CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 28.2.2012

Live Concert & DJ

Datum akce:
28.2.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
3.80 Paradox (fr) (hip hop rap)
 
Tesla Crew (rap)
 
DJ Pret
 
DJ Back (hip hop)
 
openmic

Francouzský hip hop měl v našich luzích a hájích vždy dost příznivců a za pár dnů čeká Prahu řádná porce čistého ,,french,, hip hopu naživo. Do Čech míří se svou Praha Hip Hop Street tour 3.80 Paradox, šestičlenná parta z Orleáns. Tahle početná bandička vydala společně za poslední 3 roky čtyři alba a jejich zvuk mísí styl klasiky devadesátých let s novodobějšími elektronickými postupy. 
V úterý 28. února zahrají v Chapeau Rouge, kde je doprovodí Tesla crew a DJs:Pret a Back. A na místě proběhne i open mic jam o ceny.
Jako přípravu na koncert si můžete zdarma stáhnout jejich album zde: http://380paradox.bandcamp.com/album/sixi-me-acte, stejně jako další tvorbu z jejich dílny.


3.80 Paradox - Praha Street Tour from 3.80 Paradox on Vimeo.

INTERPRETI

3.80 Paradox (fr)

Styly: hip hop rap

3.80 Paradox se zformovali v roce 2003 kombinací 6 mcs a beatmakerů. Rapeři Dino.S, Spy D, RossKilla a DoubleKo tvoří vlastní originální mix hip-hopu, jazzu a francouzského rapu. Jejich angažované texty popisují vlastní každodenní životní bitvy a poukazují na slabosti naší společnosti. Producenti SwingProfessor, Prodi a DoubleKo mají na svědomí hudební rukopis kapely. Jejich instra jsou spojením rozmanitých hudebních vlivů, což umožňuje rozvést stylově bohatá témata. Kapela funguje tedy již více jak 10 let a veškerou produkci sdílí zdarma na internetu. Název skupiny je odvozen od jména čtvrti/distriktu v němž kapela žije. Tamtéž rovněž hledá nové podněty a umělce v rámci hudební spolupráce.

www.380paradox.com/
www.facebook.com/3.80paradox
www.myspace.com/380paradox

Tesla Crew

Styly: rap

Tesla crew je kapela o nemalém počtu členů: Bohuš DLM, Mry-Marty, Séba, Matta Hari, DJ Hlava,DJ Back, Flowie alias Bára Lišková, BeatSolčy,Postr,Blaabal,BeatMasta Daz.....V kapele se setkala starší a mladší generace, zkušení MCs s těmi méně zkušenějšími, no zkrátka všichni společně makáme na společných peckách,společné show,pilujeme, dáváme koncerty a makáme na tom, aby to bylo lepší a lepší a pro posluchače i zábavnější....

V naší show se potkává beatbox,rap,zpěv a samozřejmě DJing. Většina členů Tesla crew dává přednost old schoolu, ale na tak velké kapele je dobré,že se setká mnoho vlivů......Co jiného dodat, doražte se na nás někam podívat nebo třeba dorazíme my do vašeho města......

zdroj: bandzone.cz/teslacrew

DJ Back

Styly: hip hop

DJ Back, původem ze severočeských Loun, začal s hraním v roce 2004, kdy si pořídil první gramofony a začal se učit míchat a scratchovat. Hrál na lokálních hip hopových mejdanech v Lounech a okolí. Spoluzaložil kapelu Zlotři (Pyroman,Back) a po přestěhování do Prahy se objevoval v klubech jako XT3, Palác Akropolis,Styx. 2x se zúčastnil soutěže v technickém djingu DMC Championship ČR/SK (2011,2012) Podporuje soutěž End of the Weak ČR, kde je jako rezidentní DJ. Spolupracuje s underground mc's (Crewní skupina,K.O.nty,Zlotři) je stálým Djem soutěže Jamasterap (soutěž ve flow a technice mc's).
Kombinuje hraní z klasických desek a DVS jako party DJ se zaměřuje na žánry hip-hop,funky,soul,break,80',90' v současné době se objevuje v pražských klubech jako například Chapeau Rouge, Cross club, Palác Akropolis,Signal...

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO