CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 7.2.2012

Thank You Jay Dee (DJ Dilla Tribute Night)

Datum akce:
7.2.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Pufaz (funk)
 
DJ PecaOne
 
Gruzo (glitch)
 
Inphy
 
FNTM
 
Dubas

Praha se konečně dočkala >> Thank You Jay Dee & Beat Battle Episode 1

Jak začít. Možná tak, že po roce a půl si opět uděláme radost a uspořádáme akci. Úterý 7.2. je ten den, kdy se po celém světě bude vzpomínat na jméno Jay Dee aka J Dilla aka Dilla Dawg aka James Dewitt Yancey. Již roky věrní závidí Bratislavě, že již několik let se pořádá Tribute Night tam. Pro tento rok jsme se rozhodli, že je na čase (i když minulý rok byla Olomouc) uspořádat tuto oslavu se vším všudy. DJs Pufaz a PecaOne budou celou noc hrát pouze věci na počest tohoto jména. K tomu přidej odpovídající projekci, donuts, dobrou náladu a musiclovers.

A v rámci pravidla méně slov a více hudby, proběhne na této akci i producentský beat battle. Čtyři vybraní producenti, jmenovitě Gruzo, Inphy, FNTM a Dubas, se pokusí zaujmout porotu a možná došlé lidi svojí produkcí a dopředu zadanými úkoly. A to přesně remix na dodanou accapellu a sampl.

INTERPRETI

DJ Pufaz

Styly: funk

DJ Pufaz je Djem, producentem a rapperem v jedné osobě. Nejraději hraje funkové a soulové věci v kombinaci s pravým oldschool hip hopem. Své sety také rád doplňuje samply. Je zakladatelem serveru Cream.cz a kupujoriginál.cz. Jeho nabité sety můžete vyslechnout na většině předních festivalů a v mnoha pražských i mimopražských klubech. Vystupuje také v mnoha českých radiích. Zamíří teď i do Chapeau, tak si jeho oldschool sety nenechte ujít!

www.myspace.com/djpufaz

Gruzo

Styly: glitch

GRUZO je producent, dj a organizátor pravidelné klubové noci Rabbit Hole. Žánrová střelka na jeho hudebním kompasu bojuje o svoji polohu mezi glitch hopem, trapem a aktuálními výstřelky na poli elektronické hudby. Ve svých setech ždíme funky melodie a bzučivé syntetické linky nejčastěji v tempu kolem 100 BPM. Pokud si to ovšem situace žádá, neváhá osazenstvo klubu rozvibrovat basami o velice nízkých frekvencích a uvést jejich těla v pohyb vzdáleně připomínající pozemský tanec.

odkaz: www.soundcloud.com/gruzo
            www.facebook.com/gruzo




Inphy

Inphy je producent z Boskovic, který se k beatmakingu dostal v roce 2008, silně ovlivněn lidmi, jako je 9th Wonder, M-Phazes nebo J Dilla. Po vydání (čti uploadu na internety) prvního singlu "All I Need is Time" se dostal do kontaktu s FNTMem a stal se stejně jako on členem labelu Everydays. Objevil se na jejich labelových kompilacích 'Whimsy Beats' a 'Anniversary Remixes' a v roce 2010 vydal (opět čti uploadnul na internet, ale teď o něco oficialněji) remixovou desku s názvem 'The Remixtape', která už oslovila širší publikum. Nyní Inphy chystá producentskou desku, která vyjde pod labelem TyNikdy v roce 2012.

zdroj: http://www.tynikdy.cz/interpret/inphy

www.facebook.com/inphyofficial

FNTM

Pod záhadným jménem FNTM se skrývá producent a DJ ze Vsetína. V roce 2007 vydal své první experimentální demo s názvem Mosaic. Rok nato pokračoval vydáním Easy Sounds EP, které mělo už více hip hopový zvuk a v roce 2009 vydal mezi lidi hříčku M*A*S*H Ups. Zde se však nejednalo o vlastní produkce ale o soubor mash upových songů různých žánrů. V současné se věnuje produkci hlavně hip hopové muziky ať už do šuplíku nebo pro různé spřátelené projekty.

Zhruba od roku 2007 se také věnuje DJingu. Na akcích ho posluchač může slyšet nejčastěji hrát buď klasický rap, občas také dubstep, wonky a podobně.

V současně době Fantom pracuje na společné producentské desce s Dubasem.

zdroj: www.tynikdy.cz/interpret/fntm

www.myspace.com/fantomone



50 Cent - Candy Shop (FNTM Remix)

FNTM | Myspace Video

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO