CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 26.5.2014

Freestyle Mondays

Datum akce:
26.5.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
The Cupcake Collective (jazz funk)
 
MC Postr
 
Flowe
 
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
 
DJ Paasha (hip hop)
 
DJ Yofre (hip hop)
 
DJ Dragon

Na květnovém dílu poznáte naší novou rezidentní partu muzikantů, kteří ještě studují, ale jsou tak dobří, že je s Freestyle Mondays spojil kapelník Champions sound aka Live bandu od Prago Union, Radimo. Kdo byl na velikonočním vydání, potvrdí, že kvalitní kapela je alfou omegou jamu a že s kvalitní kapelou se hned lépe a radostněji jamuje... Live band pro nadcházející díly se jmenuje THE CUPCAKE COLLECTIVE a věřte, že se máte na co těšit. Zkrátka a dobře,tahle banda víc než dostatečně uspokojí i ty z vás, kteří se považují za profíky a dosud si říkali, že jejich talentu je hodna jen parta fakt dobrých muzikantů. CupCake smečka patří mezi to nej, co se v rámci live band doprovodu na Freestyle Mondays objevilo a pokud jste byli nadšeni třeba z květnového křtu Honzy Peroutky a jeho kapely s Olíkem Lipnským v čele nebo jste si stejně jako my užili poslední narozky Fm s Bobskym aka El Boogiem za bubny a jeho celou partu Lion Pack, tak vás tahle parta bavit stejně, ne-li víc.

Kromě kluků ze zmíněné kapely v budoucnosti za nástrojovkou, snad pravidelně uvidíte Petra, Mílu a Davida aka trojku, která skvěle zaštítila celou session v dubnu a obsazením pozice rezidentního live bandu se nezavírají dveře ani dalším muzikantům, kteří byse chtěli ke kapele někdy připojit. Klub má skvělé technické zázemí a pokud jste schopni improvizovat bez přípravy s ostatními hudebníky a lidmi u majku, ozvěte se na kontakt níže a určitě jsme schopni na jam session zapojit snad všechny nástroje od trubky,saxofonu přes bonga a ti jenž vlándou MPCčku až k harfě třeba:)


Večerem vás provede další nový a rezidentní člen Freestyle Mondays týmu na postu moderátora - MC POSTR. S ním se na stage vrátil řád, nadšení a výborná atmosféra, takže pokud jste raper nebo beatboxer a poslední dobou vám na tomhle jamu chyběla atmosféra a pořádnej var, věřte, že teď jsme jí vrátili v plné síle.... U mikrofonu nebude a nemůže chybět opora večera vokalistka FLOWE aka Bára Barbora Lišková, která nahazuje všem jamujícím nejen témata, ale je tu především jako podpora a záchranné lano pro ty, kdo se třeba ztratí nebo teprve sbírají zkušenosti.
Společně s Postrem a Flowe pro vás kapela na zkoušce před květnovým dílem nachystá našlaplý večer, který bude mít minimálně tak skvělou atmosféru jako ten dubnový.

Fb událost: www.facebook.com/events/552697111516309/

INTERPRETI

The Cupcake Collective

Styly: jazz funk

Mladá, energická kapela složená ze studentů pražských konzervatoří, která se snaží pojmout jazz zase trochu jinak. Na zadek posazený groovy, fresh fusion i největší romantiky, to všechno můžeš na jejich koncertě zažít. Ne, zapomeň na koncert, party bude! Na post live bandu Freestyle Mondays byli doporučeni kapelníkem od Prago Union Champions Sound-Radimem, což je vizitka víc než výmluvná. Tahle parta přináší pravidelné akci nejen nový vítr do plachet, ale zvyšuje její level zas o úroveň výš, takže pokud zpíváš, rapuješ nebo děláš beatbox, určitě využij šanci a přijď se ukázat k mikrofonu na podium klubu Chapeau Rouge na nejbližší vydání Freestyle Mondays. S CupCake Collective za zády je jamování víc než skvělým zážitkem, ale také zkušeností k nezaplacení...

Honza Kusovský - bass
Lukáš Kroulík - keys
Ondra Čížek - sax
Tonda Procházka - drums

www.facebook.com/cupcakecollective11

bandzone.cz/_73934




Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


DJ Fatte (Ty Nikdy label)

Styly: hip hop

DJ Fatte je v současné době jedním z nejvíc produktivních beatmakerů na území Česka a Slovenska. Přes prvotní pokusy se do vážnějšího kontaktu s produkováním dostal v roce 1999, kdy se stal členem zlínské kapely De Fuck To. Tady se produkčně podílel na archivní demo nahrávce a dvou plnohodnotných albech. Po tvůrčích neshodách Fatte v roce 2006 De Fuck To opustil a společně s Ideou stál u zrodu IdeaFatte. Spolu s IF prozatím vydal 4 desky, které také všechny kompletně produkoval. Jedná se o alba 365, Mezitím, Doma a Dočasně nedostupní. Kromě Idea Fatte v roce 2010 kompletně produkoval desku Premiéra, kterou natočil s Restem a v roce 2011 pak v podobném duchu vydal s MC Geyem desku Imaginárium naprosto běžných podivností. V tom samém roce stihl navíc ještě vydat svoje instrumentální sólo Což takhle dát si Tesař.

Rok po debutu se k Tesařovi připojila další instrumentální deska Fatte No More. Ta má, narozdíl od debutu, o poznání jednotnější a temnější atmosféru, pořád ale nabízí klasický Fatteův zvuk. V roce 2012 Fatte ještě stihnul vyprodukovat kompletní desku High and Mighty s Nironicem, která vyšla pod labelem Slick Talkers.

Mimo produkci se Fatte věnuje tvorbě mixtapes - tady prozatím vydal Human Duality (+ DJ Kika), Pytla, Krupicafaja a Rýlové povyražení, který byl namixovaný pro zákazníky Ty Nikdy Eshopu. Dále pak koncertnímu DJingu, živým show na MPC, pití a utužování real hip hopu.
DJ Fatte je momentálně v našem klubu k vidění víc než často, užít si ho můžete např. na pravidelné akci s DJem Zerwoxem -  Chapeau Connections.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/dj-fatte
www.myspace.com/djfatte
www.facebook.com/pages/Dj-Fatte/85987091861

DJ Paasha

Styly: hip hop


DJ Yofre

Styly: hip hop

DJ YOFRE je pražský rodák, který se pohybuje zatím především na undergroundových akcí. Působil jako resident v klubu Pantheon, kde každé ponělí kryl záda freestylujícím MCś a doposud je pro party tohoto typu vždy jistotou a značnou oporou. Rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby podpořil dobročinné akce a pravidelně je hostem benefice STOP ZEVLING. Právě díky svému přístupu k hraní měl tu čest předskakovat v loňském roce samotným Deliquent Habits.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO