CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 23.3.2012

Live Concert & AUDIOMART

Datum akce:
23.3.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Ufajr (indie)
 
Genius Mess Poets
 
Vložte Kočku (triphoptechrap)

AUDIOMART – hudební recyklace

Hrabárna, výměna a bazar hudebních nosičů v Chapeau rouge


Máte doma CD, kazety či vinyly, které byste chtěli vyměnit? Hledáte nové hudební tipy? Chcete podpořit nezávislá vydavatelství a distribuce? V pátek 23. března 2012 od 17:00 si v klubu Chapeau Rouge přijdete na své, ať už posloucháte indie, punk, techno, trash, elektro, hip hop nebo metal. Hudební tržiště AUDIOMART vám umožní zdarma si odnést CD, kazety či vinyly, vyměnit libovolné hudební nosiče za jiné či zakoupit zajímavou hudbu z nezávislé scény. Do dvou pater klubu Chapeau Rouge zveme jak hudební znalce s ucelenými sbírkami, tak nadšence, kteří mají doma třeba jen několik CD. Přineste s sebou nahrávky, které chcete poslat dál a načerpejte nové úlovky do své sbírky. Hudební doprovod večera zajistí  Ufajr, Genius Mess Poets a Vložte Kočku.

PROGRAM:

Hrabárna:
Máte doma kazety či CD, které zkrátka chcete poslat dál, ale nechcete je prodávat? Chcete osvěžit rodinnou sbírku? A chtěli byste si také něco jiného domů zdarma odnést? Každý účastník AUDIOMARTu má možnost do Hrabárny přinést libovolný počet nosičů a také si jich několik odnést! A už počáteční výběr bude bohatý! V -II. patře klubu můžete získat i ty odpornější hudební prohřešky - od Včelky Máji po agrometal.

Výměna hudebních nosičů:
Další možností je výměna a bazar hudebních nosičů, která odstartuje v 17:00 v -II. patře klubu.

Prodejní stánky: V -I. patře klubu Chapeau Rouge najdete stánky nezávislých hudebních vydavatelství. Budete mít možnost se dostat k širšímu spektru hudební tvorby, než vám nabízí mainstreamová vydavatelství. Účast přislíbili například Starcastic, Bigg Boss, Polí5 či Bleeding Ear.

Hudební skladiště: V prostoru klubu najdete také Hudební skladiště - počítač s velkou zásobou volně šiřitelné hudby. Každý návštěvník si zde může na vlastní flashdisk uložit cokoli, co ho mezi interprety v Hudebním skladišti zaujme. Chceme také dát příležitost hudebníkům, aby do počítače uložili vlastní tvorbu a umožnili tak ostatním účastníkům její poslech. Můžete očekávat široký záběr žánrů tuzemské i zahraniční tvorby – od moderní vážné hudby až po metal.

Koncerty: V rámci večera se můžete těšit také na živá hudební vystoupení. Zahraje například rock’n’rollová formace ze Šumperka - Genius Mess Poets, post-rockoví Ufajr z Prahy a alternativní electronica Vložte Kočku . Během večera se na dvou stageích představí také The Fakes DJs.

AUDIOMART našel inspiraci v zahraničních akcích, které podobných způsobem přivádějí dohromady hudební nadšence a nabízí jim kromě koncertního zážitku také možnost výměny, prodeje a nákupu hudebních nahrávek.

PÁTEK 23. BŘEZNA 2012

17:00 – 23:00 výměna hudebních nosičů, Hrabárna, prodejní stánky dister a labelů, Hudební
skladiště (elektronické), koncert Genius Mess Poets, Ufajr
23:00 – 06:00 CLASH!

Program bude upřesněn na www.audiomart.cz.

Fb event: www.facebook.com/events/333077820067125

PROGRAM AUDIOMARTu:

PÁTEK 23. BŘEZNA 2012
17:00 - 20:30     výměna hudebních nosičů, Hrabárna, prodejní stánky dister a labelů, Hudební
skladiště (elektronické)
20:00 - 23:00     Genius Mess Poets, Ufajr, Vložte Kočku

INTERPRETI

Ufajr

Styly: indie

Se Zwei a Glichtet zahrají staří známí post/indie-rockoví Ufajr, kteří se v rámci Indigoseries už představili a nedali zapochybovat o svojí nápaditosti. V říjnu vystoupí opět s navrátivším se zpěvákem Vítkem. Jak říkají islandští členové kapely, það verður gott.

http://www.ufajr.net/

Vložte Kočku

Styly: triphoptechrap

Pro řadu lidí jedna z nejzajímavějších kapel pražské klubové avantgardy. Skupina se schrödingerovským názvem díky deklamovanému zpěvu se zvláštní zlomenou poetikou může na jedné straně připomínat kvazihiphopové WWW. Bubeník Cyril Kaplan s elektro-houslistou Jiřím Konvalinkou to ale navíc táhnou brutálním groovem a riffy, takže si vzpomenete třeba i na vzpouru proti strojům či let vzducholodí... Kapela, která často vystupuje doplněná klavíristou post-rockových Ufajr a její silnou stránkou je živé hraní.

Profil kapely:

facebook.com/vloztekocku

 



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO