CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 17.11.2012

Live Concert

Datum akce:
17.11.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Lolita (indie rock )
 
The Roundies (indie alternative)


INTERPRETI

Lolita

Styly: indie rock

Historie pražské kapely Lolita sahá do počátku roku 2011, kdy se utvořilo její jádro a začalo skládat první písně. Stylem se už od začátku tíhlo k indie-rocku a hlavními zdroji inspirace se staly jak americké, tak i britské kapely tohoto stylu, i když se rozhodně nezapře i vliv různých jiných forem rockové hudby, a to především té z 90.let.
Kapela si zezačátku prošla různými personálními obměnami, stejně jako různými zkušebními prostory, mezi kterými nechyběly dejvické byty ani proslulé zatuchlé žižkovské katakomby Zkušeben.cz, až se její základnou nakonec staly Modřany.V současné době hrajeme v pětičlenném složení, sestávajícím ze dvou kytar, basy a bicích v čele se zpěvákem Brianem z Arizony.

bandzone.cz/lolita

www.facebook.com/lolitatheband

The Roundies

Styly: indie alternative

Mladá perspektivní kapela z kolínských plání, se dala dohromady na podzim roku 2011, kdy se parta dlouholetých kamarádů poprvé setkala ve své zkušebně v Okružní ulici, ze které také později vznikl název – The Roundies. Za mikrofon si stoupl s akustickou kytarou Vilém Dědek, sóla oživující naše písničky vymýšlí David Kopecký, paličky láme a blány trhá Tomáš Coubal a struny své baskytary nenechá v klidu Dominik Blažek. Vpřed nás ženou a velmi nás ovlivňují kapely jako Kings Of Leon, Snow Patrol, One Night Only, Mando Diao, Please The Trees nebo nezapomenutelní Coldplay.

„Naši hudební tvorbu ovlivňují naše životy a naše životy ovlivňuje naše tvorba.“

http://bandzone.cz/theroundies

https://www.facebook.com/pages/The-Roundies/179901055460288


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO