CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 22.4.2013

Freestyle Mondays

Datum akce:
22.4.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Wessani (gospel rap)
 
Beatbox Shopa Crew (beatbox)
 
Monday Bloody Monday live band
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
Flowe
 
DJ Yofre (hip hop)
 
DJ Pret


Aktuální info zde
Fb event: www.facebook.com/events/434692223285064/



INTERPRETI

Wessani

Styly: gospel rap

Všechno začínalo kolem roku 1997. Naše místo Morávka, Severní Morava, blízko Frýdku-Místku. Basketbal, škola, in-line brusle a spousta volného času. Tehdy jsme se po vzoru naších friendz, kteří si říkali Pražmo Squad, pustili do prvních hudebních pokusů. Zkoušeli jsme vytvářet jednoduché smyčky beatů, psát a frázovat první texty.

Přišly party a první naše vystoupení. We liked the parties. Byl asi rok 2000. V této době jsme po inspirací kluků u Next Breakers (F-M) a videí s Rock Steady Crew a Soul Control začali tancovat b-boying. Spolu s rapem to byly dvě hlavní věci, pro které jsme tehdy dýchali.

And time goes on...
Rok 2001, rok největších změn. Začali jsme uvažovat nad tím, co vůbec děláme a co bychom chtěli lidem předat. Popravdě, to o čem mluvila tehdejší hiphopová scéna nás spíš odrazovalo jít dál. Zní to možná dost šíleně, ale tehdy jsme uvěřili tomu, že Bůh může dávat smysl naším životům. Přesvědčili jsme se o tom, že k nám může mluvit a že ho můžeme znát jako kámoše, kterému na nás záleží. Naše vize, motivace a naše cíle - všechno se hodně změnilo...

Naše touha je lidem předat něco víc, než jen to, co jim dávají ostatní mcs.

Nechceme a nikdy jsme nechtěli moralizovat! To co děláš, je jen na tobě.

Chceme rapovat a mluvit o tom, co se stalo v našich životech, ve kterých hraje Bůh hlavní roli.

Od roku 2006/07 společná lokace naší celé crew, Praha.

Rok 2011: naše práce vyústila v projekt StreetChurch, která spojuje lidi se zájmem o streetovou kulturu a křesťanskou víru.

>> Zajímavosti o crew:
- 3 bra3
- texty inspirované poselstvím bible
- energické koncerty, které výrazně vybočují ze zaběhlých mainstreamů

www.wessani.com/
bandzone.cz/wessani
www.streetchurch.cz

Monday Bloody Monday live band

Tato formace skrývá tři zkušené a kvalitní muzikanty: na basovou kytaru zahraje Martin Landa, Paolo Ottimo, který spolupracoval například s Hi Defem či Sámerem Issou a klávesy i bicí obstará talentovaný Ondřej Balík. Neoddělitelnou součástí živé kapely je samozřejmě i vokalistka Barbora Lišková aka Flowe.

Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


DJ Yofre

Styly: hip hop

DJ YOFRE je pražský rodák, který se pohybuje zatím především na undergroundových akcí. Působil jako resident v klubu Pantheon, kde každé ponělí kryl záda freestylujícím MCś a doposud je pro party tohoto typu vždy jistotou a značnou oporou. Rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby podpořil dobročinné akce a pravidelně je hostem benefice STOP ZEVLING. Právě díky svému přístupu k hraní měl tu čest předskakovat v loňském roce samotným Deliquent Habits.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO