CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 16.3.2012

Bounce! Bounce!

Datum akce:
16.3.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ KAY & TVZEX (tek-punk 2012)

BOUNCE! BOUNCE! MOSHPIT SPECIAL EVENT VOL. 3

Třetí třípatrovej event v Chapeau Rouge pod záštitou Bounce! Bounce! bude mít vzacné hosty. SHOGUN TOKUGAWA není třeba moc představovat. Jednak hrajou v Praze dost často a potom rozruch kolem nich je oprávněnej a na můj vkus by měl být mnohem markantnější, protože si to zasloužej. Bude jim tentokrát patřit Underground Stage a troufám si tvrdit, že jim menší kluby sedí víc, takže vřele doporučuju. Sekundovat jim bude další nadějná parta MARINA. Post hardcore, screamo, metal, říkejte si tomu jak chcete, fakt je, že tahle dvojka si zaslouží pořadnej kotel. A pak přesun nahoru do prostředního patra na ALL NIGHT RIOT SET (KAY & TVZEX) a následná klasická přebíhačka mezi Dance Floor a Undergroundem, kde budou QOTA DJs plus host, kterého odtajníme později. Shogun Tokugawa i Marinu budeme promovat ještě později, zatím ale můžete mrknout na jejich profily, třeba na Bandzone:

http://bandzone.cz/shoguntokugawa

http://bandzone.cz/marina

16.3.2012. 3 FLOORS 3 MAIN ACTS X 2 = 666HELL!!!

Fb event: www.facebook.com/events/357569454263183/

INTERPRETI

DJ KAY & TVZEX

Styly: tek-punk 2012

Bounce! Bounce! je riot, vzdor, chaos, noise, pot, krev i sliny. Bounce! Bounce! je lifestyle, škleb, výsměch, několik hodin v kryptě, ve který se na jednu noc v měsíci zastavil čas. Bounce! Bounce! je alternativa spořadnanýho nudnýho života tam venku, co jede nechutně twenty-four-seven. Bounce! Bounce! je anarchie i sakrasmus. Bounce! Bounce! je Kay a Tuzex z kapely Sunshine jako dva našeptávači, co se vás snaží přesvědčit, že zlobit se má. Bounce! Bounce! je trademark a synonym pro EVIL. Bounce! Bounce! je electro, dubstep, drumstep, moombathon, metal, punk, hardcore, prostě radikální pelmel bez hranic a mantinelů. Bounce! Bounce! je Madhouse!

Bounce! Bounce! noci v pražském domovském klubu Chapeau Rouge vstupujou v roce 2012 do svojí třetí sezóny. Za tři roky se z nula-nula-nic povedlo vyrendrovat jednu z nejrozjetějších parties ve městě, o čemž svědčí nejenom fotky a videa plnýho klubu, ale i reference lidí i čisla navštěvností.

Novinkou roku 2012 je to, že v naší režii bude program všech tří pater Chapeau Rouge a budeme si vybírat i živý kapely, který nás bavěj, stejně jako Djs. Na žánry kašleme, stejně jako na uniformitu podobně laděnejch akcí. Takže už teď máme v hledáčku pár screamo, hardcore i metalovejch kapel, hlavně, když bude pořádná jízda. O to taky jde, ne? Electro a drumstep mayhem uprostřed jak jste zvyklý a dole neokoukaný kapely plus na baru místo najazzlýho uspávače hadů někdo, kdo vás nakopne. Koncept je to bezesporu skvělej, ale je taky hlavně o vás, o tom není pochyb. Navíc je tohle i výzva - kapely i DJs můžou psát o nominaci na některej z dalších B!B! mejdanů na e-mail: velvetsuicide@hotmail.com

Bounce! Bounce! booking: velvetsuicide@hotmail.com, tel: +420774824968
Merchandise: velvetsuicide@hotmail.com

+ pro skalní fanoušky: Bounce!Bounce! trička si můžete koupit přímo v Chapeau...

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO