CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 10.6.2011

Hip Hop Circus Holky v akci

Datum akce:
10.6.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Oliwer Lowe (hip hop)
 
MC Neftyss (mex)
 
MC Taktika
 
Bio Masha
 
MC Sharkass
 
MC Matta Hari
 
DJane Lu Michell, DJane Supet

10.června vypukne další díl večírku s názvem HIP HOP CIRCUS v pražském klubu Chapeau Rouge. Hlavní slovo budou mít tentokrát ženy za gramofony i u mikrofonu. Vystoupí např. Flowie & Beatsolčy, Taktika-BioMasha-Matta Hari, Pettulle, Sharkass, Neftyss (Mexiko) a djky Supet, Lu Michell, RBKH a další...

Vrcholem večera bude koncert kapely OLIVER LOWE & FRIENDS. Mc a producent Oliver Lowe (ex Divokej západ) vydal před půl rokem živě nahrávané album Peníze nebo Život, které je řazeno mezi jedno z nejlepších alb loňského roku. Deska je již v tuto dobu vyprodána, zdarma si ji můžete stáhnout na tomto odkaze:

http://everydayslabel.tumblr.com/post/4586178904/album-oliver-lowe-friends-vyprodano-stahuj-ho

Těšit se můžete na plnohodnotnou show. V Oliverově živém projektu figuruje navíc Talpas (mpc), Radim Knapp (trubka) a Filip Šašek (klávesy). Je více než možné, že show v klubu Chapeau Rouge obohatí ještě někteří hosté z desky..



Předprodej vstupenek startuje 9.5. přímo na horních barech v Chapeau Rouge, prvních 14 dnů tedy do 22.5. budou vstupenky k dispozici za 80 kč, poté se cena zvedne a na místě bude lístek samozřejmě ještě o něco dražší...POZOR!! Kapacita dance baru je omezena číslem 230 lidí, takže neváhejte a kupte si lístky hned na začátku.Tahle akce bude stát za to!!!

A znovu - Lístky jsou již v předprodeji v klubu! Vstupenky zakoupené v předprodeji pak půjdou do slosování o poukázku do Ultim8shop.cz, tak si nenechte ujít příležitost!

Tiskovou zprávu a více info o interpretech si přečtěte v našich Novinkách

Fb: www.facebook.com/event.php



INTERPRETI

MC Taktika

Pražská zástupkyně českých holek v rapu. Jako MC působí samostatně i v rámci undergroundového projektu CUR.Reprezentovala Českou republiku na celosvětovém finále EODUB v roce 2010 v Berlíně či na festivalu Splash. V současné době (2011) spolupracuje s mnoha umělci ze všech koutů světa a společně s kolegyní Bio Mashou rozjeli čistě dívčí projekt!

www.myspace.com/mctaktika
bandzone.cz/mctaktika

Bio Masha

Vítězka Tilos slam Budapest 2010, finalistka Slam Poetry 2010, Tato velmi excentrická slečna dostane všechny svým expresivním freestylem a ukáže vám, že freestyle lze dělat i s nadsázkou a sebeironiíí.To musíte vidět!

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO