CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 14.11.2009

LIVE CONCERT: Something deeper

Datum akce:
14.11.2009

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Black Roses (rock)
 
Insane PROJEKT (rock)
 
Matthews Workshop (funky)
 
Kombajn (punk rock)
 
Skaliska (ska-punk)
 
The Dandelions (rock)

Black Roses + The Dandelions + Insane Projekt + Matthews Workshop
+ Kombajn + SKAliSKA
alternative rock, funk, ska

& Jahovia Sound DJs (nl/gh/cr) happy beats

INTERPRETI

Black Roses

Styly: rock,

Počátky kapely s datují na podzim 2004, kdy frontman Honza, bývalý basák Petr (tehdy ještě na klávesy) a akordeónista Pavel založili KAPELU!  Do sestavy pak časem přibyl i současnej kytarista Pepa a na postu bubnů se vystřídalo několik lidí, až nakonec místo v roce 2007 připadlo na Vaška.

V témže roce začala kapela konečně pořádně zkoušet ve Vaškově zkušebně, což vydrželo doteď. Dodělávaly se poslední úpravy a podobné serepetičky a začínaly se řešit první pořádné vystoupení.

V roce 2008 v dubnu k tomu skutečně došlo a od té doby kapela pravidelně koncertuje v menších klubech a pracuje hodně na vlastních skladbách.Do konce roku kapela hraje poprvé na legendární Chmelnici nebo podporuje charitu před obrovským kotlem U Tvrze. Nastává další důležitá změna, do kapely přichází náš manažer Marek Dočekal zvaný Zefv.

V roce 2009 kapela navázala na nárůst akcí z konce předchozího roku a na pažbu si připsala kupříkladu vyprodané Chapeau Rouge, kde kapela křtila živák z XT3, první výjezd mimo Prahu do Písku či megamocný Kavalírkafest. Na konci dubna však nastala veliká změna, protože odešel dosavadní basák Petr a místo něj přišel René. Sice se zezačátku začínalo na novo a sehrávalo se, ale kapela začala stoupat velice rychle nahoru, zůčastnila se například soutěže Skutečná liga, přispěla na charitativní akci Lafest a měla další výjezdy mimo Prahu. Událostí podzimu bylo nahrávání prvního oficiálního EPčka V zrcadlovém saku , které jsme v lednu 2010 dokončili a následně pokřtili

A co do budoucna ?!  Chystáme se na větší akce, budem propagovat EP, pojedem menší tour a zkusíme se přes soutěže dostat na letní festivaly.
bandzone.cz/blackroses

Insane PROJEKT

Styly: rock, experimental

Insane PROJEKT
http://bandzone.cz/projectinsane

.... jiný úhel hudebního pohledu....

napsali o nás :

... atmosférická kytarovka, která se opravdu v současnosti v Čechách moc neslyší. Nejdou tou nejkratší cestou - tedy převařováním tisíckrát provařených trendů - ale snaží se hledat v 80. letech u novoromantiků a psychedeliků a na to roubují boosterované stěny .......
scout Jacka Daniela


Snažíme se bez ohledu na hudební směry vytvářet neotřelé skladby, založené na melodických vokálech, důmyslné rytmice, aranžích a anglických textech. Při naší tvorbě vycházíme ze širokého spektra hudebních vlivů, se kterými po svém experimentujeme a přizpůsobujeme našemu hudebnímu cítění.

info@projektinsane.com

Insane Projekt jsou :

Mr.Bean-A (bass,voc)

D-Zion (guitar,voc)

Zoran (drum)

Merak (live set performer,keybords, samples)

Patrik (guitar)

Matthews Workshop

Styly: funky

http://bandzone.cz/matthewsworkshop

Kapela Matthew´s Workshop se zapsala do podvědomí veškerých posluchačů zejména, a to především, prostřednictvím masivní marketingové propagandy ve formě vyvěšování podomácku zhotovených letáčků na krajích periférie lesů v oblasti Pardubicka a přilehlých osad. Skupina se skládá ze čtyř mladých, pěkných a na pohled přitažlivých chlapců z Pardubic, jejichž věk se pohybuje v průměru kdesi mezi dvaceti lety. Veškerý potenciál kapely je zatím převážně zahalen a ukryt v možnostech kapely, a tudíž čeká na okamžik, kdy plně vystoupí na povrch a oslní veškeré posluchačstvo. Nicméně kapela již dnes, takřka po ročním působení, zaznamenala dílčí úspěchy a vydobyla si zástupy fanoušků, jejichž počet se již dnes odhaduje na pěknou řádku. Souběžně s hudební produkcí, která lahodí sluchu, se kluci věnují taktéž pódiovému projevu, který se nese v duchu synchronních tanečních skečů, žonglování, sestav na bradle a skoků letmo přes švédské bedny. Kapela, ač přes své krátké působení, odehrála již přes dvě desítky koncertů po celých Čechách a těší se stále většímu zájmu hudební veřejnosti.

Styl svojí hudby pojmenovali takto: Funky Rap'n'Roll >poslechněte si a pochopíte;)

Nynější a aktuální složení je tedy: Ondra - zpěv, ságo, kudrnatý vlasy; Josef - kytara, zpěv a výkřiky do tmy; Domin - basa piv; Jiří - bubny a co zbyde. Chlapci během své kariéry prošli dlouhým vývojem, kdy se z těžkých začátků dostali až do lehkého konce.

http://MatthewsWorkshop.com



Kombajn

Styly: punk rock

Naše kapela vznikla po letech plánování v lednu roku 2005,kdy už kluci trochu uměli hrát na kytary a Jarmil ukecal rodiče,aby mu půjčili na starý amátky..=) Začali jsme pravidelně jednou v týdnu zkoušet ve skautský klubovně ,ale bez Bosina,který si stále ne a ne pořídi t basu... Teprve asi 2 týdny před naším prvním konzertem u Blacka na zahradě mu přišla a nic nám už nebránilo rozjet naše "umění" naplno!

www.bandzone.cz/kombajn

Skaliska

Styly: ska-punk

The Dandelions

Styly: rock


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO