CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 12.7.2013

Pinkbubble Friday I

Datum akce:
12.7.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
SAX & ACME (Inside Crew, MVP) (hip hop rap)
 
Neznáma identita.sk (sk) (hip hop)
 
Dryll (hip hop rap)
 
Flowe
 
Erika Fečová (soul)
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
+ DJ Cubic, Reznik ...

V pátek 12.7. slaví hip hop coordinátorka klubu Lucie Matta Hari narozeniny a v rámci nich proběhne ve dvou patrech Chapeau Rouge nabitý benefiční večer. Výtěžek akce půjde na konto nadace Pinkbubble.cz, tuto nadaci jste mohli potkat třeba na loňském Hip Hop Kempu, kde jim patřil program jednoho z hangárů.

Na horním baru a v underground klubu se na stage vystřídá nemálo interpertů od hip hopu, přes rock, HC či metal a těšit se můžete na DJs, rovněž od hip hopu přes house až po klubové techno. Doražte podpořit mladé lidi, kteří bojují s rakovinou. Vystoupí i mistři stand up comedy s pořadu Na stojáka-jmenovitě pak: Vojta Záveský nebo Dan Čech.

Těšit se můžete na airbrush a bodypainting show v podání Miguela a můžete nechat něco vytvořit i na svém těle...
web zde: http://www.migelairbrush.cz/

Vstupné na celou akci je 150 Kč - předprodej spustíme začátkem července a v tom bude stát vstupenka 120,-Kč...

Informace o nadaci najdete zde:
http://pinkbubble.cz/translate/cs/onas

Fb event: www.facebook.com/events/188922374600418/

INTERPRETI

SAX & ACME (Inside Crew, MVP)

Styly: hip hop rap


Dryll

Styly: hip hop rap


Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Erika Fečová

Styly: soul

Narodila se v roce 1986 v Praze do rodiny plné muzikantů. Ve čtyřech letech začala tancovat ve folklorním souboru RAIDŽ pod vedením dědečka Jožky Feča. Jako malá si to neuvědomila,ale tento okamžik ovlinil její hudební život. V 9ti letech začala navštěvovat soukromé hodiny klavíru u paní profesorky Jarmily Janatové. I přesto že hra na klavír pro ni byla dobrá zkušenost, zpěv jí dělal daleko větší radost, rozhodla se tedy věnovat zpěvu.

Začala chodit na soukromé hodiny k paní profesorce Lídě Nopové. V tu dobu s její babičkou Olgou Fečovou založily hudební kroužek her a nápadů aneb Čhavorikani Luma v překladu Dětský svět, kde měla první veřejné vystoupení. Ve 13ti letech přestoupila na hodiny zpěvu k paní profesorce Evě Svobodové,která jí připravila na přijímací zkoušky na Pražskou konzervatoř, kde uspěla. V 15ti letech tedy nastoupila ke studiu Populárního zpěvu již ke zmiňované Evě Svobodové, kde úspěšně odabsolvovala.

Při studiu měla možnost spolupracovat s muzikanty jako naříklad Karel Růžička, Jiří Nedoma, Ondrej Krajňák, Filip Gondolán aj.


V současnosti je již uznávanou zpěvačkou, která je součástí kapely Navigators a má za sebu spoustu domácích i zahraničních spoluprací například s kapelami Madfinger, Private Collective, Oliver Lowe, Pub animals, Beatburger band, Richard Morton, ale třeba i s americkým raperem Tah Phrum Duh Bush a dalšími... Pochází z muzikantské rodiny. Vydala aktuální debutové album The Stories, které aspiruje na nejlepší soulový a popový počin roku 2012. Kromě toho, že je zpěvačkou, je i autorkou hudby a textů svých skladeb.

V její doprovodné kapele musí hrát samozřejmě ti nejlepší, tudíž zde je jejich výčet: Jirka Vidasov, Oliver Lipenský, Radim Genčev, Jan Peroutka, Marta Kloučková, Darina Kompušová, Greg McWilliams.

Stránky: http://www.erikafecova.cz/

Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO