CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 26.10.2012

Halloween/Live Concert

Datum akce:
26.10.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
UpCdownC (uk) (experimental rock)
 
Don't Go Into The Forest (ger) (progressive-rock)
 
Los Chilakillerz (mexico) (reggae)
 
Rude Boy Rhytm DJs (Buqi & Kure)
 
performance, dekorace

Chapeau rouge vás ve spolupráci s Prague.tv a Anglo American University srdečně zve na další Halloweenskou párty neboli Monster Ball 10!
Budou dekorace, performance, soutěž o nejlepší kostým, občerstvení a koncerty uvnitř i vně Chapeau, takže doražte ať vám nic neuteče!

Startujeme ve 20.30

Fb událost: www.facebook.com/events/540983552583679/permalink/540984159250285/


______________________________________________________________________

UpCdownC zavítají do Prahy již podruhé. Zatímco loni jsme lákali na garáží šmrnclý poštovní rock, tak letos by se měla více ukázat atmosféričtější poloha této výjimečné kapely. Alespoň soudě podle poslední desky Cavaleras (recenze např. zde: http://the-aardvark.cz/upcdownc-calaveras). Cavaleras jsou zkrátka pestré album opouštějící vyjeté koleje předchozí tvorby. A takový bude zřejmě i koncert. Loni to pro mě byl komplexní zážitek, přesně odměřený, gradovaný a neuvěřitelně silný. Konec obstarala skladba Cascades (UpCdownC provětrali archivy a zde je video http://youtu.be/LqyDxJsTj70). Nevím co od letoška čekat a to mě láká a plní očekáváním, protože vím, že UpCdownC nemohou zahrát špatně, a doufám, že opět vytvoří ten okouzlující moment spojení kapely a publika.

Jako třešničku na dortu přivezou UpCdownC nový sedmipalcový split s Bear vs Manero The End of Every Film (http://youtu.be/nI3235IN4Ps)

Spolu s UpCdonwC jedou letošní tour němečtí Don’t Go Into The Forest. Jestliže UpCdownC garážový zvuk na posledním album opustili, tak pro DGITF je právě špinavost druhým jménem. O tom, jak moc se od sebe může lišit hudba, kterou si sám pro sebe řadím pod označení garage post-rock se můžete přesvědčit jak na koncertě tak na jejich soundcloudu. Od DGITF očekávám především mladickou energii, drzost, nutkání nám vytřít zrak a překvapit nás tím, jak promyšlená jejich hudba je, byť se na první poslech může zdát zaměnitelná a plující na povrchu aktuálních post-rockových trendů.

UpCdownC: upcdownc.com
Don’t Go Into The Forest: soundcloud.com/dgitf

INTERPRETI

Los Chilakillerz (mexico)

Styly: reggae, neogroove nujazz, latino

Completely formed in 2010, los Chilakillerz are Omar on the drums/vocals, Eking on the electric guitar, Jachu on the bass, Tom on the trumpet, Hiadi on the electric guitar, vocals, and raps, and Nefftys on vocals and raps. Mixing hip hop, funk, rock, latino, and reggae would probably be the closest thing you could get to what los Chilakillerz play. The single "Now" is included on their upcoming first album made up by sounds inspired by their influences, with no samples or previously recorded ...

www.reverbnation.com/loschilakillerz

Chilaquiles: Typical Mexican food which is prepared with pieces of corn tortilla that need to be fried and then they are cooked with chili-tomato sauce or green tomato sauce; chilaquiles are usually served also with onions, fresh cheese and cream, fried eggs or chicken.

Typické mexické jídlo chilaquiles, z něhož je odvozen nynější název kapely, má pikantní chuť a stejně tak pikantní je i jejich hudba. Je to směsice mnoha hudebních stylů jako reggae, cumbia, funk, atd. s cílem pobavit, roztančit a užít si to.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO