CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 5.4.2012

Live Concert

Datum akce:
5.4.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
První - poslední (indie rock )
 
Five Minutes Late (rock)
 
Night Before The End (alternative post-hardcore)


INTERPRETI

První - poslední

Styly: indie rock

První-Poslední se zrodili v Praze v roce 2007. Jsou energickou kapelou se svérázným pohledem na svět. Tomu odpovídá i jejich nevšední poetika a hudební styl pohybující se ve vodách blízko alternativního rocku.

V létě 2010 natočila kapela ve sklepích pod redakcí Respektu CD s názvem Satori. V září téhož roku desku míchá ve studiu 3Bees a s písní Jugoslávie se dostává do finále soutěže Radia Beat s názvem Naděje Beatu. Přibývá vystoupení na velkých koncertech a festivalech (Palác Akropolis, Rock Café, Malostranská Beseda, festival Vyšehraní...) a přibývá i fanoušků.

V roce 2013 natáčejí První - Poslední ve studiu Faust pro svůj vývoj zásadní desku jménem Meziměsto. Mistrem zvuku je rodák z Floridy Derek Saxenmeyer. Kapela desku pokřtila 31. října v klubu Chapeau Rouge.

www.prvniposledni.eu/

bandzone.cz/prvniposledni

Night Before The End

Styly: alternative post-hardcore

Pražská post-hardcorovka obráží pódia s různými personálními obměnami už od roku 2009. Od té doby poctili návštěvou mnohé zásadní české hudební kluby i některé ze zajímavých festivalů. Předskakovali také zahraničním intepretům jako Dream On Dreamer, Normadie, Imminence, Port Noir nebo českým The Switch. Mají venku čertvé EP, které vyšlo 17.2. 2017. Kapela hraje post-hardcore s prvky old-schoolu a punku.

www.facebook.com/nightbeforetheend/

bandzone.cz/nightbeforetheend



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO