CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.12.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
19.12.2011

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
ElKa (hip hop)
 
Buran Buran live band
 
MC Metoděj (rap)
 
MC Dozer
 
Flowe
 
Martin Kräussl (r´n´b, electropop)
 
+ DJ Yofre & Dragon

Blíží se nám vánoce a také i poslední vydání Freestyle Mondays v roce 2011. V pondělí 19. prosince vypukne další pokračování open mic jamu s živou kapelou v klubu Chapeau Rouge. Tenhle mejdan, který tento rok přivítal mnoho domácích i zahraničních hostí a oslavil i své první narozeniny, dává každé třetí pondělí v měsíci možnost všem MCs, zpěvákům či beatboxerů, aby si zajamovali s doprovodem živé kapely. A jinak tomu nebude ani v prosinci! V nejnižším patře Chapeau Rouge nebude ani tentokrát scházet Buran Buran band, MC Metoděj & Dozer nebo vokalisté Flowe a Martin.
19. prosince bude hostem ElKa, jeden z nejlepších freestylerů poslední doby a rovněž vítěz mnoha freestyle battlů. Tenhle týpek není omezen jenom freestylem, ale věnuje se i vlastní tvorbě. S Matheusem a Djem Kalimem vydali vřele přijaté album Led ´n´ Ice a v tomto roce vypustil na světlo světa svůj debut Deník Cestovatele. Ve dvou patrech se za gramofony vystřídají DJs:Lil Rowa, Dragon, Yofre a Shock O´ a kromě doprovodu pro MCs, se postarají o zábavu až do ranních hodin. Dobrou zprávou pro všechny, kteří se aktivně zúčastní jamu, je že MCs, zpěváci a beatboxeři mají vstup zdarma, pokud se registrují na: http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/. Partnerem večera je Caney rum, který můžete po celý večer ochutnat za speciální cenu. Všechny informace o mejdanu najdeš na: http://freestylemondays.cz. Vstupenky je možné si do neděle zakoupit za 50,-Kč přímo na barech klubu Chapeau Rouge a na místě bude stát vstupenka 80,-Kč. Těšíme se na viděnou už v pondělí!

Odkazy:
http://freestylemondays.cz/
http://bandzone.cz/elka

INTERPRETI

ElKa

Styly: hip hop

Lukáš "eLKa" Bláha se poprvé objevil v roce 1995 kdy vyhrál svůj první freestyle battle s názvem King of ceremony. Následně na to až do roku 2010 vyhrál další soutěže,je vlastníkem několika pohárů (David a Goliáš - Deník cestovatele),neoficiálního světového rekordu v non stop freestyle rapu, vystupoval na akcích jako jsou Souboj Titánů (HHK) nebo Semtex Culture ,mezi největší úspěchy ve freestylové kariéře považuje eLKa vítězství na freestyle battlu HIP HOP KEMP 2011,2012 .. Battle night 10,King of Battle,Blezz da Beatz..
.
V roce 2004 vydal po 9ti letech ve freestyle rapu první demo Utíkej svou cestou společně se Sanchezem a grupou SWR, v roce 2009 vydal s Matheusem a Djem Kalimem album Led"N"icE - Damnum inuria, v roce 2010 potom vypustil fanouškům svoje první solové album Deník cestovatele, po kterém rok na to vydal projekt Něco z báglu ... freestylu se už aktivně nevěnuje, ale na koncertech vždy fanouškům naloží i něco ze svého freestyle umu,v roce 2013 maká s Pardubickým producentem Daldou na albu Apokalypsa které vychází na přelomu srpna/září 2013..

Zdroj:
www.facebook.com/elkaoficial
bandzone.cz/elka



Buran Buran live band

Ve složení: Kryštus-bicí,basa-Tom,kytara-Štěp, housle a zpěv-Hortenzie, aby doprovázela ve spolupráci s Djs odvážné MCs, beatboxery nebo zpěváky, kteří se rozhodnout postavit za mikrofon. Dále pak vokalisté Flowie a Martin KräussV

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Martin Kräussl

Styly: r´n´b, electropop

Martin Kräussl je talentovaný zpěvák, skladatel a tanečník z Prahy, který
17. 11. 2009 v Chapeau Rouge pokřtí svůj nový singl. Těšit se můžete na
Martinovo vystoupení složené z písní z připravovaného CD „The Way I
Picture Myself“ a dalších pecek. Začátkem roku 2010 k tomuto singlu
uvidíte i video. Přijďte všichni, Martin i jeho hosté se na vás těší!!!


Martin Kräussl at Chapeau Rouge
Martin Kräussl is a talented singer, composer and dancer from Prague, who
will christen his new single at Chapeau Rouge 17th November 2009. You can
be looking forward to Martin´s performance composed from the upcoming
album “The Way I Picture Myself” songs and other
“jewels”. The video for this song will be released in spring
2010. Come everybody! Martin and his guests are looking forward to you!

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO