CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 4.7.2012

COSMOPOLIS vol. 001

Datum akce:
4.7.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
P.TR.CK T.N.V / DJDr.T.N.F (electro)
 
DJ Richard Reynolds (progressive house)
 
DJ Kleton
 
DJ Wittenberger

Projekt DJ G.O.D

... rezidentní projekt nejstaršího prestižního pražského klubu Chapeau Rouge, ve kterém účinkují top DJs pražských klubů a jehož zakladatelem je P.TR.CK T.N.V / DJDr. T.N.F President of United States of Aliens.

Prvotní party tohoto projektu spojuje DJe, pro které je vlastní cestování a jejich městem se stala COSMOPOLIS. Místo teď a tady, bez teritoriálních hranic. Hudba v party COSMOPOLIS, se dá označit jako genre bending mash up of eclectic electric futuristic house music.
House / Dubstep / Electro ... *

COSMOPOLIS : 4.7.2012 budou reprezentovat:

P.TR.CK T.N.V / DJDr.T.N.F
DJ Richard Reynolds
DJ Kleton

Silnou sestavu doplní mladí DJs, příjemně experimentující se zvukem ... na Cosmopolis stage DJ Wittenberger / Tech newschool electro underground house
Nahoře na baru bude hrát eklektický LIQUID A a v Undergroundu vystoupí dubstepový DJ Hlava.

Party, ze které by měl radost i Jan Hus.



INTERPRETI

P.TR.CK T.N.V / DJDr.T.N.F

Styly: electro

Electro Teck tonik resident klubu Chapeau Rouge, DJDr.T.N.F, je multižánrový umělec (výtvarník, herec, zpěvák, autor ), spoluautor několika mezinárodně úspěšných MTV projektů, člen Tecktonik World Central. Z původní profese show dancera, herce a zpěváka plynule přešel do profese DJ, party producent. Od roku 2006 navykal i české mainstreamové party people na
Electro/Tck sound.
Kreativně realizuje originální party programy a club design. Účinkoval v evropských divadelních, hudebních a klubových projektech... Praha, Paříž, Vídeň, Norimberg, Španělské ostrovy, Polsko, Bravo production-Madrid, Faux Pas Fashion brend by Jolana Shonfelt Izbická, Rabbit in The action, Souperpop, Genesix ... Radost FX, Roxy, Mecca, Celnice, Le Clan, Friends, Valentino, Backdoors, K.U.Bar, Silwer, Palác Akropolis aj.
Autor galerie formou hudebního klubu "Warhol`s People" ( since 2008 ) a iniciátor a producent mezinárodně významných zábavně - kulturních akcí v ČR. Zminme například Tribute k 25 výročí úmrtí Andy Warhola, nebo Exkluzivní oslavu 5O.narozenin zpěvačky Madonny pro ČR. Muž, jehož originální nápady inspirují druhé.

... Více bio: Wikipedia, Google.

www.myspace.com/djdrtnf

DJ Richard Reynolds

Styly: progressive house

Pochází ze slovenských Košic.
Produkovat začal v roce 2006 ve svých 16- ti letech a mnoho jeho electro house tracků mělo úspěch na youtube. Za zmínku stojí třeba jeho remix tracku "Inna - Hot" (téměř půl miliónu shlédnutí). V roce 2009 postupně začal inklinovat k Progressive house. Jeho remixy se hrají po celém světě (Kalifornie , Izrael, UK ...), na beatportu začal vydávat v roce 2011. Jeho druhý release EP "Leaving" , se okamžitě během dvou dnů dostal do beatport Top 100 a na holandském e-shopu Dance-Tune se v řebříčku top 100 udržel po dobu 5 týdnů. Tento release dostal supporty od známých jmen jako jsou :Paul van Dyk , Eric Morillo, Jerry Ropero, Kid Massive , Gueseppe Ottaviani a mnoho dalších. V současné době čeká na svůj release několik jeho trracků, například "Let's Fuck" [Get Down Recordings] ...
Kid Massive Label, nebo "Andromeda" [Caballero Recordings], zastupující známé producenty jako jsou Chris Kaeser, Muzzaik , Kid Massive , Carl Tricks , Prok & Fitch.
DJingu se věnuje od roku 2009. V roce 2010 začal hrát na veřejných akcích. Slovensko, Londýn, Birmingham, SaSazu , Mecca Prague , Duplex, Mácháč 2011, 2nd stage Trancefusion, 2nd stage NYE 2012. Jeho stylem hraní je progressive house s prvky electra. Připravuje vlastní bootlegy , edity , intro, které nemůžete slyšet nikde jinde než od něj.

DJ Kleton

DJ Kleton / One of those
Narodil se a vyrůstal v Athénách, DJ Kleton (Stathis Tripsanas) se hudbě věnuje již od velmi mladého věku. V ČR účinkoval mj.v klubech Mecca, Duplex, SASAZU, Silwer.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO