CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.2.2010

SOMETHING DEEPER vol7

Datum akce:
19.2.2010

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Fidibus (jazz funk)
 
StereoSisters (rock-funk)
 
Ape Town (funk rock)
 
Ezy Riders (funk´n´roll)
 
Tomáš Bláha (power folk)
 
Jahovia Sound (reggae)

 

INTERPRETI

Fidibus

Styly: jazz funk

FIDIBUS (groove/funk) Groove/funková brigáda pěti roztomilých mazlíků, jejichž vzájemná tolerance, úcta, láska a porozumění vyústily v hudební projekt...Pásmo písní a tanců, provedené v nezapomenutelném obsazení: Steffunk (key, výkřiky hrůzy), Professor Z (bg, spodní proudy), Dr.Drummy (dr, perforace blan), hrabě Q (g, voc, lyra), wikomt Q (voc, dance, cukrová vata). Současná podoba kapely vykrystalizovala z původního bandu FIDIBUS KOLEKTIV, který se v období 2004/2005 pár měsíců ochomýtal na hudební mapě střední Evropy a zanechal v ní nesmazatelný vryp...

bandzone.cz/fidibus
www.myspace.com/fidibusband

StereoSisters

Styly: rock-funk

StereoSisters jsou perspektivní kapela bez skrupulí míchající styly jako Rock, Funk, Soul, Blues i Pop. Vycházejí z prazákladů poctivé hudby, ale jejich muzika zní stále nadmíru originálně. Jedním z poznávacích znamení jsou výrazné vokály.

Podle jejich vlastních slov je pro ně cílem fanoušek, který po poslechnutí pár tónů začne šoupat nohama, hodí vlnu v bocích a na tváří se mu rozhostí širokej sejra :) Hlavy pohybující se ve větších či menších úsečkách jsou zpětnou vazbou, že vše je v naprostém pořádku. Není to jen muzika pro fajnšmekry, ale pro každého, kdo si chce užít pořádnou pohodu.

bandzone.cz/stereosisters

Ape Town

MEZNÍKY A MILNÍKY NAŠÍ HISTORIE:

Rok 2000, kasárna Rokycany. Honza Nedoma kouří zelené cigarety a hraje na kytaru. Bubeník Vlastík Veselý se právě vrátil z vycházky po jednom pětipivu. Sešli se na balkóně raketového oddílu a slíbili si, že spolu založí kapelu. A tak se taky stalo – na podzim 2005 si jdou spolu poprvé zahrát, v únoru 2006 získávají zkušebnu a brzy přichází první basák. Po třech měsících zkoušení se rodí první nápady a trio doplňuje zpěvák Martin Herák. Pro nedostatek času odchází basový kytarista, ale kapelu posilňuje kytarista Honza Mašata a dočasně i druhý basák. Na místo slapového magnáta nakonec nastupuje Matěj Polívka a skupina Ape Town je konečně kompletní. Z původního záměru hrát funky s použitím kláves a smyček sešlo, styl Ape Town se pohybuje mezi  funky, rockem a bigbeatem. V únoru 2007 jsme odehráli  naše první koncerty v Rokycanech - Bowling a v Plzni - Múza 2006, Pod Lampou...vystoupení na Múze považujeme za úspěch a velmi si vážíme hlasů diváků, kteří nás jednoznačně zvolili za vítěze kola. Finále divácké soutěže Múzy 2006 vyhrála kapela Chiba. Poslední novinkou v naší plenkovité historii je příchod klávesáka Alciho, který dodal zvuku kapely ten konečný funky sound.


bandzone.cz/apetown

Ezy Riders

Ezy Riders jsou rock, jsou funk, jsou indie, jsou vlastně všechno co si umíš představit. Jsou rádi oblíkáný do různejch kabátů a nenosí nic, co by jim neslušelo. Milujou Kalifornii, Deltu Mississippi, milujou i Londýn. Každej z nich je jinej, ale to je přesně ta VĚC, která jim umožnuje jezdit na starý dobrý vlně rock'n'rollu.

www.myspace.com/ezyriderscz

Tomáš Bláha

Styly: power folk

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO