CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 6.10.2011

STUDENTSKÝ JARMARK UK Afterparty

Datum akce:
6.10.2011

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Nano (indie pop)
 
DJ Expres Radek Honc aka DJ Groovyluvah (house)
 
DJ Koobl (jungle)
 
DJ Mer-g (drum´n´bass)
 
DJ Tomy (Broken Beatzz) (house)

Uvítací párty pro Univerzitu Karlovu do dalšího akademického roku...

Ve čtvrtek 6. října odstartuje na Ovocném trhu již třetím rokem studentský festival Jarmark pořádaný Studentskou unií UK za podpory Univerzity Karlovy. Festival jako každoročně bude patřit studentům, které zajímá dění na univerzitě, a přivítá studenty nové. Na všechny čeká přepestrá paleta nejen kulturního vyžití.

„Letošní Jarmark proběhne opravdu ve velkém, poprvé na Ovocném trhu,“ láká slečna Markéta Havelková, předsedkyně SU UK, a dále rozvádí: „Těšit se můžete celý první týden na různé kulturní akce, infosemináře pořádané Informačně poradenským centrem UK a na spuštění nového informačního webu, který vytvořili studenti studentům. Na webu najdete vše podstatné, co pro strávení několika příjemných let na univerzitě potřebujete nezbytně vědět.“

Akce začíná ve 13 hodin a během odpoledne potěší účastníky studentské kapely Last Station, Vagyny dy Praga a City of Autumn. Z profesionálních kapel přijaly pozvání kapely Chancers a Notes From Prague, tahouny festivalu jsou kapely Navigators a Niceland. Odpolednem bude provádět moderátor Radovan Klučko. Dále se můžou studenti těšit na stánky přibližně dvacítky studentských spolků, které představí svou činnost, a na hosty, kterými budou rektor Univerzity Karlovy a význačná dvojice studentského dění a to Král UK Jan Šmejkal a Miss UK Eliška Černá.

Oficiální konec akce je stanoven na 22. hodinu, nicméně jako každoročně nesmí chybět afterparty, která od 21. hodiny poběží v klubu Chapeau Rouge. Na místě bude probíhat neoficiální, ale zato důsledná imatrikulace prváků. O hudbu se postará kapela NANO (Electro) a poté DJ, který bude bavit přítomné až do ranních hodin. Na prvních 200 hostů čeký uvítací drink RedBull Energy Shot, popít bude možno za studentské ceny (pivo 28, RumKola 49).

INTERPRETI

Nano

Styly: indie pop

bandzone.cz/nano

DJ Expres Radek Honc aka DJ Groovyluvah

Styly: house

DJ GROOVYLUVAH was hooked by house and funk music around 1994.He started to play actively since 1996 in Bazar/Liberec club. Since 2000 he played in famous Radost FX club for 4 years as a lounge DJ (NU JAZZ,DOWNTEMPO) Also he holds 'MUZIKZOOM' night in Chapeau Rouge for 12 years, where Dj Groovyluvah mostly plays FUNKY DEEP & SOULFUL HOUSE. He hosts his own radio show 'SUNDAY NIGHT CREAM'..on EXPRESRADIO 90.3 FM, It's about music fusion..and genres like LATINO,NU FUNK,SOUL,DOWNTEMPO,NU JAZZ.

www.expresradio.cz

http://www.myspace.com/djgroovyluvah

DJ Koobl

Styly: jungle


DJ Mer-g

Styly: drum´n´bass

www.drumup.cz/crew

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO