CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 5.12.2009

MINIMAL ILLUSIONS

Datum akce:
5.12.2009

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ T.C.O.
 
DJ Lettysix (minimal)

Start: 22:00 hod
Vstup zdrama

Djs:
T.C.O.  (Wazzotic rec., Tuzexx / Brno)
Miss T. & Lettysix (Promix / Praha)
Pietro & Jakub Mildner (SpaceWerks / Praha)

Na Mikuláše 5.12. na Vás v Chapeau Rouge budou čekat hned čtyři čerti (T.C.O., Lettysix, Pietro a Jakub Mildner) a jeden hodný andílek (Miss T.).
Poprvé je party „Minimal Illusions“ sestavená pouze českými djs. Tentokrát jsme pozvali hosta z Moravy, ktery ale svým hudebním vkusem a stylem jistě zapadá do pokračování úspěšných hudebně kvalitních parties a svou úrovní se lehce zařadí k předchozím zahraničním djům.

T.C.O. to je DJ, producent, zakladatel a vlastník digitálního labelu „Wazzotic Rec.“, hudební a filmový žurnalista a dopisovatel odborných internetových médií, pořadatel akce Le.Clic:Electronique, člen brněnské bandy Tuzexx.cz, spolupořadatel akcí Cosmix, La Fete a AutreTon, milovník kvalitního vína a gurmán a filmový nadšenec.
Minimalu jako hudebnímu stylu se věnuje už zhruba od roku 2001, není tedy rychlokvaškovým výplodem aktuální moderní éry minimalu ve světě, ani se však nepovažuje za průkopníka a zakladatele minimalu u nás. Jen rád hraje to, k čemu má jistý citový vztah. Před poznáním minimálnějších zvukových lahůdek se věnoval elektru a technu. Od roku 2004 je členem brněnské DJské skupiny Tuzexx.cz.
Je propagátorem digitalizace hudby a i z toho důvodu založil v listopadu 2006 netlabel Wazzotic Records, kde vydává tvorbu světových umělců zcela zdarma a který si za poměrně krátkou dobu získal respekt a prestiž nejen v České republice.
Věnuje se také vlastní hudební tvorbě, kterou prezentuje pod pseudonymem STR_MQT (čti star maket...) a také v této oblasti má za sebou již několik zajímavých počinů. Více info: http://www.idj.cz/tco/

Jeho set tradičně doplní již známá dvojka Lettysix & Miss T. Z Promix Agency http://www.promixagency.cz , která party organizuje a snaží se do Prahy stále přivážet nové a nové djs a producenty, aby se zpestřil stereotypní line-up!
Party dokončí svým vystoupením další známé djské duo: Pietro http://www.myspace.com/petrvajsejtl a Jakub Mildner http://www.myspace.com/djjakubmildner, kteří Vám jistě rádi zahrají i něco ze své vlastní tvorby a věřte, že se  Vám ani nebude chtít jít domů …

INTERPRETI

DJ Lettysix

Styly: minimal

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO