CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 17.3.2012

Shake & Move

Datum akce:
17.3.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Wich (hip hop)
 
DJ Enemy (hip hop)
 
DJ Rockstar (Radio Fajn) (funky)
 
DJ Poeta (Radio Spin)
 
DJ Noir (hip hop)

SHAKE & MOVE new party concept
with Spin DJs & special guests!
..........................................
****************************

Už tuto sobotu 17. března se v Chapeau Rouge odehraje zbrusu nový mejdan Shake & Move, který rozduní rovnou dvě patra! Pro absolutní pohodlí všech partypeople je připravená party stage, speciální stage tentokrát zaměřená na dubstep a také sexy hostesky, které budou rozdávat příchozím welcome drink Fizz!

Shake & Move je nový koncept, který si klade za cíl přinést na party stage top DJs a druhou stage vždy zacílit na konkrétní styl, žánr nebo movement. Cílem je také, aby se každý cítil dobře. Tuhle party totiž pořádají party people pro party people. Takže se těšte na welcome drinky Fizz od sexy hostesek a mejdan až do rána!

Party stage rozehrají Spin DJs – Enemy, Noir, Rockstar a Poeta. Speciálním hostem je DJ Wich, který si dobře vybírá na jaké akci zahraje a čistě jako DJe ho neuvidíte často. Svůj exkluzivní Shake & Move set rozjede už tuto sobotu v Chapeau Rouge!

Druhá stage v underground patře bude věnovaná dubstepu a příbuzným subžánrům. Těšit se můžete opět na ty nejlepší – podzemí rozehrají Dubsteblog DJs a Woostep, neboli pět DJs a maximální madness!

Shrnuto – sobota 17. března, Chapeau Rouge, dvě patra, 10 DJs, welcome drinks Fizz, sexy hostesky, party stage, dubstep stage, tanec, madness, konec ráno nebo vůbec!


▀▀▀▀▀▀ SHAKE & MOVE ▀▀▀▀▀▀
new party concept


♫ ♫ PARTY STAGE ♫ ♫

DJ WICH
DJ ENEMY
DJ NOIR
DJ ROCKSTAR
DJ POETA


►► DUBSTEP STAGE ◄◄

Dubsteblog DJs feat. Woostep aka KILLOUT!

Vstup: 100 Kč
Fb event: www.facebook.com/events/224188904343225/





INTERPRETI

DJ Wich

Styly: hip hop


DJ Wich, občanským jménem Tomáš Pechlák, je jedním z nejslavnějších a nejúspěšnějších DJů a producentů česko-slovenské hip-hopové scény. DJingu se začal věnovat v roce 1998.

Tomu všemu však předcházelo seznámení s Indym a LA4, kdy spolu v roce 1993 začínali všichni na pražské graffiti scéně. V roce 1998 vzniká skupina Indy a Wich, kde Indy působí jako raper a Wich jako producent. Často spolupracují s raperem LA4 (také jako Lavor, Lafor nebo Gizmo), který se objevuje i na jejich vystoupeních.

V roce 2002 vychází debutové album My3, které sklízí úspěchy dodnes. O dva roky později, tedy v roce 2004, vydává Wich producentské album Time Is Now, na kterém se objevuje řada jak českých, tak zahraničních hostů. Další album Hádej kdo... bylo nominováno na cenu Anděl 2006. O rok později vychází ve spolupráci s Nironicem deska The Chronicles of Nomad.

V roce 2008 vydává Wich producentskou desku The Golden Touch, na které se objevují zahraniční hosté jako Lil Wayne, Talib Kweli, M.O.P, Kurupt a další...

O rok později Wich spojuje své síly s Hi-Defem a vzniká tak další album Human Writes, na kterém jsou kromě Hi-Defa k slyšení také Gigi Gabor a Rasco.

V říjnu roku 2010 vychází Wichovi další producentská deska, tentokrát s jedním ze členů formace Cali Agents - Rascem. Na desce se objevuje řada známých lidí jako slovenský raper Rytmus, Planet Asia, Hi-Def, Nironic a Guilty Simpson.

31.5.2011 vyšla další, v pořadí druhá, společná deska kolaba DJ Wich a Nironic. Jedná se o volné pokračování předchozí desky DJ Wich presents Nironic: The Chronicles of a Nomad. Její název je Nomad 2: The Long Way Home a ke slyšení je na ní celkem 21 tracků včetně skitů. Hosté jsou Rasco, David Deyl, C Monts, Hi-Def, LA4, Ektor, Vladimir 518, Majk Spirit a Sixin. Vyšla pod PVP labelem.

Wich se pro kvalitu a rozmanitost svých beatů stává žádanějším a žádanějším. Jeho produkce se objevuje na albech předních českých a zahraničních raperů. Z těch českých je to například Orion, Hugo Toxxx, W518, LA4 a z těch zahraničních Rasco, Rytmus, H16, Vec, Nironic a další...

Wich pro své fanoušky dělá živé přenosy přímo ze studia (tzv. DJ Wich Live TV), kde je k vidění spousta raperů. Živě tak uvidíte nahrávání tracků, rozhovory a pokud máte nějaký dotaz, můžete se Wiche zeptat v chatu. Jednou za čas se objeví soutěž o věcné ceny. Přenosy jsou k vidění na ustreamu.

A aby toho nebylo málo, byla vytvořena i kolekce oblečení pojmenovaná Golden Touch Wear.

Vytvořil hudbu k filmům Gympl a Ulovit Miliardáře, který měl premiéru 1. října. V režii Tomáš Vorel.

DJ Wich získal i řadu ocenění:
2001 - Cena Anděl - DJ roku
2002 - Dance Music Awards - My3 - Nejlepší album roku
2004 - Hudební ceny Óčka - Time Is Now - Nejlepší Hip Hop/R'N'B album roku
2004, 2005, 2006, 2007, 2008 - Žebřík Music Awards - DJ roku

Info (zdroj): www.facebook.com/djwich.goldentouch

DJ Rockstar (Radio Fajn)

Styly: funky


DJ Rockstar se věnuje taneční, divadelní a hudební produkci. Vyvinul vlastní autorská extraordinérní hudebně animovaná představení. V posledních letech se objevuje jako performer, moderátor, herec a Dj na akcích a projektech jako např. Český lev 2006, Finále Česko hledá superstar 3, Eurovize, Anděl 2009 a Československo má talent 2010.
Je absolutním vítězem legendární Djské soutěže o nejlepšího krále party Djingu - Party Kingz II. Za své působení si zahrál ve všech přdních pražských i mimopražských klubech a festivalech. Mezi jeho nejvýznamnější akce, na kterých vystupoval patří např. James Brown afterparty show, Gza (Wu - tang clan), Methodman (Wu-tang clan), dáůe nezle opomenoust streetdancové akce a soutěže jako Joy Ride 2008, 2009, Flore Master 2008, Tanečník roku 2008, Battle of the Year a mnoho a mnoho dalších.
Rockstar působil se svým úspěšným pořadem na Rádiu Spin a momentálně ho můžete každý den slyšet na Rádiu Fajn. V roce 2012 rozběhl  projekt Nech To Beat!, kdy se svými hosty oslovoval prostřednictvím hudby v pražských ulicích nejenom mladé lidi a donutil je diskutovat a přemýšlet o negativních jevech společnosti jako např: korupce, drogy, xenofobie, rasizmus, násilí atd.... DJ Rockstar je v současnosti již několikátým rokem tváří oděvní značky Adidas.
Jeho tvář můžete pravidelně vídat na českém MTV, kde je jedním ze dvou hlavních moderátorů společně s Hankou Zajíčkovou. Nenechte si ujít Rockstarovu jedinečnou Djskou show!


www.rockstar.dj/cs/

DJ Noir

Styly: hip hop


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO