CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 15.11.2012

Live Concert

Datum akce:
15.11.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Tajné Slunce (alternative)
 
Geront Day (grunge)


INTERPRETI

Tajné Slunce

Styly: alternative,

Tajné slunce (CZ) ROCK-WORLD MUSIC

Narozena v unikátní atmosféře Prahy skupina obklopující frontmana a autora písní Filipa Pýchu má zálibu v odvrácených tvářích běžných věcí a každodenního života – v pozitivním i negativním smyslu. S vírou v hodnoty, které nejsou patrné na první pohled, potkávají se zde kontrasty a symboly s čitelným hudebním základem. Dynamický alternativní rock / world music s tradičními bordunovými nástroji, bubenicí a expresivním vokálem. Tajné slunce se letos mj. představilo na festivale Prague Fringe a programu ČT2 Noc s Andělem.

 

Tajné slunce = The Hidden Sun(CZ)

Rooted in Prague unique atmosphere the band surrounding songwriter Filip Pycha expresses reverse of common things and everyday life. Dynamic AlternRock/Roots music with remarkable use of traditional drone instruments is sharing the girl-drummer with Reskata. Tajne slunce is a proud performer of the Prague Fringe Festival and recently of the prestigious Czech TV programme “Noc s Andelem.”

http://tajneslunce.zde.cz/

 

Geront Day

Styly: grunge

Geront Day hrají převážně podobné věci jako je materiál amerických grunge kapel jako například Alice in Chains, Faith no more, Pearl Jam, Nirvana, atd. Geront Day mají na kontě zhruba dvacet koncertů po pražských i mimo pražských scénách. Kapela se rekrutuje ze zkušených muzikantů, dříve působících v tanečních, rockových i ska kapelách.

www.myspace.com/gerontday

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO