trip a menších open airech regionální úrovně.
Na podzim roku 2007 se stává spolupořadatelem úspěšných afterparties po světoznámých halových akcích jako jsou Transmission nebo Sensation White v pražské Retro Music Hall.
Rok 2008 je pro Subgatea rokem plným změn a důležitých okamžiků. Se svým recordbagem odjíždí na dalekou Sri Lanku, kde vystupuje na nespočtu Beach parties. Podílí se na pořádání afterparties v pražské Retro Music Hall a zároveň na dalším ročníku festivalu Shotgun Euro.
Jeho sound prochází opět zásadními změnami a pohybuje se na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra. Jeho základnou je především hlavní město Praha, kde vystupuje v prestižních klubech jako jsou Roxy, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana club nebo působivý Central Station.

V současnosti úzce spolupracuje na společných projektech s djane Katie. Za zmínku stojí společné mixované cd We love it minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a společná rezidentní noc Creative, jejíž úkolem je kromě spojení taneční scény s uměleckou scénou udělat party nevšední a originální. Mimo těchto aktivit si pořizuje domácí studio a začíná produkovat vlastní hudbu, která je nezbytná pro jeho budoucí vývoj.
Kromě djingu je píšícím redaktorem pro přední server Techno.cz mapující českou elektronickou scénu.
DJ Subgate started his career in 2001. Thanks to his talent, in a relatively short period of time he made a name for himself in northern Bohemia where he became resident of the now legendary Liquid club. In 2004 Subgate was again a step ahead – with his box of records he travelled to play large and small clubs throughout the Czech Republic and guested on a number of radio shows.In 2007 he received an offer to play at a series of events from Vodafone at the Karlovy Vary International Film festival, where he performed with Lexy & K Paul and X-Press 2.. His name appeared on the line-up for successful afterparties following world-reknowned mega-parties such as Transmission and Sensation White. 2008 was again for Subgate a year full of changes and important milestones. He took his record box over to distant Sri Lanka where he played at numerous beach parties. He based himself in the capital city of Prague where he performed at prestigious clubs like Roxy, Mecca, Chapeau or Retro Music Hall.In 2009 and 2010 he has been booked for top Czech festivals and parties Cosmic Trip, Summer of Love, High Jump, Pleasure Island, Machac or Christmas party where he performed with a lot famous artists from all over the world . Apart from occassional gigs abroad he has also be intensively working on his own musical production. In 2010 he performed for the 2nd time in Swiss and he took his record box to Costa Rica and he released his firts own track Memories on Nightphunk rec. In these days he is a part of the prestigous parties at wellknown clubs in the capital as Roxy, Studio54, Mecca, Chapeau rouge and festivals & parties in Czech republic.
Subgate supported Djs/projects such as: Kabuto & Koji, Marko Nastic, Space djz, Mike Monday, Milton Jackson, Mark Dynamix, Lexy & K Paul, Murat Kilic, X-press2, Alexander Kowalski, Daniel Stefanik, Exium, Mario Ranieri, Shades of Gray, Exium, M.I.K.E, Innigo Kennedy, D-Pulse, Roland van der Torn, San, Deepchild, Max Duley, , Female, Paul Damage Bailey.
more info at
www.djsubgate.com
myspace.com/djsubgate


DJ Marty Fish

Styly: house

Marty Fish se jako většina dlouho pohupoval po tanečním parketu coby návštěvník. V roce 2006 se setkává se skupinou clubberů tvořících vlastní, značně nezávislé a divoké mejdany Follow The Signals, což ho motivuje k nákupu vlastní techniky.
Martyho hudba je především o stylu moderní house music v mnoha podobách. Jeho accapella housíky, hrátky s fadery a efekty nenechají nikoho bez odezvy! Stal se residentem známých večerů a nocí jako Steam, pořádaný v klubu Radost FX, pravidelně vystupuje také na afterparties ve Studiu 54. Dále vystupuje na akci Zodiac, příležitostně hraje v Pekelném baru a v Kladenském musicbaru BPM. Minulost ho pojí i s klubem Prdel, kde pořádal vlastní večer Future Sound of Prague.
Marty Fish však zároveň i pořádá vlastní taneční večery s názvem Be Fresh, pořádané v Martinickém Paláci, kde vystoupil po boku českých DJs jako Orbith, Aiffel, Michael C, Michal Poliak, Enrico, Pete Walk...
Jeho parties jsou stavěné s láskou a nadšením a snad také proto začínají být stále více a více známější po Praze a okolí..

www.martyfish.cz/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO