CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 12.11.2011

Live Concert

Datum akce:
12.11.2011

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Snow Job (rock)
 
Headplug (rock-punk)
 
Soon Day To (rock)

Kapela Snow Job pokřtí svoje debutové CD "fade in" v nově otevřeném dolním patře pražského klubu Chapeau rouge v sobotu 12. listopadu 2011.
Jako support vystoupí kapely Headplug a Soon day to, takže se rozhodně máte na co těšit!
Celá akce startuje ve 20:00 a potrvá dlouho dlouho, vstupné je krásných 60 korun a nové CD si budete moci zakoupit na místě za také krásnou, ale zatím nezveřejněnou cenu :)

Line-up:

20:00 - 20:45 = Headplug
21:00 - 22:00 = Snow Job (+křest CD)
22:15 - 23:15 = Soon day to

A něco o kapelách:

Snow Job (Grunge/rock): Kapela vznikla cca před rokem a půl a za tu dobu toho už stihla nemálo! Zhruba dvacítka koncertů v pražských klubech a možná i nějaký ten mimopražský, spoustu nezapomenutelných zážitků, nahrání jednoho krátkého neposlouchatelného dema a nově také nahrání CD! Zkušebna v Holešovicích naštěstí na kapelu nemá žádný pozitivní ani negativní vliv. Bude super, když nás přijdete podpořit ať už "jen" na koncert, nebo i zakoupením CD!!

Headplug: (Rock/punk): Jsme pražská čtyřčlená skupinka se základnou na Strahově u Žáby ve sklepě. Vznikli jsme někdy počátkem roku 2008 za příšerných podmínek, ale tvrdým tréninkem, pravidelným zkoušením a touhou hrát aspoň tak, aby se to dalo poslouchat, jsme se vypracovali tam, kde jsme teď. Oproti začátkům máme už aspoň jasno, že se jmenujeme Headplug. Momentálně vystupujeme aspoň jednou do měsíce a jsme rádi, když na nás lidi pořádně paří. Pití naší skupiny je zelená a náš maskot je Tvůj jelen.

Soon day to (Punk/rock): Pražská pětice se smyslem pro rock stvořena z ryze zábavyukojujících" a "lihovinoopojejících" důvodů! Nedávno debutové EP "We found the reason"!

Takže: Doražte v plné síle a budete odměněni nezapomenutelným zážitkem a my všichni budeme za vaší podporu rádi!

INTERPRETI

Snow Job

Styly: rock

Kapela vznikla cca před rokem a půl a za tu dobu toho už stihla nemálo! Zhruba dvacítka koncertů v pražských klubech a možná i nějaký ten mimopražský, spoustu nezapomenutelných zážitků, nahrání jednoho krátkého neposlouchatelného dema a nově také nahrání CD! Zkušebna v Holešovicích naštěstí na kapelu nemá žádný pozitivní ani negativní vliv. Bude super, když nás přijdete podpořit ať už "jen" na koncert, nebo i zakoupením CD!!
bandzone.cz/snowjob

Headplug

Styly: rock-punk

bandzone.cz/headplug

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO