CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.12.2014

DNB LEAGUE XMASS t-shirt session

Datum akce:
21.12.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
3LOGIT (live dnb dubstep band)
 
DJ Suki (d'n'b)
 
DJ Basstien (Bass Beast) (d'n'b)
 
DJ VirCZ (Basstrike Crew) (d'n'b)
 
Binja (jungle/d'n'b)
 
Avenues (Furious Freaks, Bassdrop)
 
SAYM (Beatspot), BRISTOL MASACRE (Nuka), MCQUACK,

DNB LEAGUE přináší do Chapeau Rouge předvánoční drum and bass party, kde budete mí možnost nakoupit na poslední chvíli trička a čepice této drum and bassové značky.
Na party vystoupí živá elektronická kapela 3LOGIT, spousta skvělých djů a speciální host, šéf festivalu Let it Roll a člen Tele2beatz crew dj SUKI. Vstup na tuto party je ZDARMA!!!!

čas: 20:00 - 4:30

Fb událost: www.facebook.com/events/677484245704190/

INTERPRETI

3LOGIT

Styly: live dnb dubstep band

bandzone.cz/3logit

trilogit.com/

DJ Basstien (Bass Beast)

Styly: d'n'b

Dj Basstien, hraje na drum&bass akcích od rodu 2003. Styl, kterému se začal od počátku věnovat, byl a je drum&bass. Postupem času začal do svých setů přimíchávat desky od producentů jako Rcola, Jackie Murda, a věci na DuplateChopstik. Ragga-Jungle jako takový nepovažuje až tak za úplně taneční záležitost, a tak kombinuje vokálové trecky se svyžnými melodickými kousky drum&bassu s hutnou bassovou linkou. Od remixéru a oblíbených producentů BannyPage, Pendulum, Chase and Status, ShyFx a mnoho dalších... Nesmíme zapomenout na spolupráci s mc Jacobem, který ho velmi často doprovazí při jeho hraní. S Jacobem nahráli dva studiové mixy, poslední bylo XmassCD for YTP. CATCH YOUR BEAT - Basstien už řádu let podporuje projekt C.Y.B. dnb párty v jeho režii. V současnosti se věnuje vlastní tvorvě ve vlastním studiu. Vystoupil na majdanech a zahráli si z jeho pohledu po boku zvučných jmen dj´s Wildchild, Loxy, Aphrodite, Tester, Debaser, Rcola, Muffler, Ed Rush a mnoho dalších.

zdroj: www.facebook.com/pages/DJ-BASSTIEN/272772314379

soundcloud.com/basstien

DJ VirCZ (Basstrike Crew)

Styly: d'n'b

VirCZ měl již od mladistvých let velice pozitvní vztah k elektronické hudbě. Jeho vztah a kořeny k DnB a Junglu se datují k roku 2006, kdy ho na akci „Total Flush Out“ (Praha – Harfa) oslnili Shamanic Djs. Sny o Djingu se zčásti staly skutečností, když společně s bratrem koupili své první gramofony a desky (Concord Dawn, Pendulum a další) a začali pilně trénovat ve zkušebně, kde dřeli pot a krev, dokud si neosvojili potřebné dj skillz, které nyní rádi předvádějí publiku - avšak teď již ve spojení VirCZ feat MC Binja. Mezi jeho oblíbený label patří RAM records, Hospital, Virus… K oblíbenům producentům a djům patří Andy C, Sub Focus, London Electricity, Ed Rush…



Binja

Styly: jungle/d'n'b

www.facebook.com/BinjaLT3/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO