CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 2.9.2011

WARP vs. DJ HiFFi & MC Jacob

Datum akce:
2.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Bad Mojo (sk) (electro)
 
DJ Embryo (sk) (house)
 
DJ Felix! (house)
 
DJ Thiew (drum´n´bass)
 
HIFFI & JACOB (Skyline djs) (electro)
 
DJ Sarco =M=

W.A.R.P. pres. Splash Recordings
Pátek 2.9. od 22.00

Klub Chapeau Rouge
Vstup zdarma

Po dvou měsících je tu další díl mejdanu W.A.R.P. představujícího to nejčerstvější z oblasti electra, global bass a ryhlejších odnoží house music. Tentokrát s hosty ze slovenského labelu Splash recordings Bad Mojem a Embryem. Oba dva se dají řadit mezi top producenty střední a východní Evropy.

Bad Mojo

Producent, kterého si cení všichni ti, co mají co dočinění se styly jako bassline, fidget house, global bass atd. Jeho vlastní skladba “Piano Tune“, či remixy pro Tvykse, 1A2V1, Tuca, nebo The Uniques patří mezi ty, co vás v klubech díky svému preciznímu zvuku nenechají sedět na zadku. Jeho kvalit si všimli i u uznávaného blogu RCRDLBL, kde jeho remix pro Tvykse označili za skladbu dne. Češi si jistě pamatují jeho energický set na jedné z Vibrátor párties v pražské Roxy. Po čase se tenhle “opičák“ vrací opět do stověžaté matičky, aby nám představil jeho současný zvuk.

http://www.facebook.com/mojoisbad

http://soundcloud.com/bad-mojo


Embryo

Pozor! Embryo nehraje to, co je zrovna “in“. Jak sám tvrdí, hraje věci s odkazem na rave kulturu 90tých let, která byla prošpikována acidem, chicago & jackin housem, ravem… Věci co měly svou duši, byly produkovány z čistého nadšení pro muziku bez jakýchkoliv postranních úmyslů na úspěch, nebo zviditelnění se. Taková je i produkce tohoto slovenského talenta. Ať už vlastní skladby, nebo remixy, kvalitou si nezadají s top producenty oné raveové doby a Embryo se tak řadí mezi nejoriginálnější a nejkvalitnější producenty současné Evropy. Jsme rádi, že kromě produkování začal nedávno vystupovat i v DJ setech a díky tomu se tak může představit i v Chapeau Rouge.

http://www.facebook.com/iamembryo
http://iamembryo.blogspot.com/

Opět se vedle hostů těšte na W.A.R.P. rezidenty, tentokrát Felix! a Thiew. Mimochodem Felixovy! Vyjde v blízké době EP právě na Splash Recordings, kde se v remixech blísknou i výše zmiňovaní slovenští producenti. Pokaď vše dobře dopadne, určitě si budete moci užít premiéru jejich remixů na Felixův! singl “Again“ právě na W.A.R.P. párty!

http://www.facebook.com/splashmagazine
http://www.facebook.com/felixcz


Podpořte kvalitní česko slovenskou produkci. Přijďte v pátek 2.9. do Chapeau Rouge! VSTUP JE ZDARMA!!


INTERPRETI

DJ Bad Mojo (sk)

Styly: electro

Producent, kterého si cení všichni ti, co mají co dočinění se styly jako bassline, fidget house, global bass atd. Jeho vlastní skladba “Piano Tune“, či remixy pro Tvykse, 1A2V1, Tuca, nebo The Uniques patří mezi ty, co vás v klubech díky svému preciznímu zvuku nenechají sedět na zadku. Jeho kvalit si všimli i u uznávaného blogu RCRDLBL, kde jeho remix pro Tvykse označili za skladbu dne. Češi si jistě pamatují jeho energický set na jedné z Vibrátor párties v pražské Roxy. Po čase se tenhle “opičák“ vrací opět do stověžaté matičky, aby nám představil jeho současný zvuk.

www.myspace.com/mojoisbad
www.facebook.com/mojoisbad


DJ Embryo (sk)

Styly: house


Pozor! Embryo nehraje to, co je zrovna “in“. Jak sám tvrdí, hraje věci s odkazem na rave kulturu 90tých let, která byla prošpikována acidem, chicago & jackin housem, ravem… Věci co měly svou duši, byly produkovány z čistého nadšení pro muziku bez jakýchkoliv postranních úmyslů na úspěch, nebo zviditelnění se. Taková je i produkce tohoto slovenského talenta. Ať už vlastní skladby, nebo remixy, kvalitou si nezadají s top producenty oné raveové doby a Embryo se tak řadí mezi nejoriginálnější a nejkvalitnější producenty současné Evropy.

www.last.fm/music/Dj+Embryo
http://www.facebook.com/iamembryo
http://iamembryo.blogspot.com/

DJ Felix!

Styly: house, elektronika

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílí při jeho kolážích electra, bassline a nejrůznějších breaků, fidget house a cosmic disca. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a DJská technika, vypilovaná k dokonalosti, z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci. Jeho sety jsou vždy pestré a energické, skvělé ke každému mejdanu...

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí přispíváním do časopisů a hudebních serverů, či prodejem hudebních nosičů. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dál psal např. na poslouchej.net. Je aktivní i organizačně, v roce 2008 založil nu disco / balearic projekt Popshot DJs a od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP! Spolupracuje s electro-popovou kapelou Cartonnage a svými sety podpořil už i Delphic (UK), Midi Lidi, Sporto, JI aka Jitku Charvátovou, nebo zahraniční DJe jako Aquasky, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, zatím v remixech pro české Sporto, anglické Craz y P, francouze Kavinskyho, nebo v remixech pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings.

Nedávno Felixe vybral nezávislý fashion shop Basmatee jako svého podporovaného umělce a v roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008.

www.myspace.com/felixcz
www.facebook.com/felixcz
www.mixcloud.com/Felixcz/student-mix-2009/
www.mixcloud.com/Felixcz/fresh-mix/

DJ Thiew

Styly: drum´n´bass

Vlastním jménem Vladan Rydl se djingu věnuje od roku 2004. Tentýž rok pořádá i prvni drumandbassovou akci, která následujících 6 let nese výstižný název BREAK ART. Na Moravě kromě této pořádá i úspěšnou akci Get Wasted. Do dnešní doby si zahral ve většině velkých měst ČR ale také mimo ni (Polsko, Slovensko). Hrál již po boku jmen jako např. Andy C, John B, Subfocus, Futurebound, Ed Rush, DJ Fresh atd. Jako jeden z velkých úspěchů vníma hraní na největší drumandbassove akci v ČR LET IT ROLL. (2009,2010). Dnes kormě drum and bass hraje i electro house, se kterým též sklízí nemalý úspěch.

http://soundcloud.com/thiew/thiew-get-wasted-4-mix-electro-house

www.myspace.com/thiewdj

HIFFI & JACOB (Skyline djs)

Styly: electro

Jeden projekt, tým dvou, jeden za mašinkami, druhý za mikrofonem – Hiffi a Jacob rozhodně nejsou na taneční scéně žádnými nováčky.

Jako členové SKYLINE, přední české elektronické kapely, absolvovali za dlouhé roky stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců s Čech i ze zahraničí – MC Jacoba lze zaslouženě nazvat ostříleným party veteránem, pravidelně doprovázejícího především drum'n'bassové DJs na české scéně (Suki, Katcha, Bassbeast crew), spolupracoval ovšem i s některými respektovanými zahraničními jmény (Roni Size, DJ Muffler, MC Det, Dynamite, pokud jmenujeme alespoň pár z nich), zatímco Hiffihoproducentské kvality ho dovedly do různých oblastí – počínaje produkcí alb (nejen Skyline), a konče výrobou znělek pro známou českou televizní stanici.
Sdílejíc stejnou vášeň pro elektronickou hudbu, Hiffi a MC Jacob jsou tady, aby vám ukázali pořádný electro breakbeat odvaz.

Mixtape:
http://www.vimeo.com/20676521

Videa:
http://www.youtube.com/user/HIFFIANDJACOB

Více na:
www.myspace.com/hiffiandjacob
http://www.facebook.com/pages/HIFFI-MC-Jacob/133018744117
www.skylineweb.cz


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO