CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 12.2.2010

MA-SKA-RUDE

Datum akce:
12.2.2010

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Sakumprásk (ska-punk)
 
Doowhendblade (ska-punk)
 
Etavíra (rock-ska )
 
DJ Babylon Rocker (Praggatronik) (reggae)

 

INTERPRETI

Sakumprásk

Styly: ska-punk

Kapela SAKUMPRÁSK vznikla na podzim roku 2004. Pod vlivem oblíbených kapel jsme razili něco ve stylu punkrocku až rocku, pak se však díky mnoha příčinám původní sestava rozpadla a zůstali pouze zakládající členové Hlavec a Houba. Vše se však změnilo v létě 2005, kdy do kapely přibyl bubeník Dzidoš spolu s akordeonistou Bambusem a věci nabraly poměrně rychlý spád. Koncertovali jsme, natočilo demo, pak EP, hudba se začala ubírat spíše ska-punkovým směrem, a proto jsme do kapely přibrali ještě trumpetistu Rejnoka a kytaristu Czubizze. V této sestavě bylo na začátku roku 2007 natočeno i debutové CD s názvem Skromné argumenty, které v červnu vydalo slovenské HIRAX records.
www.myspace.com/sakumprask

Doowhendblade

Styly: ska-punk

Kapela Doowhenblade * r. 2005 spojením Maconě a Saláma. Protože byli celkově oba dva docela levý řekli si, proč neoslovit Vaška - což byl další gay do jejich partičky! Během pár let, se v kapele vystřídalo několik členů: Vojta Růzha, Jan Kníže - oba na basskejtru a Tomáš Kolafa - trubka. Na podzim 2006 se přidal Peťsi - trubka a Štěpán - basskejtra, o něco později i Lůca - akordeon + tuba. Protože jsme chtěli dolatit celkový zvuk dechů a dokreslit ska rytmus tak jsme si na jedný vesnický didžině vyhlídli Čechyho - klávesy + synťák a Jirku - konev (pro neznalé alt saxofon). Momentálně se snažíme hrát skupunk nebo něco, co se tomu aspoň trošku podobá.

bandzone.cz/doowhenblade

DJ Babylon Rocker (Praggatronik)

Styly: reggae

Babylon Rocker a.k.a. Dj B. Rocka působí na scéně od roku 1998. Ze začátku jeho tvorbu zásadně ovlivnil legendární pražský dj A.L.I. (r.i.p.)
B. Rocka má rád hlavně reggae, ragga, dub a hiphop a v poslední době navíc moombahton, tropical bass, trap a dubstep. Reggae však zůstává jeho hlavní inspirací.
Jako DJ hrál v kapelách Nyabinghi Warriors a Dub-O-Net (Fly Away - 2009), v současnosti reprezentuje Praggatronik Army.
Organizoval akce jako 45 CLASH (20003-07), Mic Style Contest / Mic Control (2005-07) a DancehallQueen (2003-07) a pravidelnou párty Pragga! Ragga!, a podílel se na produkci festivalů jako: Reggaemeeting festival, Real Beat festival, R.E.S. Žízníkov, Let It Roll a pár dalších…
Na rádiu Spin 96,2 měl vlastní pořad věnovaný raggae a dancehallu. V současnosti v pražském klubu Chapeau Rouge organizuje jedinou pravidelnou moombahtonovou párty v ČR: Moombah…Whaat?!
Zahrál si na mnoha mejdanech v Čechách, na Slovensku, v Polsku, Rakousku, Německu, Belgii, Norsku, Francii, Anglii a USA a nahrál asi 15 mixů.

www.facebook.com/pages/DJ-Babylon-Rocker/136180643315

www.soundcloud.com/praggatronik-army


Prague-based Dj BABYLON ROCKER blends an intriguing mix of reggae, hiphop, funk, breakbeat, dubstep, moombahton & tropical bass. Still, Jamaican dancehall & reggae are his main inspiration.
As a selector, radio DJ, band member, backing DJ, remixer & promoter he has been promoting reggae & dancehall wherever possible, organising the first reggae clashes and music competitions in the Czech Republic. Later he founded PRAGGATRONIK crew & was throwing parties & inviting selectors from Czech & other countries. Up till now, he has released over 15 mixes & been playing parties over half a Europe & USA.




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO