CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 20.5.2010

Live Concert

Datum akce:
20.5.2010

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Bobby Fucker
 
The Deserts (brit rock)
 
Woody&Co (pop-rock )
 
DJ Miss B (progressive breaks)
 
DJ Felix! (house)


INTERPRETI

The Deserts

Styly: brit rock

Indie-brit-rocková kapela z Prahy. Její styl může být jakousi procházkou dějinami britské kytarové muziky - dá se tam slyšet psychedelie 60. let (pozdní Beatles, Kinks), britský punk 70. let (Clash, Sex Pistols), nová vlna a novoromantismus 80. let (New Order, The Cure), britpop 90. let (Blur, Oasis) i kytarová retro vlna počátku 21. století (Kaiser Chiefs, Franz Ferdinand). Dohromady to ve spojení s "pražskou" melodikou působí vcelku originálně.

Woody&Co

Styly: pop-rock

Woody&co je sice poměrně mladá kapela, jejími členy jsou však vesměs protřelí muzikanti, kteří mají hojné zkušenosti s živým hraním i nahráváním v různých hudebních žánrech. Sestava kombinuje talent anglického písničkáře/zpěváka/frontmana a tří českých muzikantů. Styl kapely by se dal popsat jako originální pop-rock, který staví na výrazném melodickém zpěvu, elegantní multi-efektové kytaře, moderní baskytaře a strhujících bicích. Woodyho písně si zachovávají svou identitu, byť jsou stylově ve velkém rozmezí – unplugged až hard rock. Hlavním znakem jsou silné chorusy, chytlavé melodie a dvou- až tříhlasé harmonie ve vokálech.

bandzone.cz/woodyco

DJ Miss B

Styly: progressive breaks

Miss B se o taneční hudbu začala profesionálně zajímat v roce 2001, kdy ji učaroval především drum and bass a electro. Postupně se ale do popředí dostal breakbeat díky svému originálnímu a pestrému zvuku. Od roku 2006 Miss B pravidelně hraje v Roxy, Crossu, Le Mirage,  Abatonu, Zero Baru, Celebrity café, Geckobaru, Pekelný bar, ale také v klubech Žlutý pes Pardubice, KC Karlov Benešov, Chomutov, Poděbrady, Opava a Šumperk.
 
V jejích setech uslyšíte především vokálové desky s hutnou basovou linkou a prvky electra. Hudební projev MissB je charakteristický svým výjimečným výběrem desek, které skládá do zajímavých a zábavných setů. Do širokého spektra interpretů, které můžete v jejích setech slyšet, patří: Atomic Hooligan, Hyper, Chemical Brothers, The Rouge Elelement, Krafty Kuts, Dopamine, Dylan Rhymes, Far Too Lound, Freestylers, Aquasky, Adam Freeland, remixy a originály klasických věcí jako U.N.K.L.E, dj Shadow, Primal Srceam, Prodigy, Rage against the Maschine, Joy Division, Massive attack a mnoho dalších.
 

DJ Felix!

Styly: house, elektronika

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílí při jeho kolážích electra, bassline a nejrůznějších breaků, fidget house a cosmic disca. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a DJská technika, vypilovaná k dokonalosti, z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci. Jeho sety jsou vždy pestré a energické, skvělé ke každému mejdanu...

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí přispíváním do časopisů a hudebních serverů, či prodejem hudebních nosičů. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dál psal např. na poslouchej.net. Je aktivní i organizačně, v roce 2008 založil nu disco / balearic projekt Popshot DJs a od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP! Spolupracuje s electro-popovou kapelou Cartonnage a svými sety podpořil už i Delphic (UK), Midi Lidi, Sporto, JI aka Jitku Charvátovou, nebo zahraniční DJe jako Aquasky, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, zatím v remixech pro české Sporto, anglické Craz y P, francouze Kavinskyho, nebo v remixech pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings.

Nedávno Felixe vybral nezávislý fashion shop Basmatee jako svého podporovaného umělce a v roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008.

www.myspace.com/felixcz
www.facebook.com/felixcz
www.mixcloud.com/Felixcz/student-mix-2009/
www.mixcloud.com/Felixcz/fresh-mix/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO