CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 3.8.2011

9000 MILES

Datum akce:
3.8.2011

Patro:
Bar

DJs & Bands:
Steve Locatelli (be) (visual artist)
 
A Squid Called Sebastian (us) (visual artist)
 
Stanislas Lahaut (int) (visual artist)
 
Masker (visual artist)
 
Cheet (visual artist)
 
Baest (visual artist)
 
Phoe, Lice

Projekt 9000Miles je založen na myšlence spojit různorodé umělce ze všech žánrů napříč Evropou. Zastávkami jsou různé festivaly a kluby v devíti evropských městech a součástí jsou perfromance a spolupráce s místními umělci. Výsledkem jsou audio-vizuální projekty a performance, které si můžete užít i v Chapeau rouge, jež se jako zástupce Prahy stane dějištěm této akce. Umělci, kteří s tímto projektem brázdí Evropu (a kteří se k němu připojí cestou) pak budou součástí finální akce projektu 9000Miles v belgickém Gentu.

INTERPRETI

Steve Locatelli (be)

Styly: visual artist

Zdi v umělecká díla proměňoval Stev už od svých 13 let, využívajíc vše od samolepek či plakátů které přilepil a namaloval. Jeho nejoblíbenější volbou však byl sprej. Jeho díla jsou do detailu propracovaná a téměř fotorealistická. Je to právě tenhle styl, který mu přinesl mnoho zakázek a i vstupenku na mainstreamovou uměleckou scénu. V posledních letech hledal nové techniky a umělecké způsoby vyjádření, zůstal ale stále věrný své "první lásce" - spreji. Jeho práce je expresivní, plná barev a energie.
Steve žije a pracuje v Antverpách, ale pravidelně se objevuje a vystavuje svá díla napříč celou Evropou i zbytkem světa.

http://www.locatellisteve.com/
http://www.graffitishopartifex.be/



A Squid Called Sebastian (us)

Styly: visual artist

Sebastian Daley se narodil ve Spojených státech, ale vyrůstal v Evropě. Kreslením se vyjadřoval snad od doby, kdy byl schopen udržet tužku v ruce. Poté, co studoval výtvarné umění, věnoval se komiksovému designu a animaci, usadil se v Gentu, který se ukázal jako ta nejlepší volba pro setkávání a spolupráci s ostatními malíři a street artisty.
Zajímavostí je, že Steve měl svou první výstavu v Artifexu - obchodě steva Locatelliho.


http://www.facebook.com/pages/a-Squid-called-Sebastian/276277394800
http://www.asquidcalledsebastian.be

Stanislas Lahaut (int)

Styly: visual artist

Po studiích se Stanislas přestěhoval do Barcelony, kde se podílel na vzniku umělecké skupiny XWS. V roce 2003 se vrátil do Belgie. Jeho práce zahrnuje malbu, kreslení, fotografování, koláže, video i instalace. Inspirací je mu oslava života jako takového, ve vší jeho poetičnosti, autenticitě, nebezpečí, rebelii a někdy až absurdní nádhery.


Masker

Styly: visual artist

ttp://www.masker1.net

Cheet

Styly: visual artist


Baest

Styly: visual artist


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO