CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 27.1.2010

Live Concert

Datum akce:
27.1.2010

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Ticho de Pre Cupé BAND (rock´n´roll folk)
 
Kapišto (ska-punk)
 
DJ Miruf World Audiovisual (live electro, breaks)

 

INTERPRETI

Ticho de Pre Cupé BAND

Styly: rock´n´roll folk

Kapela čítá v základu pět členů. Typickým prvek jsou někdy možná lehce kontroverzní, ale rozhodně trefné texty ze života, kterým nechybí nadhled. Hudba odkazuje na klasické české i zahraniční prvky rocku, ale i folku, přičemž se nezdráhá vypůjčovat si žánrová klišé napříč styly. Tím se TdPCB vyhýbá riziku monotónnosti skladeb a posluchač si tak snadno najde prvky jeho uchu nejbližší. Kombinací harmoniky, akustiky a klasické rockové sestavy dokáží vytvořit nezapomenutelný a velice různobarevný zážitek, který doprovodí jim vlastní show.
Skupina vznikla na jaře 2003 v Milevsku v Jižních Čechách a od té doby odehrála stovky koncertů, jak v klubech, tak na velkých i malých festivalech. Svým stylem se nedají jen tak někam zařadit, ale sami o sobě tvrdí, že je to průlet mezi rock´n´roll-folkem a zvráceným popem.


bandzone.cz/tichodeprecupeband

Kapišto

Styly: ska-punk

Kapišto – mladá ambiciózní partička studentů, která si hledá své místo na slunci pomocí svérázného hudebního projevu. Prostřednictvím vlastní tvorby vyjadřují svůj, byť někdy provokativní, názor hudbou, která zaujme i pobaví. Letité zkušenosti jednotlivých členů v různých hudebních projektech se zúročily v aktuální sestavě Kapišta. Rok 2009 začíná být pro Kapišto zlomový, hraje se pravidelně několikrát měsíčně po celých Čechách. Kapela má přislíbenou účast na několika hudebních festivalech jako je například Votvírák, Rock na Valníku, Antikotel atd… Kvůli tomu byla kapela obohacena o další nové členy,  aby mohla publiku nabídnout ještě o trochu více...

bandzone.cz/kapisto

DJ Miruf World Audiovisual

Styly: live electro, breaks


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO