CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 28.11.2012

Live Concert

Datum akce:
28.11.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Snowgoons (ger/us) (hip hop)
 
DJ Illegal (ger)
 
Strana východna (sk)
 
Sean Strange (us)
 
DJ Rezumé (sk) (hip hop/r'n'b)
 
ElKa (hip hop)
 
DJ Hlava

Snowgoons-partička, která si za poslední roky získala v Čechách velkou hromadu příznivců. Snowgoons-německé producentské trio, které už zvládlo osedlat plno jmen ze světového hip hopu - M.O.P., Heltah Skeltah, La Coka Nostra, OuterSpace, Freestyle, Sicknature, Edo G a mnoho dalších.
Snowgoons- to jsou geniální instrumenty spojené se striktním, tvrdým a kvalitním rapem.
Snowgoons-live show, která rozpumpuje kotel kdekoliv na světě a většinu přihlížejícícch donutí si tuhle crew zapamatovat.

Všechny tyhle atributy čekají Prahu už 28. listopadu v klubu Chapeau Rouge. Snowgoons tentokrát nejspíš nepřijedou v plné síle svaté trojice, ale DJ Illegal pro pražský koncert připravil show, v které zadiktuje Amík Sean Strange z NYC, tudíž se můžeme těšit na kvalitní rap a pořádnej mejdan. Koncert se navíc odehraje v prostředí Underground podlaží klubu Chapeau Rouge, kde se běžně potkáte po koncertu na baru s Afu-Rou nebo Speech Debelle. Prostor s výborným zvukem má omezenou kapacitu, to ale znamená, že nás čeká zážitek, kdy máš kapelu před sebou téměř jako v obýváku.
Večer odstartují slovenští Strana Východná a DJ Resumé a následovat bude Elka, kterej to s publikem umí a přidá k tomu ještě vysokou úroveň svých skillz. Zábava bude pokračovat až do rána v rámci Dubstep Wednesdays ,úspěšného rezidentního večera Dje Hlavy.

Předprodej
na koncert odstartoval již nedávno. Vstupenku si lze pořídit s předstihem za 250,-Kč na baru klubu (počet vstupenek v předprodeji j limitován), na místě bude cena vstupenky 320,-Kč. Mimopražští si mohou objednat lístky na dobírku, stejně tak je tu pro mě možnost levného ubytování v blízkosti klubu. Pokud chcete této možnosti využít, stačí kontaktovat produkci klubu na: lucie@chapeaurouge.cz

Odkazy:
http://snowgoons.de/

Fb event: www.facebook.com/events/142679905878699/




INTERPRETI

DJ Rezumé (sk)

Styly: hip hop/r'n'b

Dj Rezumé je talentovaný hip hopový producent pocházející z Prešova (SK), je členem skupiny Strana Východná. Za své působení na scéně produkoval skladby pro polských, českých a slovenských interpretů jako např. Arab (PL), Sughar (PL), Skutek (SK), Enkláva (SK), Douny (CZ), Sekvoja (SK) a jiným. Je zakladatelem značky Gavalieri.

www.facebook.com/Dj-Rezum%C3%A9-160922730702012/

ElKa

Styly: hip hop

Lukáš "eLKa" Bláha se poprvé objevil v roce 1995 kdy vyhrál svůj první freestyle battle s názvem King of ceremony. Následně na to až do roku 2010 vyhrál další soutěže,je vlastníkem několika pohárů (David a Goliáš - Deník cestovatele),neoficiálního světového rekordu v non stop freestyle rapu, vystupoval na akcích jako jsou Souboj Titánů (HHK) nebo Semtex Culture ,mezi největší úspěchy ve freestylové kariéře považuje eLKa vítězství na freestyle battlu HIP HOP KEMP 2011,2012 .. Battle night 10,King of Battle,Blezz da Beatz..
.
V roce 2004 vydal po 9ti letech ve freestyle rapu první demo Utíkej svou cestou společně se Sanchezem a grupou SWR, v roce 2009 vydal s Matheusem a Djem Kalimem album Led"N"icE - Damnum inuria, v roce 2010 potom vypustil fanouškům svoje první solové album Deník cestovatele, po kterém rok na to vydal projekt Něco z báglu ... freestylu se už aktivně nevěnuje, ale na koncertech vždy fanouškům naloží i něco ze svého freestyle umu,v roce 2013 maká s Pardubickým producentem Daldou na albu Apokalypsa které vychází na přelomu srpna/září 2013..

Zdroj:
www.facebook.com/elkaoficial
bandzone.cz/elka



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO