CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 16.4.2012

Freestyle Mondays

Datum akce:
16.4.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Zverina a Shomi aka Freestyle Assassins (sk) (hip hop)
 
Sounday (jazz-rock-rap)
 
Flowe
 
MC Metoděj (rap)
 
MC Dozer
 
DJ Shock O' (hip hop)

V dubnu dorazí na Freestyle Mondays víc než zajímaví hosté a budou to Zverina a jeho parťák Shomi aka Freestyle Assasins. Oba pánové jsou skvělí freestyleři a chystají pro vás show, kde si zajamují i s živou kapelou.

Nebude chybět ani kapela Sounday, Flowe nebo Metoděj a Dozer-ty všichni jsou tu především pro všechny příchozí MCs,zpěváky a beatboxery.

Pokud se zúčastníte jamu a chopíte se mikrofonu, můžete mít vstup Freestyle Mondays zdarma,stačí se zaregistrovat nezi Freestyle Mcs na: http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/.

Na webu http://freestylemondays.cz/ najdete i všechny informace o tomhle licencovaném mejdanu, který se koná zároveň v NYc nebo ve francouzském Štrasburgu.

Vstup v předprodeji na baru Chapeau rouge bude stát 80,-Kč a na místě se vejdete do 120,-Kč ...

Fb event: www.facebook.com/events/125032184288382/

INTERPRETI

Zverina a Shomi aka Freestyle Assassins (sk)

Styly: hip hop

Zverina aka Zverky je jedním z nejvýraznějších slovenských MCs posledních několika let. Především je to ale skvělý freestyler a mohli jste ho vidět na mnoha akcích, v rámci freestylu se objevil např. na výročním desátém Hip Hop Kempu s freestyle projektem Chobotnice. Kdo viděl, ví, že jde o velikou bombu a bandu těch nejlepších CZa SK freestyle MCs.

Shomi je další velmi kvalitní freestyle MC, který se věnuje i vlastní tvorbě. Bratislavský rodák je vítězem mnoha slovenských, ale i česko-slovenských battlů a jako mnoho freestyle MCs se postupně posunul i ke své sólové tvorbě.

Sounday

Styly: jazz-rock-rap

Energický jazz-rock-rap v podání neokoukané pražské partičky - to jsou Sounday. Rytmika plná elánu, kytara dodávající jazzový feeling, klávesy podporující moderní zvuk, mikrofon s příčnou flétnou střídající se v rukou již poměrně známého pražského MC Ondry. Věkový průměr jen něco málo nad 20 byste snad ani netipli...těste se!

zdroj: bandzone.cz/sounday


Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

DJ Shock O'

Styly: hip hop

Pražský Dj, který má bohaté zkušenosti jako podpora MCs na freestyle jamech, ale současně je i skvělým party Djem na nemá problém roztancovat publikum a vyhecovat jej osvědčenými hity. Pražští MCs ho velmi dobře znají z open mic mejdanů a ti mimopražští ho mohli slyšet například na  Hip Hop kempu.

www.facebook.com/pages/Dj-Shocholatechocho/139339529425884

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO