CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 4.5.2013

Live Concert

Datum akce:
4.5.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Caffeine (metal-rock'n'roll)
 
Kill Me Pussycat (ger) (rock metal)
 
Edward Fortyhands (crossover-nu metal)

Caffeine představí nové skladby už 4. května v Chapeau Rouge!

Pražská metal-rock'n'rollová formace Caffeine hraje v novém složení od roku 2010, historie této pětice ale sahá až do roku 2006. Debutový koncert s novými členy proběhl v klubu Chapeau Rouge, kam se kapela pravidelně vrací. Mimo jiné zde odehráli i první koncert soutěže Emergenza Festival International, ze kterého postoupili do semifinále v Paláci Akropolis a dále do finále Středovýchodní Evropy v MeetFactory, které vyhráli. Caffeine se tak umístili mezi patnácti nejlepšími kapelami z celého světa a odehráli závěrečný koncert na Taubertal Festivalu v Německu po boku takových hvězd jakými jsou Skindread, Placebo, Heaven Shall Burn, Bonaparte nebo H-Blockx.

Během své novodobé existence odehráli téměř stovku koncertů v České republice a v Evropě. Ačkoliv domovskou scénou Caffeine je Praha, fanoušci je mohli vidět mimo jiné v Havlíčkově Brodě, Sušici, Ostrově, na několika akcích Czech Drift Series, na mistrovství ČR ve skateboardingu na Štvanici, ale také v Paříži v proslulém klubu New Morning.

Jarní koncert v Chapeau Rouge se koná 4. 5. 2013. Caffeine na něm představí první skladby ze své nové nahrávky slibující podle zpěváka Tlamy „nekompromisní směs rocku, metalu, hardcoru a grunge“. Společně s Caffeine vystoupí kapela Kill Me Pussycat (Drážďany/rock-metal), jejichž jednotliví členové vystupovali jako support hvězd formátu HIM nebo Jenifer Rostock. Třetí kapelou večera jsou nadějní Edward Fortyhands (Praha/crossover), kteří mají za sebou např. vystoupení na večeru mladých talentů Bandzone Showcase.

Datum: 4. května 2013; klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1; start: 20:00, vstupné: 100,-

Další informace naleznete na:
www.caffeine.cz
www.facebook.com/caffeineband
www.facebook.com/KILLMEPU55YCAT
www.bandzone.cz/edwardfortyhands


Fb událost: http://www.facebook.com/events/557092274324048/

INTERPRETI

Caffeine

Styly: metal-rock'n'roll

Pražská metal – rock´n´rollová formace Caffeine hraje v novém složení od roku 2010, historie této pětice ale sahá až do roku 2006. Debutový koncert s novými členy kapely proběhl v klubu Chapeau Rouge, kam se kapela pravidelně vrací. Mimo jiné zde odehráli i první koncert soutěže Emergenza Festival International, ze kterého postoupili do semifinále v Paláci Akropolis a dále do finále Středovýchodní Evropy v Meetfactory, které vyhráli. Caffeine se tak umístili mezi 15 nejlepšími kapelami z celého světa a odehráli závěrečný koncert na Taubertal Festivalu v Německu po boku hvězd jakými jsou Skindread, Placebo, Heaven Shall Burn, Bonaparte nebo H-Blockx.
Během své novodobé existence odehráli téměř stovku koncertů v České republice a v Evropě. Ačkoliv domovskou scénou Caffeine je Praha, fanoušci je mohli vidět mimo jiné v Havlíčkově Brodě, v Sušici, Ostrově, na několika akcích Czech Drift Series, ale také v Paříži v proslulém klubu New Morning.
V roce 2011 vydali Caffeine demo, které je ke stažení na jejich profilu na Bandzone.

www.caffeine.cz/

www.facebook.com/caffeineband

bandzone.cz/caffeine

Kill Me Pussycat (ger)

Styly: rock metal

Čtveřice muzikantů z Drážďan vznikla spojením různých projektů v roce 2011. Hudebně se KILL ME PUSSYCAT pohybují na pomezí metalu a rocku, jednotliví členové vystupovali jako support hvězd formátu HIM nebo Jenifer Rostock. Začátkem roku 2012 vydávají album s názvem 5EVEN, které je podořeno sérií koncertů nejen v Německu, ale i v celé Evropě. Všechny nahrávky jsou ke stažení zdarma na jejich profilech na MySpace a Soundcloud.

www.facebook.com/KILLMEPU55YCAT

www.myspace.com/killmepussycat

Edward Fortyhands

Styly: crossover-nu metal

Kapela v této sestavě funguje necelé dva roky. Jejich hlavním žánrem je crossover, ale rádi kombinují různé žánry dohromady. V jejich skladbách tak fanoušci naleznou rap, melodický zpěv, screamo, elektroniku, emoce, metal, pop, rychlé i pomalé rytmy. Hlavním cílem Edward Fortyhands je, aby jejich hudba byla emotivní a text měl smysl.
Za rok 2012 byli Edward Fortyhands zařazeni mezi šest nejnadějnějších kapel na Bandzone Showcase v Rock Café, dále vystupovali například s kapelou The Paranoid. Na koncertech si hlavně užívají party a vyžadují party i od lidí, jejich heslem je, že kvalita koncertu a atmosféry záleží hlavně na lidech.

bandzone.cz/edwardfortyhands

www.facebook.com/pages/Edward-Fortyhands/295738030452847



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO