CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 21.3.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
21.3.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Buran Buran live band
 
MC Metoděj (rap)
 
DJ Yofre (hip hop)
 
MC Taktika
 
Bio Masha

Freestyle Mondays přivítá dvě ,,slečny v rýmu,,!


Sestry v triku a Chapeau Rouge tě srdečně zve na březnové Freestyle Mondays, které vypukne 21.3. ve 20:00. Tenhle mejdan si získal od svého říjnového startu nemálo příznivců a pokud jste ještě nedorazili, měli by jste to rychle napravit. Freestyle Mondays je jedinej open mic jam, kam může přijít kdokoliv (MCs,beatboxeři či zpěváci) a dát jam z živou kapelou.Tu bude tentokrát střídat DJ Yofre a hosty březnového dílu bude dívčí dvojka MC Taktika a BioMasha,nebude chybět ani poetická a dekadentní poezie Inge z Hor a aby těch ženských na jeden den nebylo zas tolik,večerem bude tradičně provázet MC Metoděj.

V únoru odstartovaly přímé živé přenosy z Freestyle Mondays a budeme v tom pokračovat i nadále, od 21:00 si můžeš live přenos přímo z akce naladit na Rádiu HipHopStage.cz, takže pokud nejste z Prahy nebo jste v práci, nemusíte o to přijít. Minulý přenos proběhl v pořádku a jelikož se snažíme kvalitu přenosu maximálně vychytat, omluvte případnou sníženou kvalitu vysílání. Budeme se však maximálně snažit, aby vše proběhlo bez problému.

Vstupné na akci je symbolických 50 Kč a v současnosti si přímo v Chapeu Rouge můžete zakoupit v předprodeji lístky na Freestyle Mondays s legendárními DeZrechts, které proběhne 11.4., tak neváhejte příliš dlouho,protože kapacita klubu je omezena.


INTERPRETI

Buran Buran live band

Ve složení: Kryštus-bicí,basa-Tom,kytara-Štěp, housle a zpěv-Hortenzie, aby doprovázela ve spolupráci s Djs odvážné MCs, beatboxery nebo zpěváky, kteří se rozhodnout postavit za mikrofon. Dále pak vokalisté Flowie a Martin KräussV

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

DJ Yofre

Styly: hip hop

DJ YOFRE je pražský rodák, který se pohybuje zatím především na undergroundových akcí. Působil jako resident v klubu Pantheon, kde každé ponělí kryl záda freestylujícím MCś a doposud je pro party tohoto typu vždy jistotou a značnou oporou. Rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby podpořil dobročinné akce a pravidelně je hostem benefice STOP ZEVLING. Právě díky svému přístupu k hraní měl tu čest předskakovat v loňském roce samotným Deliquent Habits.

MC Taktika

Pražská zástupkyně českých holek v rapu. Jako MC působí samostatně i v rámci undergroundového projektu CUR.Reprezentovala Českou republiku na celosvětovém finále EODUB v roce 2010 v Berlíně či na festivalu Splash. V současné době (2011) spolupracuje s mnoha umělci ze všech koutů světa a společně s kolegyní Bio Mashou rozjeli čistě dívčí projekt!

www.myspace.com/mctaktika
bandzone.cz/mctaktika

Bio Masha

Vítězka Tilos slam Budapest 2010, finalistka Slam Poetry 2010, Tato velmi excentrická slečna dostane všechny svým expresivním freestylem a ukáže vám, že freestyle lze dělat i s nadsázkou a sebeironiíí.To musíte vidět!

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO