CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 18.7.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
18.7.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Los Chilakillerz (mexico) (reggae)
 
MC Metoděj (rap)
 
DJ Shock O' (hip hop)
 
DJ Pret

Tak tu máme léto, ti šťastnější užívají prázdnin a i v tomhle parném počasí proběhne jako každý měsíc další pokračovaní Freestyle Mondays. V pražském klubu Chapeau Rouge se tentokrát představí kapela Los Chilakillerz, jejíž členové pochází z Mexika a jejichž členkou je i MC Nefftys, mexická raperka se skvělou flow a mexickým temperamentem. Právě energie a mexický temperament je hlavní předností téhle kapely, která kombinuje tradiční rytmy s živými nástroji, zpěvem, rapem, funkem, hip hopem nebo ska. Tahle parta kluků a jedné slečny vyměnila Mexico City za české pivo a krásný český holky a v současnosti všichni její členové žijí již nějaký čas v Praze.

Los Chilakillerz budou tentokrát doprovázet i všechny MCs nebo beatboxery, pro které především je tenhle mejdan určen. Mikrofon i živá kapela a DJs jsou připraveni po celý večer doprovázet všechny MCs, zpěváky i beatboxery, kteří každý měsíc v hojném počtu do Chapeau Rouge dorazí a Freestyle Mondays, licencovaná párty pocházející z NYC, si za dobu své existence nachází stále více příznivců z různých koutů Čech i světa, bez ohledu na příslušnost k hudebním stylům nebo na jazyk, kterým mluví. Jinak tomu nebude ani v červenci, a pokud jste tak ještě neučinili, měli byste tuhle jedinečnou akci navštívit, protože živá kapela dělá divy a na tomhle mejdanu panuje vždy skvělá atmosféra…

Jako každý měsíc bude celým večerem provázet MC Metoděj, kapelu doplní skvělí vokalisté Flowe a Martin Kräussl a za gramofony se vystřídá DJ Shock O´a DJ Pret. Freestyle Mondays je především jam, tudíž je na vás zda ukážete freestyle nebo dáte k dobru nějaký svůj text. Mejdan startuje ve 20:00 a během večera si užijete živé kapely i DJs, po půlnoci se pak rozjede mejdan, kde klasicky můžete protancovat kecky při klasických rapových hymnách nebo bounce peckách. Sestry v triku a klub Chapeau Rouge vás srdečně zvou na pondělí 18.7 a vám stačí jenom dorazit, neboť na Freestyle Mondays není nutná registrace, zkrátka musíte jen přijít a chopit se mikrofonu, pokud máte chuť! Příznivá je i výše vstupného, které je do 21:00 směšných 30,-Kč a po deváté symbolických 50,-Kč, do půlnoci si dáte i pivo za 28,-Kč, což je na centrum Prahy velmi přátelská cena a nezbývá než v pondělí s dobrou náladou přijít do Chapeau Rouge a okusit na vlastní kůži jedinečnou atmosféru tohoto večera!

Jako malou ochutnávku zatím koukněte na květnový report z Freestyle Mondays a v pondělí si to můžete dát naživo!

Report zde:

INTERPRETI

Los Chilakillerz (mexico)

Styly: reggae, neogroove nujazz, latino

Completely formed in 2010, los Chilakillerz are Omar on the drums/vocals, Eking on the electric guitar, Jachu on the bass, Tom on the trumpet, Hiadi on the electric guitar, vocals, and raps, and Nefftys on vocals and raps. Mixing hip hop, funk, rock, latino, and reggae would probably be the closest thing you could get to what los Chilakillerz play. The single "Now" is included on their upcoming first album made up by sounds inspired by their influences, with no samples or previously recorded ...

www.reverbnation.com/loschilakillerz

Chilaquiles: Typical Mexican food which is prepared with pieces of corn tortilla that need to be fried and then they are cooked with chili-tomato sauce or green tomato sauce; chilaquiles are usually served also with onions, fresh cheese and cream, fried eggs or chicken.

Typické mexické jídlo chilaquiles, z něhož je odvozen nynější název kapely, má pikantní chuť a stejně tak pikantní je i jejich hudba. Je to směsice mnoha hudebních stylů jako reggae, cumbia, funk, atd. s cílem pobavit, roztančit a užít si to.

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

DJ Shock O'

Styly: hip hop

Pražský Dj, který má bohaté zkušenosti jako podpora MCs na freestyle jamech, ale současně je i skvělým party Djem na nemá problém roztancovat publikum a vyhecovat jej osvědčenými hity. Pražští MCs ho velmi dobře znají z open mic mejdanů a ti mimopražští ho mohli slyšet například na  Hip Hop kempu.

www.facebook.com/pages/Dj-Shocholatechocho/139339529425884

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO