CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 30.4.2014

Wiggle London

Datum akce:
30.4.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Lumiere (Buddha Bar, Prague) (house)
 
DJ Felix! (house)
 
DJ Ezwell

Wiggle London party míří do Prahy!

Eddie Richards, Terry Francis a Nathan Coles. To jsou tři jména, která za posledních dvacet let doslova pohnula světem house music nejen ve Velké Británii, ale na celém světě. Od letošního roku se 30. duben zapíše do českého kalendáře jako den taneční hudby. Ne jeden, ale všichni tři residenti totiž přivezou kus Wiggle London party do Chapeau rouge!

Více info v Novinkách


Fb událost: www.facebook.com/events/266821963479451/

INTERPRETI

DJ Felix!

Styly: house, elektronika

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílí při jeho kolážích electra, bassline a nejrůznějších breaků, fidget house a cosmic disca. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a DJská technika, vypilovaná k dokonalosti, z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci. Jeho sety jsou vždy pestré a energické, skvělé ke každému mejdanu...

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí přispíváním do časopisů a hudebních serverů, či prodejem hudebních nosičů. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dál psal např. na poslouchej.net. Je aktivní i organizačně, v roce 2008 založil nu disco / balearic projekt Popshot DJs a od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP! Spolupracuje s electro-popovou kapelou Cartonnage a svými sety podpořil už i Delphic (UK), Midi Lidi, Sporto, JI aka Jitku Charvátovou, nebo zahraniční DJe jako Aquasky, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, zatím v remixech pro české Sporto, anglické Craz y P, francouze Kavinskyho, nebo v remixech pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings.

Nedávno Felixe vybral nezávislý fashion shop Basmatee jako svého podporovaného umělce a v roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008.

www.myspace.com/felixcz
www.facebook.com/felixcz
www.mixcloud.com/Felixcz/student-mix-2009/
www.mixcloud.com/Felixcz/fresh-mix/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO