CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 10.2.2018

CIRCLE

Datum akce:
10.2.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Eddie Mur (Nightphunk) (d'n'b/deephouse)
 
DJ Rob Smile (deep house)
 
Jag Kiranmay (house/dub/techno)
 
DJ Peter Costa (house)

Klubová noc CIRCLE, kterou má na svědomí Underground Republic crew, má tentokrát namířeno do útrob clubového patra Chapeau rouge.

V sobotu 10.2.2018 od 22:00hod. se můžete těšit na další díl pravidelné klubovky, na kterou si trojice rezidentů pozvala zástupce labelu ROUND UP, kterým nemůže být nikdo jiný než ostřílený a zkušený dj/producent Eddie Mur

Stavte se protančit tenisky a společně s tímto djským čtyřlístkem opět vytvořit nezapomenutelnou atmosféru, která vždy panuje po celou noc!

Fb událost: www.facebook.com/events/172908819985812/  

INTERPRETI

DJ Eddie Mur (Nightphunk)

Styly: d'n'b/deephouse

Jeho počátky sahají do roku 1999,kdy odstartoval svou aktivní kariéru lámavými beaty,přesněji stylem Drum’n’Bass.
V následujících letech se začal věnovat vlastní tvorbě a jeho tracky se začaly hrát na Radiu 1,což vedlo k tomu,že se dostal do podvědomí širší skupině lidí.Díky své tvorbě byl pozván do pořadu Freesbee na TV stanici ÓČKO,čímž pozvedl zájem promotérů a začal se objevovat skoro ve všech klubech v ČR.Během své kariéry si zahrál i v zahraničí jako třeba v Německu,Belgii nebo Rusku.
V roce 2006 zakládá spolu s DJ-em Mystifem seskupení NEUROKYME,které funguje dodnes.
Jako promotér se může pochlubit pořádáním party CHRONIC,která patří k největším vůbec,na Kladně a okolí.
Zahrál si po boku jmen jako jsou ANDY C,FORWARD,DISELBOY,NOISIA,AQUASKY,H.O.S.H.,Andhim,Claptone,Rico Cassaza,Janeret a další….
Od roku 2008 se začal aktivně věnovat stylu DEEP,DUB a MINIMAL house/techno,který se mu vryl pod kůži tak,že ho začal produkovat a taky se stal jeho hlavním stylem,který teď hraje a nenechá Vás nikdy v klidu!

soundcloud.com/eddrum 
 
www.facebook.com/EDDRUMakaEDDIEMUR/ 

DJ Rob Smile

Styly: deep house

Rob se pohybuje na české taneční scéně od roku 2000. Vystupoval na věhlasných akcích jako Citadela, Creamfields, Probožská Jezera,festival Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip a ve většině klubů po celé ČR, ale také i v zahraničí (např. Anglie, Německo, Francie, Dánsko a Slovensko). Rob si zahrál s většinou předních djs české taneční scény, ale i s částí té zahraniční. Bez nadsázky můžem říct, že je neodmyslitelnou postavou české elektronické scény. Jeho charisma a nepolevující náboj během jeho setů jsou synonymem skvělé párty.

zdroj: www.facebook.com/deepsmokedjs

www.mixcloud.com/rob-smile/

www.residentadvisor.net/dj/robsmile

Jag Kiranmay

Styly: house/dub/techno

Jag Kiranmay působí na české scéně od roku 2008. Nicméně hranim už se zaobíra pěknou řádku let. Začína v druhé polovině devadesátých let v Floridské Miami, kde organizuje sve vlastni akcičky a vystupuje po boku dnes už proslulých veličin jako například Thomas Penton a Austin Leeds. S dloholetým kolegou Taurim vystupují i na věhlasném americkém festivalu Ultra Music Festival.
Jag se v současné době věnuje především vlastní produkci a svému labelu 'Seva Records'. Jag ma za sebou řadu úspěšných remixů veličin jako Guy Gerber, Booka Shade, Underworld a další.

Jeho dj sety se žánrově různí v rozmezi deep tech, deep-housu či dub techna. Jste-li příznivci 'underground house' a líbí se Vám precízní výběr tracků a dokonalé mixy, tak si rozhodně nenechte ujít jeho set.

zdroj: www.facebook.com/deepsmokedjs

www.jagkiranmay.com/

soundcloud.com/jagkiranmay

www.facebook.com/jagkiranmay

DJ Peter Costa

Styly: house

Dává o sobě vědět svými energickými sety. Slyšet jste ho v minulosti mohli hned několikrát na české Ibize - Máchově a se svým record bagem procestoval celou Českou republiku.

www.facebook.com/DJPeterCosta

soundcloud.com/petercostacz



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO