CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 28.5.2011

Live Concert

Datum akce:
28.5.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
o5 a Radeček (pop-rock )
 
One Night Band (pop-rock )


INTERPRETI

o5 a Radeček

Styly: pop-rock

Skupina O5&Radeček z jesenického podhůří funguje od roku 1994 a je synonymem vkusného českého popu s inteligentními aranžemi.

V roce 2010 vydala úspěšné album Máš mě na svědomí, ke kterému absolvovala společně s kapelou Udg rozsáhlé republikové turné, které bylo na několika místech vyprodáno.
Během uplynulého roku O5&Radeček odehráli ke stovce koncertů, jimž dává neotřelou osobitost charismatický zpěvák Tomino. Objevili se také na většině prestižních festivalových podiích (Benátská noc, Colours of Ostrava, Jam Rock, Votvírák, Noc plná hvězd...)

Široká veřejnost zná kapelu díky slavným baladám Praha (Jedna holka...), Kristián nebo Máš mě na svědomí – jedné z nejhranějších českých písní v roce 2009 jak v rádiích tak i na TV Óčko a české MTV. V roce 2010 kapela bodovala díky svižnému duetu s Klárou Vytiskovou „Zůstaň“.

O5&Radeček působí ve stejné sestavě od roku 1994. Od roku 1995 úzce spolupracují s Nadací Terezy Maxové. V roce 1997 založili členové kapely známý časopis pro dětské domovy Zámeček.

Více na www.o5.cz.
(zdroj: bandzone.cz/o5aradecek)

One Night Band

Styly: pop-rock

One night band, původně opravdu kapela založená jen na jednu konkrétní noc před pár lety, je tu dál. Proč? Hlavně proto, že ti, kdo stáli u jejího zrodu si záhy řekli, že by lidstvo určitě neuneslo, kdyby něco tak úžasného mělo být jen jednorázovou záležitostí. Šlo především o to servírovat posluchačům nezakomplexovanou hudbu, pro níž se jako nejvýstižnější pojmenování hodí výraz pop ´n´ roll. V průběhu času se střídali členové, ONB koncertoval, skládal nové písničky, natáčel je na demo CD (Fight, Pop ´n´ Roll, The Kings of Pop ´n´ Roll), účastnil se soutěží typu hledáme-nové-talenty, kde se různě umisťoval, nebo je vyhrával, z čehož nakonec vytěžil smlouvu s firmou Universal. Z téhle spolupráce vznikly singly Bells in my Head a Under My Hood (k oběma byly natočeny videoklipy) a v listopadu 2007 album Bells in my Head. Na jeho podporu odjel ONB v roli hosta turné se Support Lesbiens a získal nominaci na objev roku v cenách Óčka za rok 2007. I přes zkušenosti získané v prostředí českého showbusinessu se ONB cítí stále silný, plný svěžích nápadů a hraje dál!

onenightband.cz
(zdroj: bandzone.cz/onenightband)

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO