CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 16.1.2012

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
16.1.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Khomator (hip hop rap)
 
Buran Buran live band
 
MC Metoděj (rap)
 
MC Dozer
 
Flowe
 
Martin Kräussl (r´n´b, electropop)

Fb event: www.facebook.com/events/137982739647202/

Máme tu nový rok a v něm pokračuje i Freestyle Mondays v Chapeau Rouge, momentálně jediný mejdan, kam mohou každý měsíc vyrazit MCs, beatboxeři nebo zpěváci a můžou si zde zajamovat s živou kapelou. Jinak tomu nebude v pondělí 16. ledna a večerem budou tradičně provázet MC Metoděj a Dozer. Na stagi bude všechny MCs doprovázet rezidentní Buran Buran band společně s vokalistkou Flowe a Martinem Kräusslem a chybět nebudou ani DJ IZM (Rádio Spin 96,2), DJ Yofre a DJ Shock O´.

Dobrou zprávou pro ty, kteří se aktivně zúčastní jamu a chopí se mikrofonu, je vstup zdarma, stačí se pouze jednorázově zaregistrovat na: http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/ a můžete chodit na tuhle akci vždy bez placení vlezného.

Na Freestyle Mondays nesmí chybět ani vystoupení hosta a tím bude tentokrát Khomator (Repromanifest). Rodák z Havířova, který loni vydal výbornou desku Terapie a jeho show bude stát určitě za to… Párty bude po skončení pokračovat v dance podlaží, kde můžete pokračovat u baru nebo na parketu až do ranních hodin. Partnerem večera je Caney rum, kterého si v pondělí užijete za speciální cenu v celém klubu. A pokud nevíte, jakže to na Freestyle Mondays vypadá, vydejte se exkurzi díky sestřihu z listopadového dílu, kde zadiktoval new yorský Tah Phrum Duh Bush (viz níže).

A atˇ už jste MC, muzikant, zpěvák, děláte beatbox nebo prostě máte rádi akce s výbornou atmosférou, neseďte doma a vyražte v pondělí od 20 hodin na tenhle mejdan! Další informace najdete na: http://www.freestylemondays.cz

INTERPRETI

Khomator

Styly: hip hop rap

Rap dělá cca roku 2002, kdy  poprvé vzal do ruky majk na legandární párty v klubu Oheň v Ostravě. V té době hraje s parťákem Mlionerem jako Vysoké komíny. V roce 2004 vydává demo Zvuk města a jezdí koncerty. Koncem roku 2005 se jejich cesty rozdělují.
 
V roce 2006 Vydává sólo desku Khomator – Tři x Čtyři. Hraje spousty koncertu po celé Moravě a práce přináší ovoce. V červenci 2007  byl osloven a vystoupil na Hip-hop kempu jako vůbec 1. zástupce severní Moravy.Předskakoval  na 2 koncertech AFU-RY v ČR a hrál na spoustě dalších zajímavých akcích.
 
Od května 07  makal na albu/kompilaci, která vyšla pod názvem Khomator presents: Silezja unja. Jedná se o projekt, kde jsem spojil MC´z a kapely z regionu a přizval jsem hosty z polske strany Silesie. Spousty MCs, producentů, DJs, vokalistů. K této desce vznikl také klip k songu Silezja unja (feat. HIRS sklad). Celkem  na projektu pracoval s cca 50 lidmi.
 
Během roku 2008  nahrál několik featuringů a hostoval na albech jiných interpretů. Ucelený přehled hostovaček  ubalil v podobě “mixtapu” s názvem Khomator – FEAT centrum vol. 1.
Po menší pauze zaviněné nenedálými životními změnami je opět v jednom kole, dokončuje desku s názvem ,,Terapie“.
Krom těchto věcí provozuje od roku 2006 webový portál khomator.com, kde přínáší info o hip-hopu na severní Moravě. Spolupořádá rapové mejdany v klubu Stodola – Havířov. A zejména v poslední době maká s klukama na věcech okolo labelu (REPROMANIFEST)


DISKOGRAFIE
  • 2004 – Vysoké komíny (Zvuk Města)
  • 2006 – Khomator – Tři x Čtyři
  • 2008 – Khomator presents: SILEZJA UNJA
  • 2009 – Khomator – FEAT centrum vol. 1
  • 2011-Khomator -Terapie

Buran Buran live band

Ve složení: Kryštus-bicí,basa-Tom,kytara-Štěp, housle a zpěv-Hortenzie, aby doprovázela ve spolupráci s Djs odvážné MCs, beatboxery nebo zpěváky, kteří se rozhodnout postavit za mikrofon. Dále pak vokalisté Flowie a Martin KräussV

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Martin Kräussl

Styly: r´n´b, electropop

Martin Kräussl je talentovaný zpěvák, skladatel a tanečník z Prahy, který
17. 11. 2009 v Chapeau Rouge pokřtí svůj nový singl. Těšit se můžete na
Martinovo vystoupení složené z písní z připravovaného CD „The Way I
Picture Myself“ a dalších pecek. Začátkem roku 2010 k tomuto singlu
uvidíte i video. Přijďte všichni, Martin i jeho hosté se na vás těší!!!


Martin Kräussl at Chapeau Rouge
Martin Kräussl is a talented singer, composer and dancer from Prague, who
will christen his new single at Chapeau Rouge 17th November 2009. You can
be looking forward to Martin´s performance composed from the upcoming
album “The Way I Picture Myself” songs and other
“jewels”. The video for this song will be released in spring
2010. Come everybody! Martin and his guests are looking forward to you!

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO