CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 18.11.2011

RADIO 1 Embassy

Datum akce:
18.11.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Tvyks
 
DJ Gregory Finn
 
Dj Pierre URBAN

CARTONNAGE ZAHRAJÍ V LISTOPADU POSLEDNÍ PRAŽSKÝ KONCERT - V CHAPEAU ROUGE

Radio 1 a Chapeau Rouge uvedou 18. listopadu další noc z populární série Radio 1 Embassy.

Zatímco hornímu baru bude udávat rytmus DJ Martin Mikuláš a v Dance Clubu se za DJským pultem vystřídají Tvyks, Gregory Finn a Piere Urban, pódium suterénního prostoru Underground tentokrát ovládne elekropové duo CARTONNAGE.

Producent Armin Effenberger a zpěvačka Vanda Choco, známí jako Cartonnage, se koncem jara ohlásili s třetí studiovou nahrávkou I'm Not Your Computer, kterou již s úspěchem představili na letních festivalech i návštěvníkům letošního pražského koncertu kultovní britské skupiny Underworld.

Koncept této noci nám na rozdíl od festivalů či hostování na koncertě Underworld umožňuje vystoupit s plnohodnotným setem a se vším, co k nám patří, včetně projekcí“ hodnotí skupina, jejíž audiovizuální show bohaté na působivé projekce a nápadité kostýmy jsou vyhlášené.
Vystoupením na Radio 1 Embassy se Cartonnage pro letošní rok s Prahou rozloučí a i proto si na přípravách tohoto koncertu dávají obzvlášť záležet.

S odchodem Cartonnage z pódia však zábava v Undergroundu rozhodně neskončí, naopak. DJského pultu se chopí a až do ranních hodin budou návštěvníky bavit Klára Nemravová a Jerry Žák.

Plejáda skvělých DJů Rádia 1, diskotéky na všech podlažích Chapeau Rouge až do ranních hodin a 90 minutová live show Cartonnage - to je Radio 1 Embassy, které byste si neměli nechat ujít.

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji v Chapeau Rouge za 100 Kč a na místě za 120 Kč.


INTERPRETI

DJ Tvyks

"Tvyks se během své 18 leté kariéry stal nepřehlénutelnou osobou, a to nejen ve světě Djingu a produkce. Vedle nich se věnuje mj. moderování v rádiu, grafickému designu, nebo pořádání vlastních akcí.

Je spoluzakladatel pražských mejdanů Vibrator, Muffin, Muffin!, Plastique a Boom Bang Baby!, které svojí energií dostanou do klubu i ty největší lenochy ze všech, a které se především díky své unikátní atmosféře staly druhým domovem pro kapely a live acty jako jsou např.
Zinc, Ramadanman/Pearson Sounds, Seiji, Melé, Sam Tiba, Zombie Nation, Drop The Lime, Boy 8-Bit, Sound Pellegrino Thermal Team, D.I.M., Mixhell, Headman, Rex The Dog, Lo-Fi-Fnk, Adam Sky, Huoratron, Bunny Lake, Naive New Beaters, Vicarious Bliss, Jo Jo De Freq, Franz & Shapenebo Namosh.
Jeho spolupráce se švédským producentem Hakanem Lidbo vyústila v roce 2002 ve vydání 12" singlu "Norr/Vychod" na světově proslulém labelu Paperecordings.

Vedle pořadu Vibrator, vysílaném na pražském Radiu 1, se Tvyks v poslední době věnuje hlavně vlastní tvorbě (remixy James Blake, Lo-Fi-Fnk, Zombie Nation, Riva Starr, Ku Bo, Z-Kat) a má za sebou i úspěšné spolupráce s projektem Reply! nebo V!, společně dali dohromady
pěknou řádku remixů pro Digitalism, Dance Area, Cassius, Love Motel, Trip Fontaine, Dead Kids, The Kilians, Midi Lidi, Kazety nebo TheUniques.

V současnosti je jeho domovským městem multikulturní Berlín. Pro klub Magnet připravoval do jara 2010 program noci Kiss Me! I'm Electric, kde se mezi hosty objevili Proxy, Toddla T, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Schlachthofbronx, Riton, L-Vis 1990 nebo Man Like Me. A od
června 2010 ve stejném klubu společně s berlínskými kolegy Finckobotem a Mike Geniusem pořádají pravidelné středeční parties Get Wavey. I za tu krátkou dobu se mezi hosty už objevilo několik zásadních jmen jako Drop The Lime, Kingdom, Girl Unit, Dubbel Dutch, Nguzunguzu, Edu K, Solo nebo AC Slater.

Navíc na podzim 2010 vydal na labelu Meanbucket Music své debutové"From Prague To Berlin" EP, které bylo na jaře 2011 doplněno remixovou edicí, na níž se podíleli Chrissy Murderbot, So Shifty, Bad Mojo, Embryo a Big Dope P & Mr. Mozaphanka. Jako DJ Tvyks už rozparádil nejedno publikum v celé Evropě. Rozhodně není DJem jednoho žánru - každý jeho mix je sestaven z toho nejžhavějšího a nejčerstvějšího, co se v současnosti děje na světové hudební scéně, což nejlépe vystihuje termín global bass. Výsledkem jsou přesné mixy a energická koláž zvuků, jež vám rozvibruje celé tělo.


Připravte se na maximální výbuch!" 

DJ Gregory Finn

DJ Gregory Finn aka Jiří Burian - kromě Rádia 1 také působí v kapele Southpaw, spolu s Dj Tvyksem založi elektronický projekt Reply, spou s Klárou Nemravovou založili multimediální uměleckou, skupinu Ghostmother a spolupracuje se svým otcem Janem Burianem - alba Dívčí válka a Muži jsou křehcí.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO