CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 30.8.2013

BOOGIE

Datum akce:
30.8.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Mr.C (house/techno/electronic)
 
Lucas Hulan (Nightphunk) (house, techno)
 
DJ Lumiere (Buddha Bar, Prague) (house)
 
DJ Braun (house)
 
Malkao (Nightphunk) (deep-house)

SpecialGrower ve spolupráci s Nightphunk Recordings a Chapeau Rouge si Vás dovolují pozvat v pátek 30. 8. 2013 na vystoupení legendy britské hudební scény Mr.C, známého především jako frontmana projektu The Shamen. Akce se bude konat v rámci celoevropského turné Smell The Coffee Tour, kde Mr.C představí své nové album.

Mr.C za svoji dlouholetou kariéru vystřídal mnoho pseudonymů a byl součástí mnoha projektů, avšak nejvíce se dostal do povědomí jako rapující frontman britského popového projektu The Shamen. Skladby jako Move Any Mountain nebo Ebeneezer Goode se staly skutečnými hity a dostaly se až na první místa britské hitparády. Po Eddiem Richardsovi to bude již druhá britská legenda, rezident londýnského Fabricu, zakladatel a majitel vydavatelstvích Plink Plonk Records, End Recordings a Superfreq, která se představí českému publiku.

Do České republiky se vrací po dlouhých 9 letech a to rovnou s novým albem, které představí v rámci svého setu v pražském klubu Chapeau Rouge. Album Smell The Coffee obsahuje 10 autorských skladeb a je již dostupné ve všech digitálních obchodech. Na akci zahrají i přední deep housový dj's české klubové scény a to konkrétně Lucas Hulan, Lumiere, Braun a Malkao. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 100,- Kč v Chapeau Rouge či v kamenném obchodě SpecialGrower.


Datum: 30. srpna 2013;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstup: 100,-;
Start: 22:00.

INTERPRETI

Mr.C

Styly: house/techno/electronic


Lucas Hulan (Nightphunk)

Styly: house, techno

DJ Lucas Hulan začínal s house music v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.
 
Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.
 
Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Costa Rica, Švédsko, Švýcarsko, Polsko atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO