CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 14.2.2011

FUNK-SHUI NIGHT

Datum akce:
14.2.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Rondevu (us) (funk)
 
DJ Dimitri from Chair (hip hop funk)
 
DJ Larie 1 (ru)
 
DJ Master J.C. (r´n´b)
 
DJ Rikardo (hip hop)


Oslava lásky k hiphopu aneb Internetové interaktivní FUNK SHUI rádio uvádí: ALL STAR HipHop FLAVAZ

 Letošní valentýnský večer se v Chapeau Rouge ponese v rytmech speciálního hosta, legendy z hiphopové scény DJ RONDEVU z legendární DASEFX z newyorského Brooklynu. Ten v pondělí 14. února zahraje na zahajovací party internetového livestream rádia FUNK SHUI, které do Prahy k vzájemné spolupráci přiváží mezinárodní DJs, Turntablists a producenty.
O velkolepost masivní valentýnské párty, která začne ve 21 hodin, se postarají také další hvězdy současné mezinárodní hiphopové scény: DJ Ricardo (CZ), DJ Master JC (CZ), DJ Larie 1 (Rusko), DJ Dimitri od Chair (Makedonie).

Stejně jako v případě samotného interaktivního rádia FUNK SHUI, je hlavním záměrem tohoto rezidentního večera udělat krok dál a odborným způsobem nabídnout oddaným fanouškům hiphopu a funku kvalitní hudební zážitek.

Autorem konceptu rádia FUNK SHUI je makedonský DJ Dimitri from Chair a na jeho realizaci se spolu s ním bude podílet FUNK SHUI CREW ve složení: DJ Rondevu (USA), DJ SeBB (Švýcarsko), DJ Goce (Makedonie), DJ Larie 1 (Rusko), DJStrike (Makedonie). Rozsáhlé zkušenosti a umění dýdžejingu, kterými celá “posádka” rádia FUNK SHUI disponuje, tvoří více než solidní základ pro realizaci tohoto ambiciózního projektu. Ten spojuje interaktivní video stream s tradičním přístupem k rádiu a zároveň slouží jako platforma pro Showcase, DJ workshopů a školy DJ mixování. Čtyřiadvacetihodinové vysílání rádia zahrnuje navíc také měsíční a týdenní rezidence s programem spojeným s mottem FUNK SHUI rádia: "Searching for the ULTIMATE GROOVE".
Bude velmi vzrušující sledovat, co vznikne ze spolupráce těchto extrémně talentovaných jedinců, kteří se mohou pyšnit svou schopností vytvářet komunity tam, kde žádné neexistovaly, a bourat hranice, když nikdo jiný nemohl.
Všichni milovníci kvalitní hudby to zažijí na valentýnské párty v Chapeau Rouge.

Kontakt pro více informací:
Mitko Gastarovski
pikisipi@hotmail.com
+420774838330

INTERPRETI

DJ Rondevu (us)

Styly: funk


Dýdžejingu se věnuje od 80. let 20. století. Bylo mu pouhých 10 let, když začal mastrovat svůj domácí magnetofon a gramofon. Po přesunu do studia produkuje záznamy, pásky a CD, které se záhy šíří do celého světa. Své dýdžejingové dovednosti prezentuje v klubech, na party a na rozhlasových stanicích po celém světě, koncertuje v New York City a v celých Spojených státech, v Kanadě, Anglii, Brazílii, Chile, Kolumbiji, Západní Indii, Japonsku, Francii, Itálii, Jugoslávii, Německu, Polsku, Švýcarsku, Makedonii, Chorvatsku, Dánsku, Švédsku, Norsku, Česku, Slovensku, Řecku, Nizozemí, Austrálii a na Panenských ostrovech.
DJ RONDEVU se několikrát objevil na BETs Rap City a MTV a je jedním z dýdžejů uváděných na Sirius Satellite Radio. Podílel se na live sessions u Black Expo, byl finalistou rozhlasového pořadu Battle of the Underground DJs na legendární Awesome TWO. Na svém kontě má nominace na několik mixtape ocenění, rozhovory a recenze v časopisech, novinách a na webových stránkách na celém světě, včetně Source, XXL, Scratch, Fader, Tablist, Backspin, Ozone a Rapmullet.com.
Klíčem k úspěchu DJ RONDEVU je jeho všestrannost. Na nejvyšší úrovni, a aniž by vypadl z rytmu, točí hiphop, r&b i reggae. Má nenapodobitelný styl, je turntablist/party ripper/mix cd master a po právu by mohl být označován za DJ všeuměla. Kromě svých vystoupení a natáčení CD, je DJ RONDEVU respektován i jako významný producent. Záznamy, které produkoval, sklízí pochvalné kritiky po celém světě (jako např. jeho první počin Dangerous Minded single v titulech XXL Magazine a RER magazine). Některé z jeho produkcí byly dokonce použity jako pozadí na ESPN. Produkoval sálající nahrávky pro DAS-EFX (se kterými spolupracuje i jako tour DJ), spolupracoval s Junior Mafia, Boot Camp Click, Thirstin Howl III a řadou dalších významných undergroundových nezávislých umělců. Do historie se zapsal také jako první mixtape DJ, který vydal samostatné album a DVD s Dangerous Minded Vol. 2.
Jako jeden z mála DJ, kteří při mixování CD i v produkci a vydávání DVD udržují vysokou úroveň umění, drží v současné době DJ RONDEVU nadále při životě kulturu mixtape. Bývá hlavní hvězdou celosvětových turné jako party DJ a vystupuje na energií nabitých koncertech s legendární kapelou Das Efx. S těmito úspěchy, které má v rukávu a dalšími, které ho určitě čekají, doléhá práce DJ RONDEVU stále k novým posluchačům a po jeho jméně byste se měli shánět v klubech i obchodech s deskami.

DJ Master J.C.

Styly: r´n´b

Coby dlouholetý hip-hop/r&b DJ se otevřeně hlásí k mainstreamovému hip-hopu, tedy k hudebním výběru alá MTV Base.
Kdysi začínal v Karlových lázních, dlouho působil například ve Face To Face a pravidelně se objevoval i v music barech Nebe nebo M1, dnes již neexistujícím Defilé a řadě dalších podniků. V Chapeau Rouge vás baví téměř každé pondělí už krásných 5 let.
Kromě klasických hip-hop/R&B akcí má za sebou taky velké Michael Jackson akce v klubech SaSaZu a Retro.
Je to skalní fanoušek amerického West Coast hip-hopu, Eminema a samozřejmě právě Michaela Jacksona.

* co od něj můžete čekat?
J.C. se nijak netají tím, že se zaměřuje na komerci, a to jak aktuální, tak i oldskoolovou. Takže na jeho akcích můžete slyšet staré i nové slavné pecky od všech důležitých lidí, kteří mají ve světě “Black” musíc co říct.
J.C. dobře ví, že dobrá party je především o zábavě. Proto je pro něj vždycky důležité hlavně to, aby se lidi na jeho akcích skvěle bavili. Když už se rozhodnou do klubu na jeho akci zajít, aby jim to stálo za to. Prostě ho baví bavit lidi.

* Co navíc?
Od února 2011 se všichni milovníci videoklipů můžou těšit na novinku vybraných pondělků v Chapeau Rouge a tou je VideoNight neboli klasická hip-hop/R&B party podpořená projekcí videoklipů. Opět samozřejmě půjde o mix starých a nových “black music” hitů.

DJ Rikardo

Styly: hip hop

DJ Rikardo jako DJ působí od roku 2002.

Hudební nadšenec, který se nebrání hudebnímu experimentování, a tak od něj můžete slyšet všechny podoby „Black music“, od klasického R&B až po klasický Hip-Hop.
Během své DJ kariéry hrál a hostoval ve všech předních pražských klubech. Byl jedním ze zakladatelů dnes již neexistující legendární party R&B Paradise.

Z Pražských klubů stojí za zmínku Radost FX, Duplex, Face to Face, Mecca, Karlovy Lázně, Demínka, SaSaZu, Chapeau Rouge a mnoho dalších.
Kromě pražských klubů se objevil i na několika letních open air festivalech a různých dalších akcích po celé ČR i v zahraničí.

Jeho cit pro hudbu spojený s kreativitou Vás určitě nadchne.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO