CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 27.9.2011

CULTURE SHOCK 9

Datum akce:
27.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Rockwell (uk)
 
DJ Hybris (metalheadz/us) (d'n'b)
 
DJ Stantha (d'n'b)
 
DJ Vorel
 
MC Tukan
 
DJ PIXIE (drum´n´bass)
 
+ DJ Pauls B. + Petr-ik

27.9. = Culture Shock 9, Rockwell a Hybris, 2 stage, 4 bary, 10 Djs...v předprodeji za 50 Kč!

Chapeau Rouge má pro vás spolu s DNB Fever parádní program! Culture Shock se  vrací ke svému původnímu konceptu multižánrové akce a na 2 stagích vás čeká spousta breakbeatu, houseu a především drumandbassu, což je určitě dobrý důvod k oslavě! Na drumandbassové Dance Stage zapijeme sety hned dvou hostů světového formátu, Hybrise a Rockwella, kteří patří mezi současnou špičku progresivního dnb! Kromě toho budeme slavit i několikeré narozeniny DNB Fever osazenstva a abyste měli motivaci slavit s námi, připravili jsme pro vás také speciální vstupné – 50 Kč v předprodeji! Zapíjení tedy bude opravdu hodně!

Rockwell
Devátý díl Culture Shocku se vrací do svých původních kolejí multižánrové párty a vy se tak můžete těšit na kvalitní porci brekbeatu, housu a především drumandbassu. Jelikož máme drumandbass (a především ten současný) opravdu rádi, připravili jsme pro vás velmi speciální hosty. Zahraje vám především drumandbassový virtuóz Rockwell! Pochází z Velké Británie, má hudební vzdělání a rád dělá věci po svém. To všechno dává dohromady neuvěřitelnou kombinaci kreativity, svérázu a přitažlivosti. Jeho hudba je vskutku jedinečná a my nejsme jediní, kdo si to myslí. Přečtěte si například starší rozhovor pro K-Mag (http://www.kmag.co.uk/editorial/features/10-things-you-need-to-know-about-rockwell.html) nebo EDJ (http://www.everydayjunglist.biz/2011/02/edj-interview-rockwell.html), nebo si počkejte na náš rozhovor, který přijde již brzy! Rockwellovu tvorbu checkujte na jeho soundcloudu: http://soundcloud.com/rockwell.




Hybris
Dalším hostem bude stejně atraktivní Hybris. Pochází z U.S.A., ale opravdový produkční boom zažil až v Praze, kam se před několika lety přestěhoval. Nedávno mu na Metalheadz vyšlo The Prague Connection EP, na kterém spolupracoval s Ridem, a také releasy na Revolution a Blackout Records. Jak na sebe sám prozradil v našem rozhovoru (http://poslouchej.net/16138-Hybris-Ceska-scena-je-velmi-zdrava.html), nepatří mezi producenty, kteří chrlí jeden release za druhým, ale raději se soustředí, aby s každým releasem přinesl něco nového. A to se mu zatím opravdu daří. Něco z jeho produkce zde: http://soundcloud.com/hybrisdnb a zde: http://www.myspace.com/hybrisdnb.


Dále na Dance Stage vystoupí pořadatelská dvojka Stantha a Vorel, kterého doplní MC Tukan.
Další část se ponese v duchu breakbeatu a dubstepu. Těšte na Pixieho ve speciálním setu a dvojku Pauls.B a Petri-Ik, zástupce vinyl.cz. K dispozici pro vás bude i  Bar Stage, která se nachází v nejvyšším patře klubu a bude vám servírovat fajnový house a jemu blízké žánry. Zahrají Djane Sonja, Elent 2.0 a Coki.

Vstupenky
Jako vždy na Culture Shocku myslíme i na vaší peněženku a vy tak můžete mít tohle všechno + 4 bary a kotel zábavy k dispozici za pouhých 50 Kč! Stačí poslat email se svým celým jménem na adresu predprodejcs@gmail.com, u vstupu pak jméno nahlásite a zaplatíte pouhých 50 Kč (ostatní návštěvníci, kteří si vstupenku nezarezervují předem touto cestou, zaplatí na místě 100Kč).

V kostce:

Culture Shock 9
27.9. Chapeau Rouge, 22:00, 2 stage, 4 bary
DJs: Rockwell (UK, Shogun Audio), Hybris (USA/CZ, Metalheadz), Pixie, Stantha, Pauls.B, Petr-Ik, Sonja, Vorel & MC Tukan, Elent 2.0, Coki
Vstup: 50 Kč předprodej (bar Chapeau Rouge + rezervace na predprodejcs@gmail.com), 100 Kč na místě


Kde hledat další info?
Pro více info o všech vystupujících, novinkách, rozhovorech a zajímavostech sledujte FB page eventu (https://www.facebook.com/event.php?eid=138466449561350), DNB Fever (https://www.facebook.com/pages/DNB-FEVER/146877345243), Culture Shocku (https://www.facebook.com/pages/Culture-Shock/132960096730438?ref=ts) a webovky Chapeau Rouge (http://www.chapeaurouge.cz/).

Lineup:

22.00-00.00 / Stantha
00.00-01.30 / Rockwell
01.30-03.00 / Hybris
03.00-05.00 / Vorel feat. Mc Tukan

22.00-24.00 / Sonja
24.00-04.00 / Elent b2b Coki

22.00-24.00 / Pixie
24.00-04.00 / Pauls.B b2b Petr-Ik

Vstupné na místě 100 kč, extra světla a vizualizace.

INTERPRETI

DJ Stantha

Styly: d'n'b

dnbfever.cz

S gramofony se poprvé setkává někdy v polovině roku 2006. S kamarádem začínají jakožto Tekka djs. Získali vlastní rezidentní noc v pražském o2 baru. Po nějakém čase se Tekka djs rozpadli, shodou okolností v té době poznavá dje Sayuze, se kterým společně pořádají novou noc Rollingbass. Zhruba čtyři měsíce na to založili stejnojmennou crew. Na Rollingbass zvou přední české DJs (ImCyber, Reverb, Beast67 atd.) a mejdany pořádají v různých pražských klubech (Bordo, Matrix, Bunkr Parukářka). Některé parties proběhly i se zahraniční účastí (Crossfire, Craggz, Dub Tao...). V polovině roku 2008 z osobních důvodů z Rollingbass crew odchází.
V součastné době pořádá pod hlavičkou DnB Fever crew rezidentí noc Culture Shock v Pražském klubu Chapeau Rouge.Kam zvou přední světový producenty(Commix,Spectrasoul,Total Science,Phace…)Během své djské kariéry měl možnost zahrát si po boku djs jako Shy FX,Commix,Calibre,Marcus Intalex,Spectrasoul,Total Science.Teebee, Black Sun Empire, Aphrodite, Limewax, Crossfire, Benny Page,Subterra,Survival Craggz… a hrál v různých klubech po celé České republice na Slovensku,Německu a také Holandsku

www.facebook.com/pages/Stantha/185188258198858

DJ Vorel


Vlastním jménem Tomáš Vorel, je drumandbassový DJ a promotér původem z Prahy. Ke gramcům se poprvé postavil v roce 2007, kdy s DJ Blue4em dali dohromady finance a koupili první gramce. Po roce rozkoukávání přišlo na řadu první „veřejné hraní“ v klubu Wakata a s ním založení projektu Black Mesa (Blue4 & Vorel). Záhy poté měla dvojice na svědomí dlouhou sérii pravidelných seancí právě ve Wakatě, které se pod názvem Black Mesa Research Facility těšili dlouhodobě příjemné návštěvnosti a dobré atmosféře.

V roce 2008 potkal Vorel DJ Stanthu a téhož roku spolu založili projekt DNB Fever. Tito dva stihli pod taktovkou vlastní značky za necelé 2 roky uspořádat nespočet relativně úspěšných mejdanů, které vyústili v Survivalovu návštěvu pražského Matrixu v rámci oficiální tour k jeho debutovému stejnojmennému albu v dubnu roku 2009. Poté dvojice přesídlila do pražského klubu Chapeau Rouge, kde od listopadu roku 2009 pořádá multižánrovou akci Culture Shock, jejíž důraz na drumandbass se zasloužil o vystoupení jmén jako B-Complex, June Miller, Commix, Total Science, SpectraSoul a Phace a letos se zajistil nominaci na Czech Drumanbass Awards v kategorii párty roku. DNB Fever crew v současnosti sestává z DJs Ozone, Panorama, M.Pete, Eska, Wave (Waclosh & Vex), Stantha a Vorel a pravidelně vystupuje po celé české ČR.

Drumandbassový vývoj DJ Vorla prodělal mnohé zásadní převraty a v současnosti se usadil na preferenci subžánrů neurofunk, liquid funk a deep a víceméně jejich kombinaci. Své sety se Vorel snaží komponovat živě a pestře, kombinuje dlouhé prolínání s rychlími mixy, avšak rozhodujícím měřítkem je vždy účel daného mixu.

www.facebook.com/pages/Vorel/187929004592115

DJ PIXIE

Styly: drum´n´bass

DJ Pixie, představitel pražského soundsystému T2B, se za gramofony postavil poprvé před 12ti lety. Techno, kterému se věnoval zpočátku, vystřídaly velmi rychle zlomené beaty - první drumandbassové vinyly měl Pixie ve své sbírce již v roce 2002. V té době se setkal s DJem Washem a členy nově založeného soundsystemu T2B. Společně s nimi vytvořil z této, tehdy neznámé, crew jeden z nejznámějších a nejžádanějších domácích drumandbassových soundů (dnes je členem také další z předních domácích dnb osobností, DJ Suki). T2B pořádají hudební akce po celé republice a mají své pravidelné party také v Praze. Nejznámější z nich, Jungle dnb session pořádaná v klubu Cross, patří již několik let k nejoblíbenějším pražským dnb nocím.

Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy, pro které má velký respekt nejen u publika, ale také u mnoha ostatních DJs na dnb scéně. Z jeho vystoupeních je cítit velká energie, jeho sety mají spád a jsou nabité peckami, které nechají jen málokterého návštěvníka party v klidu. Není proto divu, že byl právě on zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012.

Pixie se prostě snaží mít ve svém tracklistu vše, co má zajímavý nápad a myšlenku. A hlavně – u čeho se lidi budou bavit!

Drumandbass ovšem není jediná Pixieho parketa, již delší dobu také hraje breakbeat/electro house a dubstep.

Své djské umění nepředvádí jen v České republice, ale byl také v Rusku, Německu, Rakousku, Polsku či Slovensku. Za ta léta měl tu čest si zahrát po boku většiny světových djs a producentů.


www.facebook.com/pages/DJ-Pixie/380138722102718

zdroj: www.motionbooking.cz/artists/pixie/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO