CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.10.2018

Bikkinyshop - Live concert

Datum akce:
19.10.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Bikkinyshop (rock-crossover)
 
X-Core (metal)
 
Hell Paso (blues metal)

INTERPRETI

Bikkinyshop

Styly: rock-crossover

Česká rock-crossoverová stálice Bikkinyshop z Berouna/Hořovic/Vršovic působí na domácí hudební scéně více než deset let. Za dobu své existence se řadila stylově k post-hardcoru, nu-metalu či alternative-rocku. Typickým prvkem jsou rytmicky moderní, jednoduché a úderné bicí, basa harmonicky doplňující podladěné kytarové riffy, střídání hrdelního řevu s čistým, melodickým zpěvem a nově také temné elektro-samply.

bandzone.cz/bikkinyshop

www.facebook.com/bikkinyshop



Hell Paso

Styly: blues metal


Sami svou muziku nazývají „blues metal“, ve skutečnosti ale nečekejme od trojice žádné klasické dvanáctky. Spíše špinavě rockovými riffy, kterým není lhostejná atmosféra. Pražská trojice Hell Paso vystupuje z hardcoreově ukřičených pozic, emocionálně, ale hlavně aranžérsky směřuje spíše do progresivně rockových pozic. Pozor! Promyšlenost jejich tvorby ale neznamená, že by Pražáci poztráceli při skládání tolik potřebnou energii!

They call their music “blues metal”, but you shouldn't expect them to play traditional twelve-bar songs. The three musicians prefer dirty rock riffs, with attention given to the atmosphere. Hell Passo, a trio from Prague has stepped out of noisy hardcore spheres in order to aim rather at progressive rock style, both emotionally and - in particular, with regard to music arrangements. But don't be fooled! Despite the elaborated character of their production, they still have heaps of energy they need so badly at their concerts!


bandzone.cz/hellpaso


www.facebook.com/hellpasocz

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO