CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.11.2015

HIT THE FLOOR!

Datum akce:
21.11.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ PIXIE (drum´n´bass)
 
DJ QO
 
COMPUTERARTIST (d'n'b)
 
Neuro:Lab (d'n'b)
 
DJ Skáčko (d'n'b)
 
DJ Joshu4 (d'n'b)
 
+ Futical, P.Dr, Cybi

Známá pražská dnb parta Neuro:lab se vrací do svého oblíbeného klubu v centru Prahy a přiváží další známá jména. Mezi ty patří Pixie z Let It Roll nebo Computerartist.

DJ Pixie, představitel pražského soundsystému T2B a Let it Roll, se za gramofony postavil poprvé před dvanácti lety. Techno, kterému se zpočátku věnoval, vystřídaly velmi rychle zlomené beaty – první drumandbass vinyly měl Pixie ve své sbírce už v roce 2002. V té době se setkal s DJem Washem a členy nově založeného soundsystemu T2B. Společně s nimi vytvořil z této tehdy neznámé crew jeden z nejznámějších a nejžádanějších domácích drumandbassových soundů.
Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy, pro které má velký respekt nejen u publika, ale také u mnoha ostatních DJs na dnb scéně. Z jeho vystoupení je cítit velká energie, jeho sety mají spád a jsou nabité peckami. Není proto divu, že byl právě on zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009, 2010, 2012 a 2014. Dále získal 3. místo v roce 2011 a 2013.

Pořádající Neuro:lab jsou proslulí tvrdým zvukem bez jakýchkoliv kompromisů. Jejich vystoupení je zážitek, který je dokonalým splynutím charakteristického zvuku a pódiové show.
Další párty Hit the Floor se koná v sobotu 21. listopadu v klubu Chapeau Rouge. Dále hrají QO, Futical, Skáčko, Jushu4, P.Dr a CYBi.

Událost na FB: https://www.facebook.com/events/403223483206190/
Datum: 21. listopadu 2015;
Vstupné: do 22:00 100,-, potom 150,-;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Start: 20:30.


INTERPRETI

DJ PIXIE

Styly: drum´n´bass

DJ Pixie, představitel pražského soundsystému T2B, se za gramofony postavil poprvé před 12ti lety. Techno, kterému se věnoval zpočátku, vystřídaly velmi rychle zlomené beaty - první drumandbassové vinyly měl Pixie ve své sbírce již v roce 2002. V té době se setkal s DJem Washem a členy nově založeného soundsystemu T2B. Společně s nimi vytvořil z této, tehdy neznámé, crew jeden z nejznámějších a nejžádanějších domácích drumandbassových soundů (dnes je členem také další z předních domácích dnb osobností, DJ Suki). T2B pořádají hudební akce po celé republice a mají své pravidelné party také v Praze. Nejznámější z nich, Jungle dnb session pořádaná v klubu Cross, patří již několik let k nejoblíbenějším pražským dnb nocím.

Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy, pro které má velký respekt nejen u publika, ale také u mnoha ostatních DJs na dnb scéně. Z jeho vystoupeních je cítit velká energie, jeho sety mají spád a jsou nabité peckami, které nechají jen málokterého návštěvníka party v klidu. Není proto divu, že byl právě on zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012.

Pixie se prostě snaží mít ve svém tracklistu vše, co má zajímavý nápad a myšlenku. A hlavně – u čeho se lidi budou bavit!

Drumandbass ovšem není jediná Pixieho parketa, již delší dobu také hraje breakbeat/electro house a dubstep.

Své djské umění nepředvádí jen v České republice, ale byl také v Rusku, Německu, Rakousku, Polsku či Slovensku. Za ta léta měl tu čest si zahrát po boku většiny světových djs a producentů.


www.facebook.com/pages/DJ-Pixie/380138722102718

zdroj: www.motionbooking.cz/artists/pixie/

DJ QO

Styly:


Současná hvězda planety Eatbrain, kterou není třeba představovat. Pecky jako Atari X, Maniacs, Killcode mluví za vše...

https://www.facebook.com/qosobu
www.soundcloud.com/qosobu



COMPUTERARTIST

Styly: d'n'b


Počátek jeho producentské kariéry se datuje někdy do roku 2008, kdy okouzlen zlomenými beaty a temnými zvuky neurofunkových producentů jako SPOR, NOISIA, PHACE atd., začal pracovat na tvorbě vlastních skladeb, s cílem se co nejvíce přiblížit svým vzorům. Poprvé o sobě dal výrazněji vědět v roce 2009, kdy se na fórech objevila demoverze skladby Epistasis, která byla výsledkem spolupráce s jeho přáteli Qo a Equidem. Od této chvíle se s rostoucí kvalitou jeho skladeb bleskovým tempem dostává do podvědomí DNB komunity, jak u nás, tak následně i ve světě. Přichází nabídka na první free release pro italský label CULTURE ASSAULT, na kterém se objevila skladba s názvem AURORA (zazněla také v Demolition Room mixu od Liama Tallona pro BREED12INCHES). Počátek roku 2010 přináší další release v podobě opěvovaného remixu na skladbu od PSYEKA s názvem CHALLENGE THE GOD, která vychází na českém labelu DEAFMUTED a která se umístila na 4. místě v anketě o nejlepší skladbu roku 2009 v anketě CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2009.
Rok 2010 je také rokem, kdy začíná prezentovat svou tvorbu i jako DJ po nejrůznějších moravských klubech. Jako třešnička na dortu přichází pozvánka zahrát k 10. výročí legendárního ostravského klubu FABRIC po boku takových jmen, jako je AUDIO, FUTUREBOUND, nebo DRUMSOUND. Rok 2011 přináší řadu releasů na labelech jako jsou CLOSE 2 DEATH, AMMUNITION RECORDINGS, nebo FATALITY RECORDINGS. Dalším úspěchem je vítězství v anketě CZECH DRUM AND BASS AWARDS 2010 v kategorii talent roku a také umístění v kategorii producent roku a skladba roku.
Rok 2012 byl hlavně ve znaméní vystupování na všelijakých klubových, či festivalových akcích, jako například LET IT ROLL, IMAGINATION FESTIVAL, THERAPY SESSIONS CZ, nebo FS Label Night. Přesto přišlo několik dalších releasů na labelech jako DISTURBED RECORDINGS, MINDTECH RECORDINGS, nebo FORBIDDEN SOCIETY, a také vítězství v remixovém contestu na skladbu DESSERT od německých NEONLIGHT. Na začátek roku 2013 je naplánován release remixu DISTRESS SIGNAL (DISTURBED RECORDINGS), THE SPELL (DEAFMUTED) a mnoho dalšího.

https://www.facebook.com/computerartistofficial
http://soundcloud.com/computerartist

Neuro:Lab

Styly: d'n'b,

Jejich zvuk je tvrdý a bez jakýchkoliv kompromisů. Jejich vystoupení je zážitek, který charakterizuje mimo kvalitního zvuku i show. Jsou pořadetelé mnoha akcí a rezidenti klubu Chapeau Rouge Prague.
Mohli jste je slyšet se Zombie Cats, Volatile Cycle, Neonlight, Pythius, Qo, Drum Technology, A-Cray a další..


soundcloud.com/dnbneurolab

www.facebook.com/dnbneurolab


DJ Skáčko

Styly: d'n'b


Za gramce se postavil v létě roku 2008, kdy si "na zkoušku" pořídil starší gramce Omnitronic, levnější mix a nakoupil pár vinylů ve známém pražském shopu Maximum Underground. Po nějakém čase Omnitronicy nahradil pár Technicsů a po dlouhých hodinách strávených tréninkem mixu a selekcí tracků se objevily první nabídky na hraní po menších klubech a soukromých akcích v Praze a okolí. To už byla sbírka desek o poznání větší  (a neustále se zvětšuje...).

V létě 2010 se stal členem pražské Jungle&Dnb Crew – Drumbassterds.cz, se kterou pořádá jak menší tak větší akce v Praze a okolí a i na Slovensku. V jeho setech uslyšíte spíš temnější skladby s basovou linkou, nějaký ten neurofunk, jump up a v neposlední řadě klasický jungle, dnb 90. let. Nebrání se také drum and bassu s prvky reggae.

https://www.facebook.com/DJSKACKO
 www.drumbassterds.cz

DJ Joshu4

Styly: d'n'b


Nastartoval svou kariéru přibližně v roce 2007, ve kterém začal pořádat akce pro blízký okruh přátel a mimo to se i snažil pořádat turnaje ve stolním fotbálku. Jeho kariéra pokračovala v roce 2008 tím, že pomáhal u dnb párty Resonant Dungeon, kde vypomáhal a podporoval skrz propagaci. Byl  unešen světem dnb a proto 21. srpna 2009 udělal svou první párty Hoofbeats. Ta pro něj byla skvělým startem a postavila ho na nohy jako dobrého promotéra. V letech 2010-2011 založil Hoofbeats Crew a dal do kupy talenty z okolí. V roce 2012, začíná hrát na gramofony a vystupuje nejen na párty Hoofbeats, ale třeba i na Main Sound, Lord od the Beats, Roll Beats, Wencow, Error Bass, Control Culture, Biele Kocky (SK) a mnoho dalších akcích. Svůj styl zaměřuje spíše na neurofunk a techstep a někdy i něco jemnějšího - dle nálady.

https://www.facebook.com/joshu4dnb
http://www.hoofbeats.cz/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO